Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

se pare ca toate mamicutele sunt cu si la plimbarica prin parcuri ca doar a venit primavara...

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

noi acum ne-am intors de la plimbare si din cauza soarelui n-am vazut pag 18,19,20.

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dandusa ce scumpa e Crinuta tunsulica!
Plata CIC se ia cu ziua urmatoare terminarii concediului medical, doar in cazul in care dosarul pt CIC a fost depus in termen de 60 de zile de la aceasta data.
Fetelor stiati ca se da laptic praf (lactovit) de la primarie. Se da pe baza unei retete scrisa de medicul de familie, iar maximul este de 7 cutii.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Auras multumim pt urari!
Ely si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am gasit o groaza de oferte de cazare...vila www.turismrural.com/cazare_pensiuni_vile/valea_prahovei-prahova/vila_ovidiu_2_poiana_tapului.html" target="_blank"> asta .pare draguta ,cu living,conditii faine...,semineu...,eu deja ma vad la munte...,abia astept sa mergem...,n-am mai fost de 3 ani...

Fetelor,stiti careva sa deschideti capitol nou?

ANK,,sa-nteleg ca mergeti la munte?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Si noi mergem luna asta la munte (la Predeal) la vila unor prieteni,vom sta cu inca o familie (care nu are bb) si sper sa nu-i stresam prea mult !!!
In luna iunie vrem sa mergem in Antalya la plaja ,sper sa putem cu avionul.
oups,s-a trezit Rares....

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Am gasit o groaza de oferte de cazare...vila www.turismrural.com/cazare_pensiuni_vile/valea_prahovei-prahova/vila_ovidiu_2_poiana_tapului.html" target="_blank"> asta .pare draguta ,cu living,conditii faine...,semineu...,eu deja ma vad la munte...,abia astept sa mergem...,n-am mai fost de 3 ani...

Fetelor,stiti careva sa deschideti capitol nou?

ANK,,sa-nteleg ca mergeti la munte?

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

super vilaaaaaa!!!!! hai la munte feteleeeee!!!
mai,noi venim, dandusica, tu stii, ca noi ne-am vorbit deja :)
apropo de lepsa, este super fain, dar numai vara... uitai sa mentionez... :D noroc ca la mihai s-a conservat neuronu' si m-a tras el de urechi, ca in perioada asta in afara de ceva noroi si vreo doi caini pribegiti..nu prea ai ce sa vezi :))) si ce ma mai laudam eu ca e misto :) eh, ramane oricum ca optiune de vara :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Da, mergem la Munte!! Intr-o pensiune la Moeciu sau la Dragoslavele (e langa Rucar)! Este ziua unei prietene si si-o face acolo! Va fi foarte distractiv cu bagajul:patut, carut, oale , biberoane...,dar de aia are masina portbagaj!
Si de azi am intrat in luna a 4-a, asa ca suntem fetita mare!
La vara (august) mergem la constanta la sora mea, ca de...trebuie sa facem si un pic de plaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusoooo, nu merge poziliiiiii... pfui, ce ma oftic, vroiam si eu sa ma vaz vedeta, ca sa nu mai zic de strampii printesesti........

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dandusoooo, nu merge poziliiiiii... pfui, ce ma oftic, vroiam si eu sa ma vaz vedeta, ca sa nu mai zic de strampii printesesti........

POZE
site fulguleti

Merge,merge...,mai incearca.Dianocica,le-a vazut...
Noi iesim la plimbare cu tati...

Poze Dandusa

Mergi la inceput