Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna dimineata fetele!!!!

Andreea-eu zic sa fii mai optimista. Asteapta intai sa se termine examenele si apoi o vei lua de la capat cu regimul!!! Important este sa incepi intr-o perioada in care nu esti stresata!! Incearca in aceasta perioada (de examene) sa te mentii, chiar daca mai calci stramb, macar sa nu calci rau de tot (adica paine, cartofi si dulciuri). O sa vezi ca in perioada de vara toate vom slabi mult mai usor. Este bine ca nu ai pus cele 22 de kilograme care le-ai dat jos. Vei vedea ca in toamna te vei apropia de 60 kg. Te pup si bafta sambata. Iti tin pumnii!!

Deci azi este ziua de raport: chiar daca saptamana asta am calcat destul de des stramb si ieri l-am sarbatorit pe sotul meu, cantarul a tinut cu mine (nu prea mult ca sa nu mi-o iau in cap) si mi-a aratat azi dimineata greutatea de 84.300kg. Deci inca 0.5 kg date jos. Dupa cum vezi Andreea, eu am terminat de mult cu examenele si tot nu sunt 100% serioasa. DAr nu ma las...continui si pana la urma voi reusi ....

Meniul de ieri nu vi-l mai spun pentru ca au fost NUMAI INTERZISE!

Va pup

Mergi la inceput

Lori-uite reteta:

Se decojesc 1 kg. de vinete, apoi se taie in bucati si se pun la fiert. In paralel se face sosul: Se pun intr-un bol: 500 ml de sos tomat, 3-4 catei mari de usturoi tocati marunt, o ceapa mica tocata marunt, se adauga o lingura de ierburi de provence (daca aveti), 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca bine!!
Dupa ce se fierb vinetele, se ia o tava (nu mare), si se pune un rand de vinete fierte, apoi pe deasupra se toarne o parte din sos, pe deasupra sosului se pune un rand de cascaval dat prin razatoare, apoi un alt rand de vinete, alt rand de sos, alt rand de cascaval ras iar ultimul rand din tava (de deasupra) se pun rondele de branza mozzatella. Toata chestia se baga la cuptor la foc potrivit! Trebuie sa se topeasca un pic branza de deasupra si ...este gata!
Va urez pofta buna!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. nici eu nu raportez nicio modificare...dar m-am si tinut de prostii tot we.
fisticul ingrasa???? pai eu habar nu aveam asta!!! parca citisem undeva pe site ca este ok...sper sa nu bat campii, ma mai uit cu atentie, pt ca eu am bagat fistic la greu in ultimul timp....si ma mai mir ca nu dau nimik jos...
fetelor, spuneti-mi ca nu este adevarat! era singura mea bucurie, pe langa cioco 70 %...
meniul de ieri nu vi-l mai zic...ca nu are rost.
meniul de azi:
dimineata: 4 felii + gem cu fructoza
pranz:snitel de curcan+branzica de casa
seara: iaurt

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Nici cantarul meu ticalos nu sa clintitEu cred ca nu gresesc cu ce mananc,dar sigur retin apa si ma si constip desi mananc legume.
Am renuntat si la masa de seara ,pe care o inlocuiesc decat cu o salata sau fructe

meniu ieri:
MD:3 felii wasa cu gem si lapte 0,1%
p:1 pulpa pui cu salata
g:2 patratele ciocolata 85%
c:1 ardei si putina salata verde

Acusor ,la mine nu modifica nimic
Ariel_7000 ,nu stiu nici eu de fistic dar am vaz.zilele trecute in traducerile trimise de Crisstinuta ca avem voie migdale .Sunt bune si ele.

Va pup !

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

fetele, am gasit fisticul in tabelul cu ig monti...si are ig=15. eu zic ca este super ok. am mai gasit si falafel din naut ca are 35 ig...

http://doi4montignac.blogspot.com/search/label/2.%20IG%20in%20ordine%20alfabetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ralu multumesc pentru reteta, eu am niste vinete coapte la congelator, merge si cu ele asa banuiesc.

Ariel, se poate ca fisticul sa aibe ig ul mic, dar contine foarte multe grasimi.Mai mult ca sigur din cauza asta n ai mai slabit, si eu patesc la fel cand manac monti dar cu multe grasimi.Eu zic sa le eviti pe viitor.

Sanse e doar un prag, asa m am blocat si eu la 85 de kg, oscila cantaru la greu cand in sus cand in jos. Am bagat daneza 2 saptamani sa l depasesc. Poti sa incerci daneza sau scarsdale, de care am auzit ca merge la fel de bine dar e mai permisiva.

Succes la slabit!!!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

pai alunele si nucile mi se par muuuult mai grase ca fisticul si am vazut ca sunt admise! e un complot impotriva mea! :...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Am tras chiulul de la scris vreo doua zile.....
Asa ca ma prezint acum cu meniul:
Alaltaieri- MD: Piine integrala cu brinza 0% si cafea
P: Peste cu legume la cuptor, salata verde
S: Omleta cu ciuperci
Ieri- MD: idem alataieri
P: Supa crema de brocoli, vinete umplute cu legume si carne macinata
S: mozarela cu rosii

S-a mai dus jumatate de kg de joi si sint inca motivata. Deja se observa mult la haine, imi cad pantalonii de pe mine....
De miercuri ma apuc serios de sport sa-mi lucrez si muschii.
Spor la slabit in continuare!!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri a fost asa
sunca, branza , rosii, castraveti, ceapa verde , risichi
pireu de naut cu carne de pui si salata verde
pireu de naut cu branza si ceapa verde
pomello

ariel lasa ca te vei mobiliza, oricum ai ajuns la o greutate super rezonabila
flaflo felicitari

fisticul desi are indicele mic , nu prea e conform 100 %. mai bine nuci ,migdale si alune , atentie sa fie neprajite si nesarate

fetelor dupa multe cure de slabire organismul incepe saracul sa fie bulversat, la mine sunt deja 7 zile de super monti si nu am dat nici un gram jos, deci asta e cand nu ne mentinem si tot oscilam cu meniul cand asa cand asa, nu mai stie ce vrem

hai ca mai vorbim , ca sunt rupta de raceala si mi-e rau de nu mai pot , va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii-ai grija de tine!! Sanatate multa!

Mergi la inceput