Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 18
sanse spune:
Meniu azi:
MD:3 PULPE RATA CU PORTOCALE
p:2 COTLETE PORC CU CARTOFI PRAJITI
C:PURCELUS DE LAPTE CU SALATA DE DUDE
Offf,iar am abuzat
avea dreptate Miha...
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
latrishia spune:

ai uitat si vreo 3 ciocolate mari...si ca maine la cantar sigur vei avea cu 500gr mai putin. Poate incearca si ea 
Lori&Luanna(5.11.2005)
crisstinuta spune:
Iubita,mea nu te-am convins ,asa-i?
Mai scriu odata .Mananc de patru ori mai multe calorii ca inainte si am aproape aceeasi greutate...unde mai sunt regulile fizicii?
Cu anticoncceptionalele da un search eu am vazut topic ( chiar cu multe pagini).Daca nu gasesti deschide tu unul.Si eu m-am ingrasat de la ele ,apoi am schimbat pe Novinette si e ok.
Fetelor, am primit raspuns de la Monti.
Intrebare : Va rog sa-mi spuneti daca se poate manca ficat de pui sau porc la mesele protido-lipidice in timpul fazei I ?
Raspuns.Da se poate manca.
Sper sa va fie de folos.
andanii spune:
ma simt prea rau ca sa ma apuc de contraziceri si comentarii ... oricum nu are nici un sens , eu am slabit cu monti mancand mai mult decat mancam inainte nemonti

meniul meu de ieri:
lapte
pireu de naut, piept de pui, salata verde, putina mazare verde
pomello
nu am pofta de mancare ... si ce ma bucur ... nasol e ca iau antibiotice si ma cam doare stomacul
nu va mai certati , ok , va rog eu , nu rezolvam nimic certandu-ne
ANDANII 

ralu spune:
Asa este Andanii!! Fiecare face cum crede. Singurul lucru as mai adauga: inainte de a-l combate pe Montignac (sau medoda lui) ar fi bine sa citim cartea de mai multe ori. Si eu cred ca am terminat pledoaria!
Andanii-multa sanatate. Sper sa iti revii cat mai curand. Mananca multe iaurturi in aceasta perioada (cand iei antibiotice)-sunt ca un pansament stomacal!
Cristina-multumim.
Sunt super incantata de veste pentru ca mie imi place drobul sa fie facut si cu ficat. URAAAAAA!!
VA pup si revin!
latrishia spune:
Neata fetelor
Pe mine m a enervat la culme postarea Mihaelei, tocmai pentru ca nici macar nu a citit principiile metodei si in al doilea rand pt ca a fost total off topic. Nu i a cerut nimeni sfatul, dar am vazut ca la fel s a infipt si la alte subiecte si a fost la fel de in tema
De ce or vorbi unii cand ar trebui sa taca, nu stiu
Sper sa si deschida un cabinet de consiliere ca tot se "pricepe" la toate si sa ne lase pe noi 

Revenind la oile noastre, meniul meu de ieri:
MD biscuiti cu gem de capsuni
P ultima bucata de drob cu o rosie
S o rosie, o juma de castravete cu o buc de telemea, si pe la 10 am mancat un mar ca ma rodea foamea
Am in plan sa fac mancarica de vinete si linte cu carnati de casa.
Anda, nu ne certam, dar unor oameni trebuie sa le mai atragi atentia cateodata. Multa sanatate iti doresc si incearca sa papi cate o feliuta de paine prajita cand te doare stomacul. Sanatatea e mai importanta acum, o reiei ca la carte dupa ce ti trece.
Cristinuta, multumim! Parca asa imi vine o pofta de pate de ficat, dar n am voie sa combin ficatul cu almette, nu?
Lori&Luanna(5.11.2005)
Flaflo spune:
Buna dimineata!
Voi v-ati masurat inainte de monti? Eu nu, am slabit doar 6 kg, dar mi se pare ca am dat jos multi cm din talie si solduri. Intru acum in haine de dinainte de sarcina....
Ciudat este ca maninc mai mult decit inainte si totusi functioneaza. Sper sa nu ma culc pe laurii victoriei.
Meniul: MD- pine integrala cu brinza degresat si cafea
P: ficatel (daca stim sigur ca e voie!) cu salata
C: inca nu stiu, dau miine raportul
Eu am incredere in monti, atit ca rezultate, cit si ca mod sanatos de alimentatie. Mama mea a slabit 40 kg, asa ca am cel mai bun exemplu in fata mea....
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
crisstinuta spune:
Latrishia,ai putea manca pateu cu almette daca pateul ar fi conform,eu nu am gasit pateu fara amidon.Dar ai putea face pateu in casa.
Flaflo,mama ta a slabit cu Monti ?
Andanii
latrishia spune:
Cristinuta am o reteta de pateu de casa, se face din ficat fiert si blenderuit cu almette si sare, iese un deliciu.
Flaflo, dupa nastere si eu cand am slabit primele 6kg, s au dus 10cm in talie
Lori&Luanna(5.11.2005)
mihaelamicka spune:
Ioi cinave m-o facut anorexica...
am 1.65 inaltime si 60 de kile daca si asta e anorexie... sa ma bata cucu daca inteleg... acuma manc sarmale... bine nu pot manca decat 2 maxim.... nu pot pur si simplu... ce sa fac? sa ma frotez si sa vars ca nu imi mai lucreaza fierea? am dischinezie biliara... si pe deasupra e si septata fierea la canalul secundar... nu vars ca sunt anorexica ci doar daca man prea mult... si m-am dezvatzat sa mai fac asta... pentru ca fetelor nu va doresc sa aveti crizele de bila pe care le am : dureri de cap (doar jumate de cap... nu tot) atat de puternice de imi vine sa imi smulg capul de pe umeri sau dureri de stomac pentru ca nu pot ragaii si se umfla stomacul de mor...
cu boala asta nu imi permit sa fiu anorexica... imi pare rau pentru cei care habar nu au ce ei aia dischinezie biliara... dar rog persoana respectiva sa se informez si sa vada ca daca manci mult la dischinezie biliara dai de dracu... ca asa e miscarea... si la fiere nu e de gluma ... daca e cat china de mare... tre sa versi ca nu ai incotro.... altfel te chinui cu zilele....
faza e ca aveam acum vreo 3 ani 52 de kile... si nu am mancat mai mult... deloc... dar de la contraceptivele alea am inceput sa pun...
din cate am inteles alea retin apa in organism si alte minuni de genul.... sincer nu sunt prima persoana care zice asta: ca s-a ingrasat de la contracepive...
si medicii au zis asta
Sport fac ca am tot facut de la 5 ani incoace
Orice sport care mi-a trecut prin cap si mi-a placut l-am incercat... inclusiv saritul cu parashuta.... si alpinism... deci...
mie imi place cum arata cand imi intretin muschi.. acum fiecare cu preferintele lui.
Asta e ultimul mesaj pe teme asta.. va las si nu ma mai bag ca poporul nu suporta critici (sau cel putin o parte din el)
mult noroc la slabit