Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Am facut mai vrea cineva?
La multi ani srbatoritilor de azisi multi

Imi cer scuze dar de vreo 3 zile am o de imi vine sa ma urc pe pereti am reusit decat sa citesc dar sa scriu ...nu

BB a inceput sa certe jucariile si rade la gastele de la carusel.
Anateo iti tinem pumnii la vaccin

Madaluta chiar ca SF nu imi vine sa cred ce nenorociti sunt doctorii astia i-as impusca pe loc.

Dandusa de ce ai tuns printesa? este frumoasa si asa dar nu mai poti sa-i faci codite...

Angi are dreptate Dandusa site-ul este foarte dragut si cu pozele la rezolutie mai mica.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

stati mai asa... o tunse dandusa pe ochioasa??? io am citit ceva de genu' "poate o tund"....
bagati cafea si la mine, ca vad ca sunt pe langa... :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

A_deju scumpic foc Eric si ce mare este.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Carla pentru ieri.
Dandusa, Crinuta a ajuns sa faca concurenta si baieteilor pe forum?// hm..tot se vede ca-i , e prea dulcica, nu ai reusit cu tunsoarea
Madaluta ce groaznic, oare ce ii facea bietei femei acel doctor? de o durea burta si singera? Am auzit ca ar exista fenomenul de gravida inchipuita, dar indusa de un medic, groznic.

Cine spunea: am 3 luni si sunt turbat???? subscriem si noi...ne-au apucat crizele ieri... si azi noapte am avut un recital..si nu erau semne de colici... la sapte dimi ram fresh...ne jucam...iarasi suntem cu susu'jos si cu josu'n sus.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by flore26

Mai fetelor, cica un copil sub un an , consuma mai mult curent si apa, produce mult gunoi .Ce/i in tara asta............

Poze printesuca marmaluca

pai ia sa ne gandim cat consuma bebelina mea zilnic:
-curent: 4 sau 5 x incalzitor biberoane
1 sau 2 x sterilizator
-apa: biberoane spalate
apa 210 ml x 4 sau 5 ori
spalat fundulet vreo 4 ori
baita de seara
masina de spalat x 1 pt clatit si stors prosopul mare pe care il pun in cadita (asta intra si la curent)
-gunoi: cat cuprinde, nu ne vine sa credem ca cele 2 cosuri mici plus cel mare nu fac fata zilnic

in conditiile astea, eu cred ca e corect sa fie trecuta la intretinere, spre deosebire de iepure, care nu consuma apa decat 300 ml la vreo 2-3 zile si din an in pasti vede cate o spalare a custii sau a lui personale cand are vreo problema de sanatate; e drept insa ca o data la 2 zile i se face curat in cusca si se produce gunoi. asa ca, din punctul meu de vedere, daca pt copil mi se pare corect, la animal cred ca e discutabil, sau ar trebui diferentiat dupa greutatea animalului, ca nu se compara un papagal cu un caine de talie mare, sa zicem, sau cu motanul de la maica-mea, de vreo 7 kile.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

buna dimineata!vrem si noi sa contribuim la site.
am si eu o intrebare.noi inca nu am trimis poze.acum unde le timit la angi sau un alta parte?
azi ne vaccinam,si pe langa Seba o vaccinez si pe fimea.o sa fie un adevarat concert

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

trimite si pe angighita@yahoo.com si pe maya_ione@yahoo.com
acum va fi o perioada intermediara

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

p.s: cand spun gunoi de bebe nu ma refer la cei 5 pampersi zilnic, ci si la o tona de servetele, ca balosim, sau la diverse ambalaje, incepand de la cutia de lapte praf, care se termina cam la 3 zile, si pana la diverse ambalaje(de suzete-o data la luna, dupa nr de picaturi, jucarii, medicamente si o multime de alte chestii)

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by flore26

Neata! Se discuta la National TV la DIMINEATA CU RAZVAN SI DANI, despre plata intretinerii at cand ai un copil, cu varsta sub un an , sau animale de casa.

Poze printesuca marmaluca

aaa. pai de ce nu si de plante, ca doar si la alea pui apa..... io zic sa se faca frumos o lista, la fiecare asociatie, sa-si declare propitarii dom'le ficusii, muscatele, paianjenii si carcalacii din dotare.... sobolanii de la ghena intra la cheltuieli comune, sa fie bine stabilit!!!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chris, eram si noi pe listuta pt site la un momemt dat ... vad ca ne-am pierdut pe drum .... trece-ne din nou pliiiiiz

dbunny, interesanta chestia cu tinut la congelator jucariile... o sa incerc si eu, ca pana acuma le spalam cu buretelul la suprafata

dandusa ai tuns okioasa???? of, poate ma incumet si eu sa o tund pe Oana, ca ar cam trebui.... tati i-a zis aseara Oanei ca arata ca Basescu cu suvita aia lunga din breton care e asezata peste chelie ... oricum sub suvitele lungi si tot mai rare avem par scurt de 1 cm ... asa ca venim cu forte proaspete din urma
ai tuns-o cu foarfeca sau cu masina?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Nici motanul nu se spala zilnic.....insa ideea e ca numarul de persoane in general e trecut la cheltuielile comune, ca la apa cam toti avem apometre, iar curentul il platim separat, pentru fiecare apartament; caldura e la metri patrati. Deci bebele ar fi in plus la: salarii oameni de intretinere (femeie de serviciul, portar, etc), curent electric pentru iluminatul scarii, lift, interfon, gunoi, reparatii. Prin urmare, in afara de gunoi, nu prea s-ar justifica, ca nu circula singur cu liftul, nici nu aprinde lumina pe scara, de mizerie ca sa aiba femeia ce spala nici nu poate fi vorba.....

Hai ca m-am trezit vorbind.Dupa ce ieri am avut o zi crancena, cu crize toata ziua ce nu se potoleau decat la verticala in brate, azi am (deocamdata) un copil tare cuminte. Care tocmai a trecut la tetina cu nr 2 de la BFree si a mancat 190 ml!!!

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput