Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ralu

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Am citi si eu cartea lui Montagnac.... cred ca are dreptate... dar fetelor din cate am vazut eu... voi mancati serios... acuma nu vreau sa se supere careva... dar... eu nu pot sa manc atat cat mancati voi...

Eu am 2 mese maxim pe zi...si manc doar un fel de mancare si ala putin... pentru ca pur si simplu nu pot... nu imi place sa ma simt cu burta umflata din cauza mancarii... urasc asta imi da o stare de disconfort si ma si deranjeaza la vezicula biliara... a mea e mai lenesa... si tre sa ma grija ce manc

citeam ceva scris de cineva mai pe la inceputul discutiei.. ca ea manca 1 conserva de peste... eu sunt Pestoiaca (si la zodie si la preferite culinare) dar mai mult de jumate nu pot manca

si sa nu mai vorbim de cafea... daca am baut cafea dimineatza pana pe la 4 nu mi-e foame...

eu manc numai cand imi e foame... intr-adevar manc ce vreau... dar nu pot sa abuzez ca am problemele pe care le am si nu imi place sa imi fie rau non stop....

Sper sa nu imi sara nimeni in cap... si sa nu ma dati afara de pe forum...

dar parerea mea e urmatoarea: nu poti sa slabesti daca manci mult... nici hicar daca manci disociat sau dupa metoda nu stiu cui... organismului tre sa ii fie foame... si ca sa nu isi faca rezerve eu va recomand sport sau miscar cat mai multa miscare.

nu vreau sa aud faze de genul: ca organismul tot isi face rezerve... si etc

Din ce sa isi faca rezerve? sa luam un exemplu: manc azi 1500 de calorii. Ok . vreo 800 imi trebe ca sa traiesc (ca asa e) vreo 300 imi mai trebe sa gandesc si vreo 500 sau 600 ard la sala...

cu o chestie ca asat cine poate sa imi zica mie ca organismul ala mai are de unde sa isi faca rezerve...

serios... daca nu faceti miscare nu slabiti si atuncea organismul are de unde sa faca rezerve... dar daca il muncesti... slabeste de nu aveti idee.

Va rog sa nu va suparati pe mine si articolul nu se adreseaza la mamele care alapteaza (voi trebe sa mancati toate cele)

va pup si mult spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

scuze Miha, dar nenea Monti nu este de acord cu teoria caloriilor. B.W eu mananc destul de mult si slabesc.

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Miha,sa-ti povestesc:
Ani de zile am tinut diete hipocalorice ajungand din ce in ce mai putin.la un moment dat greutatea s-a stabilizat la 48kg.Nu stiu daca mancam 500kcal pe zi.De obicei mancam trei mere si doua iaurturi.Cateodata nimic.Am avut si 47kg.
Daca mancam o singura bucata de paine pe cuvant puneam 1kg pe mine.Deja mi-era teama sa mananc.

Dupa ce am inceput Monti intr-adevar am inceput sa ma ingras in trei luni pana la 52kg dar am continuat si incet am ajuns la 49kg.Mananc cam 1800-2000kcal pe zi.Si vai doamne multe poti manca de 2000kcal!!!
Alimente care nu le-am mancat din copilarie.
Ce zici?
Tu nu crezi dar sunt mii de oameni care au slabit cu Monti ,mancand,
Cateodata ma si mir de ce mai exista si late cure de slabire ca aceasta.

Mergi la inceput

Fetelor sper ca nu a-ti inteles gresit... eu nu sunt de acord cu dietele hipocalorice... pentru ca in mancare sunt atatea alcte chestii care te pot ingrasa in afara de calorii

sunt de acord...

de fapt voiam sa zic urmatoarea chestie :

daca imi zice cineva ca din cauza ca manc ceva care are multe calorii ma ingras... ii dau in cap... am auzit si faze de genul ca daca manci 200 gr din nu stiu ce... te ingrasi un kil... cum naiba sa te ingrasi un kil din 200 de grame... fizic e imposibil... sau ma rog alte tipuri de declaratii aberante ca cea de sus...

Eu cred ca cantitatea si calitatea fac totul..

Va doresc spor la slabit... probabil car ar trebui sa tac ca eu am 62 de kile si vreau sa am 52... asta e marea mea problema... sper sa nu ma bateti acuma.... am avut 65.. am slabit 3 inntr-o saptamana... doar mancand mai putin si facand sport... si sincer ma simt si mult mai bine cand manc mai putin decat foarte mult...

O intrebare... stie vre-una dintre voi daca exista lista de duscutii legat de contraceptive?

va pup

PS eu de la ele m-am ingrasat...

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca sunt de acord cu Nenea Monti... si asta din simplu motiv ca e singura dieta sanatoasa pe care am gasit-o vreodata...

A manca sanatos e cel mai important lucru

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mda, chiar mor dupa mesajele de genu asta " eu sunt slaba, nu mi trebuie regim, dar va dau eu sfaturi fetelor, ascultati la mine...cum le stiu eu pe toate ca un om mare" ....ma leshi????

Si hai sa ti spun si parerea mea, ca tot ne exprimam liber. Eu cred ca tie in cap nu ti mai incape decat juma de conserva, nu in stomac. Ti e frica sa mananci si asta se numeste anorexie. Dar se trateaza...cred!

PS Nu de la anticonceptionale te ai ingrasat ci de la mancare. Te contrazici in 2 fraze.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mihaela, sa-ti raspund si eu. Eu am avut 90 de kg si acum am 67. N-am facut "pic" de sport in perioada asta si am mancat 3 mese pe zi. M-am apucat de sport, dar m-a cuprins lenea intre timp . Dimineata cereale cu lapte, la pranz putina ciorba si o farfurie de mancare cu salata si seara ceva usor, iaurt sau fructe. Deci, cel putin la pranz, am mancat destul de mult. Pe mine ma ia cu lesin, daca nu mananc cum trebuie.
Monti zice, ca nu conteaza f. mult sportul in metoda lui de slabire. Acum sunt intr-o faza de platou si poate niste sport ar trebui.
Zici ca nu esti de acord cu regimurile hipocalorice, dar cam asta ne sfatuiesti. 2 mese pe zi nu e sanatos.
Fiecare face cum crede ca-i mai bine.

Nu ne-ai cam nimerit pe noi, montignacele, cu sfaturile .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Mihaela,scuze....

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si in legatura cu anticonceptionalele,sigur ai luat prea multe....Ai abuzat si ti-ai umplut stomacelul.Fetita rea

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput