Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri
9.00 - lapte cu biscuiti
12.30 - carne de pui grill cu salata verde
16.00 - o para
18.30 cateva alune de padure (eram in oras si deja lesinam de foame , mi-am cumparat niste alune si am mancat vreo 10 buc .... n-o fi foc, au indicele f mic)
20.00 tofu, ceapa verde, ridichi, sunca, branza (f putin ca nu m-am saturat , dar era prea tarziu deja pentru cina)

Nici mie nu mi-au iesit niciodata clatitele cu faina de soia, dar nici nu imi plac, in schimb cele cu faina de naut sunt super, umplute cu branza sunca....

feteleeeeeeeeeeeeeeeeee, am aparut eu si ati disparut voi ????????????????????????????????????????????????/

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Vad ca toata lumea se tina de treaba cat mai bine!! Eu inca nu am gasit faina de soia, dar nici nu am cautat-o peste tot!!!

Cristina-tu nu ai activat PM-ul. Iti spun aici patania sotului. Acum 4 ani (cred ca mai degraba 5 ani) m-am blocat cu spatele. 2 saptamani aproape ca am stat la pat. Soacra-mea venea pe la noi sa aiba grija de fetita mea care pe atunci avea 2 ani. Ea a adus o reteta de "dezintoxicare" data de medicul ei de familie si ne-a propus si noua sa o tinem, mai ales ca ea pregatea mancarea. Eu am tinut-o cateva zile pentru ca spre rusinea mea nu am putut sa ma tin de la dulciuri. (eram cu moralul la pamant). Sotul meu a tinut-o pana la capat, dar exact la sfarsit, dupa ce s-a apucat sa manance normal, s-a simtit foarte rau: tensiune mare pulsul marit, vomita, era stricat la stomac....El credea ca are probleme cu inima, nicidecum cu stomacul. Dupa analiza si N verificari i s-a pus diagnosticul de reflux si de esofagita. Medicii din Ro l-au pus sa tina un regim super drastic datorita caruia intr-o luna si jumate a slabit 16 kg. si aproape se scurgea din picioare (fara fructe, fara legume crude, numai fierturi si atat-niste incompetenti). Am ajuns aici in FR. si l-au pus doctorii de aici pe picioare. Cei de aici i-au spus ca probabil refluxul i s-a declansat datorita aceui regim de dezintoxicare, dar spuneau ca probabil ca el a avut de mic o mica problema cu stomacul de care nu si-a dat seama si care s-a agravat facand acel regim. MEdicii i-au spus ca acel regim poate fi tinut decat de persoanele are nu au nici o problema cu stomacul. In fine, cam asta este povestea. Oricum, din acel moment sotul meu, a avut probleme mari cu stomacul. Nu stiu daca am fost destul de coerenta.....Te pup

Va mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! azi e ziua adevarului...m-am fofilat atata, dar asta e! 60.5 kg. nu stiu de ce, sau mai bine zis de la ce....dar e clar ca l-am suparat pe dl. monti. nu cred ca apreciaza treaba asta cu ziua femeii.
meniul meu de azi:
dimineata: 2 mandarine, 1 sticluta de suc de 1/2 gref, mandarina si 1/2 lamaie cu apa si fructoza, facut cu manutzele astea doua :), 3 felii paine neagra + branza 0.2% grasime
pranz: sunca pui, masline, cascaval, rosie,ardei capia
seara: branzica de casa.
am poze cu mine in varianta actuala :)) le trimit pe adresa noastra de e-mail. pun si una de dinainte de dieta:). dar nu le las mai mult de 3 zile, ca sa nu mananc spatiul.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

M-am intors si eu, mai mult sau mai putin in forta. Am avut o perioadaa f grea, Matei a racit iar (acum e bine), dupa care a cazut la pat tat-su (acum e tot acolo....). Evident ca intre ei am comis-o si eu (iar...).Intre timp am mai dat si de o enterocolita la mine, nu stiu (inca) cat de grava. Oricum, problema e ca nu prea am dezlegare la cruditati decat daca ma tin frumos de tratament ...vai de regimu meu.
Dar nu ma las...mai ales ca dadu soarele si veni primavara...tre sa rasara el (soarele) si pe strada mea.....

Deci:
ieri am papat asa:
MD: o cafea cu zaharina si doua linguri de zacusca facuta fara ulei
P: un amestec de legume tras la tigaie cu pretentii de mancare chinezeasca. din legumele permise, evident
C: peste cu praz si rosii la cuptor si un patratel de cioco dietetica

AZI:
MD: doar cafea :(
P: imi fac o salata de ton cu salata verde, ridichi si usturoi
C: imi iau ciuperci si ori le trag la tigaie langa un gratar de pui ori le bag la cuptor cu ceva branzeturi..dupa timp chef si oboseala...ca-s rupta, parca nu se mai termina toate pe capul meu

Va pup si sper ca ma primiti inapoi

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, ma inscriu si eu in club, daca ma primiti!
Am inceput Monti acum 4 saptamini, la 105,5 kg, momentan cintarul arata 100 kg in cap. Telul meu este de 70 kg, e mult dar sper sa reusesc. Acum meniul:
Dimineata: piine integrala cu brinza 0%, ceapa verde, cafea cu zaharina.
Prinz: ciorba de legume cu carne de pui. Am vrut sa mai maninc si o salata de cruditati, dar nu mi-a mai fost foame dupa ciorba.
Seara: pui la gril cu salata. Eventual ceva fructe intre prinz si cina.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

FLAFLO BINE AI VENIT PRINTRE NOI

ariel unde sa ma uit la poze ????? unde le-ai pus ca nu inteleg
mina ai grija de tine
va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andanii, am pus pozele in casuta noastra comuna, ca nu am stiut unde in alta parte sa le trimit....pe m_montignac@yahoo.com cu parola:slabire . sunt 3 mesaje: inainte de cura, in timpul ei si acum :)

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Flafo ,bine ai venit!

Negararacristina ,multumesc.Eu am intrebat pentru ca am vazut la Rall ca a papat vinete cu paine Monti iar mie mi-a fugit gandul la salata de vinete.Eu le manancam pe rosii sau ardei verde.Cred ca merg si cu branza,nu?

Meniu azi:
MD:3 felii wasa cu gem monti si lapte 0,1%
P:3 oua ochiuri cu branza
c:2 bucatoaie de friptura oaie cu salata verde

Poate mai intru mai tarziu,daca nu va pup si o seara buna

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Ariel-arati foarte bine. FELICITARI!

Meniul meu de azi:

Dimineata: 3 felii de paine wasa cu gem cu fructoza+cafea cu lapte0%
Pranz : peste + fasole verde +ulei+usturoi si sare->totul la cuptor
Seara: o salata motzzarella

Va pup si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

ariel draga ,cu asta m-ai dat gata, nu stiu sa ma uit acolo unde spui , habar nu am , cred ca -s cam proasta nu? asta e , cum ajung acolo , ca am dat clic pe adresa si ma pune sa trimit mail acolo ..... ce nu fac bine nu stiu

ANDANII

Mergi la inceput