Oana Zavoranu "cantand"
Raspunsuri - Pagina 6
claudela spune:
Nu stiu cine e sexoasa asta... am vazut ca postul Acasa o promoveaza destu de mult ... Ce a facut aceasta Nikita in mod deosebit de o vedem asa des pe sticla?
Ca e ... periculoasa de-a binelea!!!
claudela spune:
http://www.youtube.com/watch?v=iUA-31OX_7w
Aici o veti vedea pe faimoasa Nikita intr-o postura ... deosebita!!!
ache spune:
quote:
Originally posted by claudela
http://www.youtube.com/watch?v=iUA-31OX_7w
Aici o veti vedea pe faimoasa Nikita intr-o postura ... deosebita!!!
horror de-a dreptul...
l-am urmarit si pe urmatorul, http://www.youtube.com/watch?v=V10ixQIXzdY&NR=1
putin, la inceput, ca m-am plictisit...un interviu in care ea e intr-o cada inspumata, lumanari multe si vorbeste cu , multe maxime cu dezacorduri ...bine ca nu prind postul asta
cine e nikita?
anca
mira_m spune:
Si ce frumos isi mangaie coapsele pline....Brrrr!
Inspaimantator de-a dreptul! Ma refer la imbracamintea prost aleasa nu la kilele ei in exces!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
anky spune:
quote:
Originally posted by claudela
Fetelor, tocmai vroiam sa deschid un nou subiect despre Oana Zavoranu, dar vad ca au mai fost discutii despre ... dansa.
Am urmarit-o de dimineata la Maruta si ca niciodata mi s-a parut mai deplasata.. Doamne, ce fac parvenitii astia sa apara cu orice pret la TV...Mai nou descoperim un nou talent al Zavorancei...cantatul.. Oare ea nu-si da seama ce penibila e? Au dreptate Carcotasii sa o critice mereu, ca e scandalos de ostentativa!!!
Si eu am urmarit-o la Maruta...moamaaa sa fugi si nu alta.Chiar ca nu are talent la cintat.Nu inteleg de ce se incapatineaza sa cinte cind toti ii spun ca nu e pentru ea cintatul.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
claudela spune:
Zavoranca nu numai ca se incapataneaza sa cante dar nici nu accepta sa i se spuna adevarul...acela ca...nu e pentru ea cantatul! E o femeie de toata jena!
Sa lase cantatul pe seama cocosului...adica Pepito!!!
marybell spune:
zavoranca a fost din nou la maruta in emisiunea de vineri dimineata 18 mai, si a cantat live bineinteles, cel putin s-a straduit. se pare ca isi controleaza un pic mai bine vocea dar mai are muuuuuulte lectii de luat.
bineinteles ca iar s-a certat cu telespectatorii care aveau "tupeul" sa trimita mesaje impotriva talentului ei aici ma enerveaza pe mine, fiindca nu e capabila sa accepte si criticile facute la adresa talentului ei, care de cele mai multe ori pot fi chiar constructive.
e de "coma" fata asta, pe mine ma distreaza teribil de tare
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
uite cat de mare a crescut Erik
lulu_boches spune:
Ce bine ca mai apar fenomene gen Nikita, Oana Zavoranu, ca mai avem si noi de cine ride
Mare gradina domnului si multi ii sar gardu ...cu poarta deschisa.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Mindy spune:
Mooooama ce penibilo-jenanta e Nikita!! parca am mai vazut-o pe vremuri la TV nu mai tin minte la ce emisiune, si atunci arata ca o gladiatoare dar parca era mai slabuta.
Ce mai! e fata de fata, da cartier
super tare faza de la circotasi
lulu_boches spune:
La matinalul de dimineata de la National Tv a fost invitat OZ.A "cintat" adica play-back.Sincer cind face play-back suna bine la ureche.Chiar mi-a placut melaodia...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)