Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Si noi avem un mouse stricat la activ
Chiar ca e misto culoarea, Maraki! Mie imi place f mult albastrul , bleu, si de-aia am ales ala. Nu credeam ca si la 3 e chiar asa!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Monica,asa da!

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

I-am facut Dianei un avion mare si se distreaza de numa cum zboara prin casa,numai ca desteapta de mine l-am facut dintr-un carton (de la o camasa) si dracu stie ca in loc sa zboare normal ca alea din hartie vine inapoi ca un ... bumerang

Hai ca am facut si din hartie unul,eu le lansez si pana le aduce ea inapoi,mai pot citi si scrie.Din pacate are viteza mare si deja am dor mainile de atata lansat.Plus ca ala din carton,mai ca mi se intoarce in freza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March ce sexy si slaba ai fost!!! Lasa ca-ti revi la forma initiala dupa bb2.
Eu nu vreau sa va arat poze de acum 4 ani ca ziceti ca sunt o balena acum. mai bine le pastrez pt. mine.
Moni sanatate lui Ghita.
Silvi stiu ca da reactii ROR-ul si mie mi-e groaza, sper sa scape rapid de ele Alain.
Maraki am citit si eu acolo, ba..nu-mi vine sa cred....

Marco zice bine: mama, ce, aide, tata, da, a scos un chi e?. eu zic ca ar trebui sa-l invatam italiana, ca o prinde mult mai repede decat romana. In rest scoate niste sunete neinteligibile.

Mi-a adus o prietena niste margele misto si i le-am pus lui marco. e fascinat de ele. tat-su innebuneste. Asa ca moni...fara papusa ca ma scoate Clau din casa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

tocmai mi-a cazut dani din patutz ,in cap pe gresie.nu-mi explic cum...a adormit acum,dar geme...mi-e teama peste noapte...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Mirela, nu te ingrijora, stiu ca e nasol. Dar sa vezi tu ca va fi bine. Are grija Doamne-Doamne de toti bebelusii sa nu pateasca nimic, ai vazut ca toti cad in continuu si sunt ok. Incearca sa te linsitesti. Pupici.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA aoleu,saracutzul De pe acum sa pui ceva pe jos in jurul patutzului,macar un covor ceva.Sper sa fie ok,poate geme doar pentru ca il mai doare si nu are nimic grav. Oricum sa fi atenta in noapte asta! Asta iti mai lipsea acum Totusi ei sunt foarte rezistenti,sunt sanse mici de tot sa aiba ceva,daca n-a vomitat dupa.Si chiar daca vomita se poate sa fie ok.
Off, patuturile astea... ca si Diana il escaladeaza la greu

Diana mi-a scos afara toata colectia de reviste "Mami", "BEBE" etc si imi aduce sa vad bebeii acum

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao fetelor,
Maraki lui Angelos sa treaca repede febra .
Silvi si Iarina a facut ROR-ul in 20 feb.(ala gratutit) dar nu a facut deloc febra,asistenta mi-a zis ca pana in a zecea zi poate face febra,tusi sau sa-i iasa ceva bubitepe piele...la noi nu a fost nimic din toate astea.
Alin@ am vazut pozicile de cand erai tu aratai si voua.
Giova lui Marco sa treaca febra si felicitari pentru urcatul scarilor.
March de la noi si eu cred ca o sa fie baiat bebicul din burtica.
Monica sanatate lui Ghita...
Noi astazi am avut toata ziua musafirisunt satula le-am zis sa ma mai caute peste vreo cateva luni dar s-au anuntat ca facem chef la noi de 8 Martie asa ca....iar imi vin pe cap

Iarina azi a facut figuri la papa si somnic ,de papat a papat foarte putina mancarica dar si lapte nu io fi fost foame...nu ma mai stresez ca a papa ea cand ii v-a fi foame...poate are acum perioada naspa de dormit a dormit cam vre-o 45de minute de la 10.45 pana la 11.30 dar s-a jucat cu copii ca au fost 6 cu ea cu tot....deci va dati seama ce a fost azi la mine

V-am si va doresc o noapte linistita si un inceput de satamana excelent.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Mirela,asa mi-a zis si mie pediatra, ca si Ayan a cazut de doua ori din pat, dar pe mocheta. Mi-a zis ca daca nu a vomat e ok si daca nu este somnolent, refuza papa etc. Dar nu te mai gandi, ca va fi bine.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mirela offf... saracutul Dani pentru el sa nu aiba nimic.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput