Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura13 spune:
salutari fetele!
nu am avut timp sa citesc de vreo 4-5 zile. scuze... caut acum dar despre ce bani e vorba? ce site? cat, cum, unde? cine ma lamureste????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
mayaione spune:
Pai Dianocica baga idei despre flashul ala smecher...cum v-ati dori sa arate site-ul etc. Ce butoane sa avem, facem intro ceva? Astept sugestii.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
angi_m spune:
Cam slaba miscarea in seara asta. Se vede ca e duminica si sunt mamicile ocupate cu taticii.
Eu am multe de aranjat in seara asta ca maine ma duc la servici.
Oooofff.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
doradora spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Cam slaba miscarea in seara asta. Se vede ca e duminica si sunt mamicile ocupate cu taticii.
Eu am multe de aranjat in seara asta ca maine ma duc la servici.
Oooofff.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
vaaaiiii, ma doaaaareeee! serviciu usor!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
Laura13 spune:
salutari!
m-am mai lamurit cu site-ul... m-ar interesa, ma anuntati ce suma si vedem.
despre probleme la ochisori.... nu stiu daca mai e de actualitate sau nu... mie doctorita mi-a spus sa nu abuzez de tobrex, adica pana la 9 luni (cand se rezolva problemele de la sine) nu e bine sa pun de mai mult pe 4-5 ori. sa il folosesc doar in cazuri de maxima urgenta (secretii ffff multe, cand se umfla ochiul, etc). carla poti sa il foloseste (eu i-am pus o picatura in ambii ochi o data la 6 ore timp de 2 zile)
fug la baita
pupici
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari fetele!
nu am avut timp sa citesc de vreo 4-5 zile. scuze... caut acum dar despre ce bani e vorba? ce site? cat, cum, unde? cine ma lamureste????
Poze Daniel
slideshow Daniel
angi ne-a facut site, dar din pacate, fiind gratis, exista niste incoveniente, cum ar fi rezolutia slaba a pozelor pt a ne incadra in limitele lor sau faptul ca se blocheaza de la prea multe accesari. date fiind conditiile, fetele au propus sa cumparam fulguleti.ro, pt care se plateste o suma. ar mai fi de platit si hosting-ul -cred ca asa se cheama- dar avem o oferta de sponsorizare momentan. acum ne inscriem, cine ar fi de acord sa plateasca pt treaba asta, ca sa vedem cate amatoare ne strangem,sa ne dam seama cat vine de caciula.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
dandusa spune:
Ufff,ce dor mi-a fost de voi...,dragele mele,dragi...
Tati a fost liber...si ca de obicei...,am profitat la maximum de prezenta lui si am facut o groaza de lucruri pe care le aveam in program...Ieri am vizitat motanul cel frumos si ne-am simtit foarte bine...,azi am mers la plimbare,apoi in vizita...sia cum am pus tara la cale...ca nu se mai putea...,sa vedem ce-o iesi...
Sint alaturi de voi vis-a-vis de site,triit si eu banuti...
Kokorina,
sper sa fiti bine...,noi te asteptam sa mai birfim pe aici cumnatele...
DIANOCICA,
super topicul pe care l-ai gasit cu hainutele...,mersiVa poopam tare si miine ,promitem sa fim mai prezente...
Am vazut si pozele cu bebeii noi ,scumpici toti
Bun venit fetelor noi
La multi ani,celor care si-au sarbatorit azi ziua
Fug la baita si revin mai pe seara ,daca mai sinteti,ca miine la prima ora mergem la spital la controlul cel mult asteptat..
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
miki04 spune:
Buna seara,
Am revenit si noi dupa aproape o saptamana in care am fost foarte ocupati.
Treceti-ne si pe noi la contribuabili pentru site.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au dat colargol la bebei, cate picaturi le puneati si de cate ori pe zi?
Noua ne-a zis pediatra sa-i punem, dar am uitat sa intrebam cate picaturi si de cate ori
Ma duc la baita si revin.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by flore26
bebinutanumai noi suntem din Timisoara?cum adunam banii pentru site?
http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
Flore nu suntem doar noi din TM , mai sunt si fete care activeaza de mai multa vreme:Dia, Miro, Dorsilia si nu mai stiu, dar cred ca mai sunt. Sa intre si ele si vedem noi cum facem.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada