** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
Ladymina77 , roxy sunt gravidute!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Racaru spune:
Marcele eu am hotarit totusi sa ma "vad" cu doctorul meu.... sa hotarasca el daca e cazul de ceva analize....
Sincer nici eu nu mai am chef de analize... dar parca stau cu inima stransa.
Oricum am inceput sa iau acid folic....
Tu iei ceva? Bei ceaiuri.. naprasnic, cretisoara?
Marcelle spune:
Valeria, eu nu iau nimic si nici nu beau nimic. Desi cred ca ar trebui sa iau acid foolic, si o sa il iau chiar maine.
Ceaiuri o sa iau daca nu e cu succes intarzierea de luna asta.
Ca sunt in ziua 12-13 de intarziere si teste tot negative. Nu stiu ce sa mai cred.
Eu sper sa fie cu bb si sa fie si el bine, saptamana viitoare imi fac o analiza de sange sa vad ce se intampla.
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Clauclau multumesc de urari, deja este cum spui tu! Mai am putin si in curand ma voi bucura pe deplin de tot ce am facut!
Marcelle tin pumnii sa fie cu ochisori intarzierea asta!
Sim transmite-i felicitarile mele lui Ruxi pentru serbarea ei!
Baby_r7 nici la tine nu-i exclus sa sa ascunda barza si totusi ea sa vina! Tin pumnii stransi!
Fie ca acest 8 MARTIE sa va aduca multe bucurii, multe impliniri si multa fericire alaturi de copilasii si sotii vostri!!
Cu drag Ioana
asi spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Sa fim fericite si frumoase pana la adanci batraneti!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
clauclau spune:
LA MULTI ANI si din partea mea tuturor femeilor ( mamici sau viitoare mamici), sa aveti o zi de 8 martie frumoasa si sa aveti parte de surprizele pe care le doriti in aceasta zi si in aceasta primavara!
CLAU
astept surioara de Razvanel
baby_r7 spune:
LA MULTI ANI LA TOATE FEMEILE PT. 8 MARTIE!!!!!!!!
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE O ZI PLINA DE SOARE !!!!!!!!
NU O SA SCRIU NUME PT. CA SIGUR VOI UITA PE CINEVA.......
VA PE TOATE.......
eu sunt in z1 si nu sunt trista deloc.....azi nu am voie........ si sunt optimista asa cum trebuie sa fim toate.........sigur luna viitoare vin sa ma laud cu II .........va pup pe toate!!!!!!!!
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA
mihaser spune:
Salut!
la multi ani tuturor! o primavara minunata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
cornelia_laura spune:
Dragele mele nu puteam sa nu intru putin la voi tocmai azi de 8 Martie. Asa ca va urez din partea mea si a cavalerilor mei LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de aceasta zi alaturi de cei dragi. Si fie ca Barza sa poposeasca rand pe rand la fiecare dintre voi!!
Noi suntem bine, Slava Domnului. Regimul merge super pana acum, deja s-au dus aproape 5 kg....asa ca se face loc pentru unele noi.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
Daiopri spune:
Asi, de vreo 3 postari ma chinui sa intreb de tine…:) Ce mai faci?
Dragi d-ne va dorim si noi un 8 Martie cat mai frumos si o primavara minunata.
Eu sunt z23 deci mai am de asteptat sa vaz daca s-a intamplat ceva. Baby imi pare rau, dar lasa ca vine ea cealalta perioada:) Pupici.
Irinel tu chiar nu mai vii pe la noi:((((? Te asteptam.
Pisicul meu se lupta cu o raceala, de am stat ieri cu el acasa. Sper sa nu o culeg si eu, ca nu pot lua nici o pastiluta. Cam atat despre noi.
Va dorim numai bine si mai asteptam berzele astea ametite:)