casnicutze sexy (111)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi e ziua iertaciunii
miha nu mai zic nimik numai sa nu pleci(sper ca ati inteles ca glumeam)aici nu trebuie schimbat nimik

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

hai mey ca mi-a trecut ( pana data urmatoare )

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am venit de la coafor si cosmetica

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

si ca oriceoasa esti ce maioasa
sa-ti fie de bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,sa-ti fie de bine...Ehehe...ce ma mai bibileam si eu la coafor si cosmetica atunci cand eram gravida...Acu...cu portia...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Voi v-ati vopsit cand ati fost ? Ca sunt atatea pareri....Dar nici nu as sta cu culoarea asta necolorata in cap. Adica eu natural is saten deschis si vreau sa il inchid cu o nuanta.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

da, eu m-am vopsit cu sampon colorant, nu m-am facut decat o singura data cu vopsea cu amoniac(la nunta ca am zis sa fie o culoare intensa) si am zis ca pana nu-mi apar fire albe de par ca sa fiu nevoita sa le acopar pe-alea nu ma mai fac decat cu sampon...mie imi prinde f bine si mi-a prins si cand eram gravidutza(contrar tuturor parerilor)la o luna de zile imi mai "trag" o samponare si tot asa...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,e adevarat ca sunt multe pareri si pro si contra...Tu faci cum crezi...sau cum simti...Eu cat am fost insarcinata (si nu numai ) am fost cam paranoica...n-am folosit nici o chimicala Nu m-am vopsit,nu m-am dat cu ruj si in loc de crema de corp am folost doar ulei de masline...Imi era frica sa nu iasa copilul fara o ureche... Sau fara nas... Dar nu-i problema ca-mi scot acu parleala...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

miha, super tareapropo de faza asta cu "lipsa nas"...aveam eu probleme cu sarcina cu ruxi, sangerari puternice, eco din 5 in 5 zile...si la un moment dat se gaseste o "nasoala" de echografista care se tot uita la fatza ruxandrei cand era in burta...dar sotzul meu panicat zice...ce e d-na n-are buze, n-are nas???...ce tot va uitati asa de atent acolo?aia trezita ca din vis muta aparatul in alta parte si nu si-a mai ridicat privirea spre noi cat am stat acolo
toti ceilalti cautau un hematom, o dezlipire de placenta...ea se uita la fatza fetei mele care e o frumushica(ca doar e puiul meu...si eu sunt cioara)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am ajuns acasa.
dimineata era un ger de am zis ca paralizam.
am mers putin pe jos de la parcare la spital.erau -35°
acum ma doare capul de mor si nu reusesc sa ma incalzesc nici cu 25° in casa,sosete,plapuma si fes in cap

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput