Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Dap si poate fentam cantarul , sa avem si noi cu ce ne lauda

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Am mai observat ca atunci cand mananc paine (wasa,neagra monty)ma constip si balonez in loc sa-mi fie bine.Stiam ca are fibre si ne ajuta la Cred ca trebuie sa renunt si la asta.

Aaaa,si branza prima data nu o mancam la mesele de carne,ci doar cu rosii sau oua
Oricum sint ceva diferente intre ce tineam atunci si dezmatzul de acum

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

sanse...sa stii ca si meniul meu e un dezmat..dar chiar asa nici macar branza cu carne nu avem voie sa combinam?toate meniurile lui monti..contin branza la mesele lipidice..sau cel putin eu asa am observat...
nu pot sa elimin de ex mozarella..m-am obisnuit cu ea...
fetelor am luat-o iar pe aratura azi..\am mancat orez cu lapte, o eugenie si niste inghetata (un bol mare)....iertare ...
sa stii sanse...ca nu o sa ma supar daca ma nimeresti chiar in cap...merit o bomba. .nu un glont....
mii de plecaciuni....

eu am obs...ca atunci cand mancam cereale cu lapte la micul dejun..sau paine facuta in casa din faina neagra...nu slabeam deloc....dar mergeam la toilet...in schimb cantarul isi batea joc de mine....pe deasupra ma balonam tare rau..si ma simteam ca o balena...

in schimb data trecuta cand am renuntat la cereale...imediat aminceput sa slabesc..acum insa nici cu rugaminti sau amenintari nu mai merge...
ce naiba se intampla? ca intru rau in depresii..si iar dau iama in dulciuri....

offff, mai,mai...

Mergi la inceput

Meniu azi:
md:2 felii paine secara cu gem monti si lapte 0,1%
g:cioco neagra
p:mancarica ciuperci pleurotus cu piept de pui
g:cioco neagra
c:mezeluri cu branza mozzarela(exact cum nu trebuie,dar incep de maine cu legumele)

latrishia si nu numai ea,hai sa ne scriem fiecare greselile care credem noi ca ne tin pe loc.Eu va scriu diferentele de la prima tura:
1:branza la masa de carne
2:fructele
3:cioco.aia scarboasa
4:eu nu pre beau apa
5:atunci fumam,acum nu
Ma mai gandesc...

Va pup!

POZICI

Mergi la inceput

Da inuta 12,painea i-mi da o stare proasta.Ma balonez iar cantarul nu se misca.In sapt cand nu mananc paine parca mi se trage burta .
Acum cand am recitit cartea am vaz. si eu ca branzeturile merg amestecate cu celelalte si nu stiu de ce prima data intelesesem ca nu.Oricum parca scrie sa nu papam branza la sfirsitul mesei de carne...Pai si daca o mancam la inceput nu-i tot aia?Eu oricum o sa pap doar cu rosii si oua iar carnea doar cu legume.
Ceva e in neregula ca vad ca nemultumirile sant sa zicem generale..
Reusim noi!

POZICI

Mergi la inceput

Auziti?Mie i-mi tot apare pagina 20 si pe ea nu este nimic...iar mai devreme vazusem ultimul mess. de la acusor iar aici era latrishia

POZICI

Mergi la inceput

Uauuu!!In sfirsit a aparut si pagina 20!
Scuze,din lipsa de ocupatie vorbesc singura... (asa mai adun mesaje)

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, eu am miine zi de cintarit, dar nu am mai avut rabdare si m-am urcat azi pe cintar...dragutul arata un kg mai putin decit saptamina trecuta. Doar un kg pe saptamina, dar constant!
Sanse, eu cind am inceput Monti am avut probleme mari cu constipatia. De atuci beau din doua in doua zile cite o cana de ceai de crusin si m-am reglat.
Meniul de azi:
MD: Omleta cu fructe de mare, cafea.
P: Peste cu telina, morcovi si ridichi
C: mozzarella cu sunca (nici nu mi-am pus problema ca nu ar fi bine!), ardei rosu si ceapa verde.

Va pup si spor la slabeala!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Sunt pe fuga.....
Andreea (Acusor)-poate modifici si la mine in tabel: 84.3kg. Pleeeeeeeeeese!

Va pup!

Mergi la inceput

C: mozzarella cu sunca (nici nu mi-am pus problema ca nu ar fi bine!), ardei rosu si ceapa verde.

Flafo,dupa cum scrie in carte nu e interzis!Asa intelesesem eu cand am tinut prima data si chiar a mers mai bine...Poate sa fie alt motiv acum de nu am rezultate bune.Eu cred ca trebuie sa ni-l adaptam fiecare dupa cum simte ca-i este mai bine.
Tu dupa parerea mea,ai slabit f.bine.FELICITARI!Inseamna ca tu poti manca linistita cum vrei branza.(bineinteles dupa regulile din carte)
O sa incerc si eu un ceai laxativ.Nu te doare stomacul de la el?Eu am luat Dulcopic si'm-a pus jos'de durere de stomac.Ma cam feresc de laxative.

POZICI

Mergi la inceput