** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 9
NataliaS spune:
Salutare,
Asi - ce de vreme a trecut de cand postam la aspirante optimiste si iata-ne mamici si din nou aspirante.Mi-a trecut toxo slava Domnului - drept urmare am bebita asta frumoasa si sanatoasa.
Referitor la starea mea - temp 37.1, test nu mi-am mai facut, la medic voi merge doar dupa 10 zile de intarziere si dupa ce mai fac un test...nici nu indraznesc sa sper ca e bebe ...desi numai eu stiu cat mi-as dori...si voi cele care va doriti.
pupic,
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
Ioanatugs spune:
Asi am facut-o ca sa vad daca mi s-a intors endometrioza. S-a constatat de curand ca la aceasta analiza de sange se poate depista chiar si endometrioza, desi ea depisteaza in general cancerul la ovar, sau col uterin. Mie mi-a iesit 46.86 fata de max. 35, deci marita si nu stiu de ce. Sunt cam speriata si astept acum sa vad ce-mi spune medicul marti, cand voi face si histeroscopia.
roandre spune:
Pupici dragele mele...n-am mai reusit sa scriu de ceva vreme. Va citesc, sper alaturi de voi, ma intristez cand citesc vesti mai putin bune...va simt aproape pe toate!
La noi parca e o idee mai bine dar eu ma simt tare obosita si mai pe sfarsit de saptamana mai clachez...Ufff, e frumos sa cresti 2 bebei dar e si tare greu (mai ales cand sunt si "meciuri" intre ei). Am avut o noua bona de la martie dar a renuntat dupa o saptamana asa ca am ramas singura cu amandoi si nici ca mai caut alta bona. E clar ca Alexia nu va accepta pe nimeni atata vreme cat sunt eu acasa, iar pt ajutor la treburile casei, ultima bona a zis ca nu vrea/poate sa faca nimic...asa ca sincer nu mi-a parut rau cand a plecat.
De o saptamana sunt doar eu cu copiii si e binisor...iesim afara asa
Pe bb incepe parca sa-l mai accepte cat de cat dar tot mai are momente cand poate din dorinta de a se juca sau din prea multa iubire il bruscheaza pe bb, il supara.
Aici am pus cateva www.dropshots.com/roandre" target="_blank">filmulete cu ei.
Paxela, e frumusica foc mandruta mica...e ca o bombonica roz.
Si...sa spun si aici: LA MULTI ANI Eliana, mamica noastra draga!
Va pup pe toate-toate!
roandre spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Asi am facut-o ca sa vad daca mi s-a intors endometrioza. S-a constatat de curand ca la aceasta analiza de sange se poate depista chiar si endometrioza, desi ea depisteaza in general cancerul la ovar, sau col uterin. Mie mi-a iesit 46.86 fata de max. 35, deci marita si nu stiu de ce. Sunt cam speriata si astept acum sa vad ce-mi spune medicul marti, cand voi face si histeroscopia.
Ioanatugs, nu stiu ce inseamna aceasta analiza dar sigur va fi bine si nu e nimic grav.
mihaser spune:
Salut!
Irinel
Asi felicitari ptr finalizarea dosarului!
NataliaS bun venit printre noi...daca nu ti-a venit CM ai toate sansele sa fii gravi! Doamne ajuta!
Roandre felicitari pt baietel! Esti o mamica fericita!
Otilia multumim de veste si de vizita, sper sa se repete
Ana Delia bun venit pe lume! Felicitari Paxela!
Fetele eu am calculat cu calendarul de pe prima pagina si mi-a iesit ca azi incep sa fiu fertila si ca maine e ziua norocoasa ptr o bebita! O sa prestam si sper sa fie cu noroc! Mai am un test de ovulatie si o sa-l sacrific azi! Cum se determina TB? Sa nu radeti de mine, insa habar nu am!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Ioana multumesc si sper sa iti iasa bine analizele si sa vina bebe curand!
Clau tu cum stai? ai facut test sau mai astepti?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
paxela spune:
Mihaser bafta sa prinda bebita luna asta,
sa de-a Domnul o luna cu cat mai multe teste pozitive, si mamici sanatoase care sa poata sa faca bebici
Roandre am admirat pozici , ai noroc ca mandra sta acolo, pai fimiuuuu, cred ca nici legat cu lantul nu ar sta
multumim tuturor de urari
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Ioanatugs spune:
Roandre, Mihaser, va multumesc mult pentru incurajari dragelor!
Am intrat din nou in focul analizelor si tratamentelor si daca totul merge bine poate facem si o inseminare luna asta, pentru ca noi la spermograma slabuta a sotului, nu mai putem spera sa se intample o minune.
NataliaS spune:
Azi dim m-au invadat rushii...asa ca a fost pacaleala dinainte de 1 Aprilie
Nu-i nimik luna asata m-am hotarat - FAC BB !!!
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
biscu spune:
Salutare!
Nu am mai intrat demult, ca nici nu stiu cum trece timpul asta. Aproape face 3 luni bebele meu. Ne pregatim de botez.
Ce voiam sa va spun e ca am primit azi un mesaj de la un prieten din Romania si o cunostinta are nevoie de ajutor pentru bebele ei de 7 luni. Uitati aici detalii: http://www.reclama.ro/forum/index.php?showtopic=8918
Numai bine si sanatate!
biscu