Oana Zavoranu "cantand"
Raspunsuri - Pagina 6
claudela spune:
Nu stiu cine e sexoasa asta... am vazut ca postul Acasa o promoveaza destu de mult ... Ce a facut aceasta Nikita in mod deosebit de o vedem asa des pe sticla?
Ca e ... periculoasa de-a binelea!!!
claudela spune:
http://www.youtube.com/watch?v=iUA-31OX_7w
Aici o veti vedea pe faimoasa Nikita intr-o postura ... deosebita!!!
ache spune:
quote:
Originally posted by claudela
http://www.youtube.com/watch?v=iUA-31OX_7w
Aici o veti vedea pe faimoasa Nikita intr-o postura ... deosebita!!!
horror de-a dreptul...
l-am urmarit si pe urmatorul, http://www.youtube.com/watch?v=V10ixQIXzdY&NR=1
putin, la inceput, ca m-am plictisit...un interviu in care ea e intr-o cada inspumata, lumanari multe si vorbeste cu
, multe maxime cu dezacorduri ...bine ca nu prind postul astacine e nikita?
anca
mira_m spune:
Si ce frumos isi mangaie coapsele pline....Brrrr!
Inspaimantator de-a dreptul! Ma refer la imbracamintea prost aleasa nu la kilele ei in exces!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
anky spune:
quote:
Originally posted by claudela
Fetelor, tocmai vroiam sa deschid un nou subiect despre Oana Zavoranu, dar vad ca au mai fost discutii despre ... dansa.
Am urmarit-o de dimineata la Maruta si ca niciodata mi s-a parut mai deplasata.. Doamne, ce fac parvenitii astia sa apara cu orice pret la TV...Mai nou descoperim un nou talent al Zavorancei...cantatul.. Oare ea nu-si da seama ce penibila e? Au dreptate Carcotasii sa o critice mereu, ca e scandalos de ostentativa!!!
Si eu am urmarit-o la Maruta...moamaaa
sa fugi si nu alta.Chiar ca nu are talent la cintat.Nu inteleg de ce se incapatineaza sa cinte cind toti ii spun ca nu e pentru ea cintatul.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
claudela spune:
Zavoranca nu numai ca se incapataneaza sa cante dar nici nu accepta sa i se spuna adevarul...acela ca...nu e pentru ea cantatul! E o femeie de toata jena!
Sa lase cantatul pe seama cocosului...adica Pepito!!!![]()
marybell spune:
zavoranca a fost din nou la maruta in emisiunea de vineri dimineata 18 mai, si a cantat live bineinteles, cel putin s-a straduit. se pare ca isi controleaza un pic mai bine vocea dar mai are muuuuuulte lectii de luat.
bineinteles ca iar s-a certat cu telespectatorii care aveau "tupeul" sa trimita mesaje impotriva talentului ei
aici ma enerveaza pe mine, fiindca nu e capabila sa accepte si criticile facute la adresa talentului ei, care de cele mai multe ori pot fi chiar constructive.
e de "coma" fata asta, pe mine ma distreaza teribil de tare 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
uite cat de mare a crescut Erik
lulu_boches spune:
Ce bine ca mai apar fenomene gen Nikita, Oana Zavoranu, ca mai avem si noi de cine ride![]()
Mare gradina domnului si multi ii sar gardu ...cu poarta deschisa.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Mindy spune:
Mooooama ce penibilo-jenanta e Nikita!!
parca am mai vazut-o pe vremuri la TV nu mai tin minte la ce emisiune, si atunci arata ca o gladiatoare dar parca era mai slabuta.
Ce mai! e fata de fata, da cartier 
super tare faza de la circotasi
lulu_boches spune:
La matinalul de dimineata de la National Tv a fost invitat OZ.A "cintat" adica play-back.Sincer cind face play-back suna bine la ureche.Chiar mi-a placut melaodia...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)