Aspectul fizic conteaza?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dodo, cata dreptate ai! Da io n-am dat cu tifla, pur si simplu m-a amuzat faptul ca si eu am gadit fix acelasi lucru ca Elise dupa ce am citit postarea Alinei, ca modestia o caracterizeaza Nu e nevoie sa fi trait in canada sau in australia ca sa inteleg de ce o "framanta" pe ea faptul cand atunci ca traia in ro femeile o puteau invidia

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by Elise

pt. mine aspectul fizic conteaza in masura in care imi spune ceva: in speta faptul ca isi respecta interlocutorii suficient. SI nu trebe sa faca shopping la Paris pt. asta.

Vreo madam cu toace de nspe cm. pe strada si trena de 2m de ...antilopa si nas pe sus nu imi spune neaparat mai mult, sau neaparat mai bine.
Nici vreun barbat scrobit cind nu e cazul.
Excesul denota tzopism.

Ma refer mai mult la stil decit la frumusetea nativa pt. ca aia nativa e rara, asa de rara ca nici nu merita luata in considerare.

In 30 de ani am vazut doar vreo 3 femei despre care puteam sa spun ca erau frumuseti native, iar barbati... nici unul. So... exceptiile sint impresionante, dar sint exceptii.

Elise & www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=xUveIVrEHxo&l=160&t=OEgsToPDskJmrUHkx8aDUmFbRqiL3lLN&s=996396D046ADD445:8A51374783A7BCE6&fs=1&title=BBlisa" target="_blank">BBLisa

Te invit aici (Santa Monica beach) sa vezi cate frumuseti sunt pe m patrat! Si sunt in costume de baie deci accesorii NU! Asa le a facut mama natura.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

He,he..le-am vazut si eu,una si una,nu pot sa spun decit bravo lor ca se ingrijesc si se straduiesc sa arate bine.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce e frumos pt. mine nu e frumos si pt. Elise de exemplu. Nu cred ca doar in santa Barbara sunt frumuseti , cred Elise are standarde inalte si nu oricine primeste atributul de frumusete de la ea .

Eu de exemplu am o prietena sublima. Pt. mine e mai frumoasa decat Jennifer Lopez, si jumatate sau 3/4 din vedete , pt. prietenul meu nu e .
Cat am umblat prin Canada , America (si a umblat mult) nu am vazut o singura fata despre care sa spun ca e frumoasa sau ca e macr "buna".
Am vazut in toata excursia aia a mea 2 barbati care mi-au placut: unul era italian , stewardesul meu din avion si unul era negru(am eu o pasiune pt. ei ) cu ceva parinti asiatici, ca era exotic de tot tipul. Atat.
Pot sa spun ca sunt oameni urati dincolo?Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by Elise

Sau PA.
Cum spune romanul.

Elise & www.youtube.com/watch?v=xUveIVrEHxo" target="_blank">BBLisa

Ma bucur ca ai inteles pina la urma..Mult PA si tie!

Androix, mi s-a parut deplasat sa sari cu sarcasmele asa, fara ca persoana respectiva sa aibe ceva de impartit cu tine..Iar Elisa nu e tocmai un monument de modestie, citind postarile ei, pe ici, pe colo...Mie mi s-a parut atac la persoana postarea ei si a ta, ca i-ai aprobat-o. Atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

dodo,

hai sa mai pierd 1 minut, poate-poate te lamuresti totusi.
Ca vad ca insisti.

1 - simpla fraza "dom'ne, nu stiu cum sa fac sa nu ma mai invidieze lumea din RO" e de tot risul, asta e, se mai distreaza lumea si de bancurile involuntare...
Mai ales corelat cu argumentele ulterioare:

quote:
tinerete, aspect fizic placut(machiat, par lung, vopsit, aranjat, etc) si ingrijit, haine , zambet pe buze ceea ce denota fericirie sufleteasca, zburdalncie

Pai cine a mai vazut par lung vopsit si...haine?
Si zburdalnicie, in RO?
Noi umblam dezbracatzi, rashi in cap shi aliniatzi. ..

Iar faza cu "nici macar n-o cunosti" e patetica.
Pina una alta, raspundem mesajului, nu persoanei.
Si cred ca ar trebui sa faci acelasi lucru.

2 - atac la persoana e modul in care ai reactionat tu, mai ales ca n-ai de unde sa stii ce comparatii putem face si ce nu. Nu cred ca e cazul sa ne expunem cvurile aici...sa vedem, om fi suficient de cosmopolite?

so...mult pa, intr-adevar!
Sper si eu ca am vorbit acceasi limba de data asta.

Elise & www.youtube.com/watch?v=xUveIVrEHxo" target="_blank">BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Din pacate conteaza mult prea mult aspectul fizic.

Ce am constatat eu din proprie experienta este insa altceva: un om cu trasaturi mai putin "frumoase" poate radia frumusete interioara (caci aceea vine din noblete sufleteasca), iar unii oameni cu trasaturi "frumoase" sau frapante la prima vedere au de exemplu o privire goala sau plina de rautate. De asemenea oameni sa va fereasca Dumnezeu.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cand radiezi poti fi mai frumoasa decat missu'. Dar ca sa radiezi iti trebuie echilibru, fericire, dragoste, implinire, etc.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Mie imi plac oamenii frumosi.

Din pacate trebuie sa fiu cinstita cu voi: eu nu sunt prea druta - sunt supraponderala - si ma judec f aspru pentru chestia asta. Surpriza care este!? Am un comportament frustrat,frustrant si de multe ori ma autoelimin.

Nu stiu cum m as purta eu cu mine daca as fi alta persoana! Poate as fi mai distanta decat sunt oamenii din jurul meu cu mine.
Este drept am in jur si niste atitudini mai putin 'cordiale ' decat am eu nevoie.
Cred ca daca as da niste kg jos ar fi f bine pt mine.... pt ca eu consider ca stima fata de mine insami ar creste si poate si altii ar fi mai incantati de mine... nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

Mie imi plac oamenii frumosi.

Din pacate trebuie sa fiu cinstita cu voi: eu nu sunt prea draguta - sunt supraponderala - si ma judec f aspru pentru chestia asta. Surpriza care este!? Am un comportament frustrat,frustrant si de multe ori ma autoelimin.

Nu stiu cum m as purta eu cu mine daca as fi alta persoana! Poate as fi mai distanta decat sunt oamenii din jurul meu cu mine.
Este drept am in jur si niste atitudini mai putin 'cordiale ' decat am eu nevoie.
Cred ca daca as da niste kg jos ar fi f bine pt mine.... pt ca eu consider ca stima fata de mine insami ar creste si poate si altii ar fi mai incantati de mine... nu??

ag

Nu, nu trebuie sa te autoelimini pentru ca ai niste kg in plus.Daca esti frumoasa la fata,daca ai un cap frumos cred ca nu e cazul sa te simti frustrata.La kg se poate lucra insa la fata... mai greu,parerea mea.

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

[/quote]

Nu, nu trebuie sa te autoelimini pentru ca ai niste kg in plus.Daca esti frumoasa la fata,daca ai un cap frumos cred ca nu e cazul sa te simti frustrata.La kg se poate lucra insa la fata... mai greu,parerea mea.

"Happyness is the key to your heart"

[/quote]Multumesc mult Anky .... recunosc ca am trasaturi armonioase si in viziunea unora sunt carismatica.
Dar sincer, ai vrea sa semeni cu Monica Anghel??? m au oprit niste pensionari pe strada cu o admiratie vadita in ochi!
Dumnezeule mare... cand eram mai tanara eram asemuita cu Kim Wilde si cu tipa din Dirty Dancing...
Help! Jesus!

Mergi la inceput