Oana Zavoranu "cantand"
Raspunsuri - Pagina 8
Mindy spune:
quote:
Originally posted by iuliana
De curiozitate m-am uitat sa vad si eu cine e tipesa asta. Ca animaluta arata bine de tot, pacat de prostia care salasluieste in capusorul ei. Faza cu motanul superbitatea si catirul m-a dat pe spate.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje c1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
da! si eu zic ca arata bine tipa, i-am aratat si sotului clipul si a zis ca e tare frumoasa.
cred ca ar fi avantajat-o mai bine o cariera de fotomodel, decit sa se dea in schema pe la televiziuni cu un vocabular de 2 lei
si eu am murit de ris la faza cu ' am si eu un catir'
claudela spune:
De treaba asta stiati?
http://www.romantica.ro/Stiri/oana_zavoranu_o_viata_cu_aroma_de_telenovela.htm
belutza spune:
Eu una nu stiam.si pe mine chiar nu ma intereseaza ce-a facut oana in copilarie etc etc... nu mai stie lumea cum sa se afirme si din ce sa faca bani.
lilianasoare spune:
Tatiiiii, vleau si io videoclip! Si vleau sa apara si vecinu' Gigel, si pisicu' si catelu', iar io sa fiu imbracata in fustita de-o palma pe care mi-ati cumparat-o ieri(din jurnalul unei viitoare artiste).
On-topic: e penibila de-a dreptul. Punct.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
belutza spune:
Da.Sigur ca da
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
pengunica spune:
O fi ea dragutza dar comportamentul si vocabularul lasa de dorit .....ce o mai fi cautand asta pe la televizor nu stiu.....de obicei ca sa fii vedeta iti trebuiesc totusi ceva calitati....ea nu cred ca are decat calitatea prostiei(asta daca calitatea o fi prostie)
In cazul ei cred ca fraza Don`t speak ar fi cea mai buna