** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 2
baby_r7 spune:
MIHASER pt. gandurile bune si sa te auda DD.
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Mariana_1976 e dulce foc Magda sa-ti traiasca si sa se faca mare si sanatoasa!! Felicitari mamica draga, pentru cel de-al patrulea copilas! I-mi pare rau ca a fost greu si ca va este inca greu cu cei patru copilasi, dar cred ca merita tot chinul cand vedeti atata minuni frumoase pe langa voi! Sa va traiasca!!!
Gina_M multumim pentru noul capitol si fie ca acesta sa fie plin de vesti bune!
Irinel ce mai faci iubita??
Marcelle bine ai venit printre noi!
Eu fetelor nu prea am vesti, sunt inca la faza amenajat casuta noua, asa ca nu prea am timp de mine! Va pup pe toate si mult succes celor in asteptare!
clauclau spune:
Mariana, am vazut poza cu micuta Magda, este o frumusete de fetita! O sa franga multe inimi cand o sa fie domnisorica!
Baby, temperatura este in continuare buna, cred ca in cateva zile o sa ne prezinti un test cu II liniute. Iti tin pumnii!
Mihaser, imi pare rau de Z1, dar bineinteles ca mergem in continuare pana ne implinim visul. Nu ne lasam!!!!
Ioana, succes la amenajarea casei, chiar daca acum este multa munca, o sa ai si multa satisfactie cand o sa fie gata si o sa privesti in jurul tau cu placere!
Marcela, bine ai venit , chiar daca doar pentru cateva zile este cu atat mai bine! O sa venim si noi dupa tine la odisee poate chiar luna asta daca vrea Dumnezeu. Sa-ti traiasca micuta Bia!
Pe mine Razvanel a inceput sa ma intrebe cand vine surioara lui( ca el surioara vrea) si mi-a spus ca se roaga el la Doamne Doamne sa vina mai repede. Asa tare m-a emotionat...
Va urez o saptamana frumoasa!
CLAU
astept surioara de Razvanel
baby_r7 spune:
Ioana, Sim, Irinel, Daiopri, Marcela, Mariana
Clau azi TBera de 37.1 dar inca mai sper pt. ca CM nu da semne deloc sa vina asa ca maine dimineata daca nu scade TB imi iau inima in dinti si fac un test.
sa imi tineti pumni va rog.
VREAU UN IN 2007!
ROXANA
sim spune:
Elyanne felicitari din tot sufletul! Sa-ti traiasca amandoi voiniceii, sa creasca mari si sa-ti aduca doar bucurii, impreuna cu surioara lor!
Roandre draga de tine, chiar nu ma asteptam sa ai asa probleme cu Alexia. Sunt sigura ca este doar o etapa in incercarea ei de a rezista pe poztii ca cea mai importanta fiinta din viata voastra. Dar cu rabdare si evident cu timpul va intelege ca dragostea de care avea parte si pana acum nu s-a schimbat cu nimic. Noi cred ca am trecut un picut mai usor peste etapa asta cu Ruxi pentru ca e putin mai mare. Acum incerc sa trec la pasul doi: adica sa ma ocup de ea in continuare asa cum faceam inainte, ca sa nu-i scada performantele. Am avut o usoara senzatie ca se cam culca pe o ureche pentru ca nu mai e supravegheata la fel de bine si am de gand sa lucrez nitel in directia asta. Iti doresc sa depasiti cu bine momentul si sa-ti gasesti si tu starea de echilibru.
Baby deja am inclestat pumnii si stau cu ei stransi pana vii cu rezultat pozitiv. Asa ca maine musai sa ne dai veste cu doua liniute!
Mami Irinel ce mai faci? N-ai mai trecut de ceva vreme pe aici. Sper ca totul e bine si doar lipsa de timp te impiedica sa ajungi.
Mariana bine ai revenit acasa! Sa-ti traiasca frumusetea de pui! Doamne ce dulce e! Bine ca vine mama la tine ca imi si imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie. Si eu care eram stresata doar cu doi copilasi! Nu mai scot niciun sunet.
Marcela bine ai venit! Sper ca cele doua linute sa nu intarzie sa apara la tine! Te rugam sa nu ne uiti si sa ne dai vestea!
Clau saru'mana de intrebare, suntem bine si crestem in continuare. Asa sa ne laudam, daca tot avem cu ce: inca un kilogram la activ: 6 in total pana acum, la 5 saptamani! Bine ca s-a si lungit pisoiul asta mic si nu arata grasut, ci e bine proportionat. Este un zambaret si imi pare ca a inceput sa zambeasca si uitandu-se la noi nu doar prin somn. Ii place sa stea asezat pe burtica... chiar a inceput sa-si tina capsorul ridicat mult mai bine si mai mult.
Sambata am fost la serbarea Ruxandrei si asa mandra m-am simtit vazand minunea mea pe scena. Tudor a ramas acasa cu bunicul, dar surioara a spus ca la urmatoarea serbare il vrea si pe el spectator.
Va pupam si va dorim o seara linistita!
baby_r7 spune:
SIM pt. sustinere sper sa va dau o veste buna, daca nu luna viitoare o luam de la capat dar ina sper ..........
pt. fetita cred ca a fost superba pe scena
pt. pitic sa creasca mare.
VREAU UN IN 2007!
ROXANA
Racaru spune:
Buna,
Sunt din nou aspiranta! Am 34 ani si un baietel de 1.6 luni.
M-am bucurat cind am vazut ca mai sunt mamici care-si doresc mai multi copii...
La prima sarcina am facut foarte multe analize inainte... oare mai trebuie sa le repet acum ...sau sa incepem "treaba" !
Voi cum ati facut?
Gina M spune:
Marcele & Racaru - Bine ati venit in mijlocul nostru!
V-am trecut pe lista.
Fetelor vin si eu cu un micut raport.
Cum stiti sunt la mijlocul perioadei fertile insa,testele de ovulatie continua sa apara negative.Un test ceva mai accentuat a fost primul din setul celor efectuate pana acum.A fost pe aproape dar nu, pozitiv zic eu.Am prestat ceva insa acum parca, mi-a pierit tot cheful.
Fiind in proces de cumparare o noua casa out-of-state si mutare,am foarte mult de lucru si daca este sa nu fie de data aceasta, as mai amana-o putin pana cand ne vom restabili.
Aici in Arizona, in f' scurt timp vor reincepe caldurile desertului si imi este groaza cand ma gandesc la toate ganganiile care apar o data cu aceasta. Anul trecut cand m-am reintors acasa intruna din zile si am coborat din masina am fost extrem de aproape de a calca pe un scorpion.Ce spaima am tras imaginati-va....
Ne-am mutat aici pentru parinti(suntem favoritii lor copii) insa, va trebui sa se invete si fara noi.
Acum trebuie sa ma reintorc la responsabilitati.Va si va doresc toate cele bune.
POZE
Daiopri spune:
Buna fetelor,
Si bun venit noilor mamici aspirante, si spor la lucru.
Mariana1976, trebuie sa incep cu tine:) acuma inteleg de ce ai tu atatia copii… Cu asa frumusete, normal ca sa tot faci:)
Acuma serios, sa va traiasca frumusetea mica, la fel si fratiorii ei si parintii sa poata sa ii creasca. Eu nici macar nu pot sa imi imaginez cum e cu atatia copii, dar ma bucur mult ca sunt si mame curajoase. E bine ca vine mama ta, sa mai ai si tu nitel ajutor. Va doresc numai bine. Si eu am nascut usor si refacut repede, ca imi venea sa merg si a doua zi sa mai nasc o data. Da cum ai facut de ai luat doar 10kg? Cu ajutorul celorlalti copilasi?:)
Apoi noua mamica, posesoare a doua mandreti dintr-o lovitura. Bun venit pe lume micutilor, iar voua putere si rabdare, sa cresteti printisorii.
Mama lui Razvanel, spor la treaba, si rabdare. Poate Razvanel are mai multa trecere pe langa DD:)
Roandre, si mie imi pare rau ca exista probleme intre copilasii tai. Ca si Sim si eu sper ca daca e diferenta mai mare o sa fie mai usor, desi baiatul meu s-a obisnuit sa fie alintat si iubit in intregime. Dar sper sa fiu destul de puternica si intelegatoare (de parka de mine depinde:)))) sa nu sufere.
GinaM, dar voi cum de aveti parintii cu voi? Ei nu pot merge unde mergeti voi? Apoi mai lasa testele alea, si intre treburi mai relaxeaza-te nitel;), si vezi ce iese din asta.
Eu zau ca nu as avea puterea sa stau cu teste de ovulatie, ca nu prea cred in ele. Mai degraba cu TB.
Baby tinem pumnii si facem galerie.
Mihaser, las pe luna viitoare;)
Irinel, da tu chiar unde esti? Ne-ai uitat de tot:(?
Eu sunt in z20, nu stiu a cata de la ov, ca nu imi bat capul. N-am nici un symptom de nici un fel, singurul lucru bun e ca sunt mai calma si buna cu baiatul:) Eu sper ca m-am relaxat si las doar la voia lui DD, sa gaseasca o barza si sa o trimita la mine, ca v-am zis ce lenesa sunt.
Cam asta ar fi,
Numai bine tuturor
clauclau spune:
Daiopri, am auzit ca relaxarea e mai buna decat toate la conceperea unui bebe. Poate prinzi tu barza luna asta si o trimiti si la mine . Eu una nu pot sa ma relaxez neam, numa' la asta ma gandesc in fiecare luna si tot fac calcule si masor temperaturi si caut simptome si tot asa...Apoi cum sa vina bebe pe terenul asta minat din capul meu nici eu nu stiu.
Asa ca m-am apucat de exercitiile Pilates , in felul asta imi consum si eu energia si in alt mod in afara de si poate mai dau jos si vreo 3 kg care s-au pus aiurea pe mine, cred eu ca tot de la stres! Sa vedem ce-o iesi si din asta si cat m-o tine pe mine energia...
In alta ordine de idei sunt Z 12 proaspat iesita din ovulatie care zic eu dupa simptome am avut-o ieri. De prestat am prestat corespunzator dar oricum nu ma las toata luna de . N-are ce sa faca rau!
Pe Razvanelul drag l-am bagat la culcarica caci il trezesc micutul de el tocmai de la 7 dimineata pentru gradinita si eu o sa bantui putin pe forum!
Va pup si sa aveti o seara frumoasa!
CLAU
astept surioara de Razvanel