*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 27
Alyna24 spune:
Michigan, ti-am trimis pe PM parola si cum sa faci!
Pauly, am vazut pozele din album
!Nu stiu de ce nu le vedeam la inceput!![]()
Offff!Si mi s-au cam termina si bateriile la mouse!

Alyna
30+cu
poohy spune:
Rezervarea e pe numele Andradei. Cred ca mergem acolo si le zicem pur si simplu ca avem rezervare pe numele Andrada pentru 20 de persoane. Si ne arata ei unde sa mergem.
Eu s-ar putea sa intarzii 15 minute sau chiar 30, depinde cum merg autobuzele
Anca
28+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Alina - mai bine pregatesti un mail in care povestesti pas cu pas cum se face (sa devii un fel de help-line). E mai folositor sa invete fetele cum sa faca singure...zic si eu...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si30+
Fasolica din burtica si Poze
Wawwww!Am devenit si profesoara acum!
va ajut daca stiu!
La faza cu linkurile aparute cand scriem in mesaj am invatat si eu de la Andrada asa ca......toata stima pt profesorul meu!

Iar referitor la album.....nu e asa greu!Rabdare sa aveti!
Alyna
30+cu
ELTEKA spune:
Andrada, stiu ca esti pe la oglinda
, ma intreb de ce sunt 2 albume: unul Andrada si mai e unul "Noi" unde apar pozele tale+ale lu' Pauly? Noi nu cred sa vina de la inseamna "voi" ca e pe engleza, dar poate le-ai pus de 2 ori?
Cine stie cate poze accepta yahoo?
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
alynta27 spune:
Am reusit cu PM-ul! Era tare simplu! Pofta buna celor care i-au masa la ora asta! Plec si eu acasa de la munca si abia astept sa ma intind ca ma doare spatele!
Alina-Mirela
23+ cu
DAVID
Pozele mele
pauly spune:
dianalaura, eimotto, alyna24
multumesc de ajutor...am reusit!!!!!!
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Am reusit cu PM-ul! Era tare simplu! Pofta buna celor care i-au masa la ora asta! Plec si eu acasa de la munca si abia astept sa ma intind ca ma doare spatele!
Alina-Mirela23+ cu
DAVID
Pozele mele
Alynta, ti-am scris parola pe PM!
Bravo!

Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
dianalaura, eimotto, alyna24multumesc de ajutor...am reusit!!!!!!
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
N-ai pt ce, draguta!

Da' ai pus poze nu te-ai jucat!
Alyna
30+cu
mica0307 spune:
Gata m-am intors si eu de la masa.
Sper ca v-ati descurcat fetelor cu mailul comun si pozele. O sa le pun si pe ale mele in seara asta de acasa + cele pe care le voi face la Pizza Hut. Asa ca fetele care nu vin la intalnire: fiti pe faza, punem poze cand ajungem acasa
.
Am primit la birou un buchet superb de flori de la o colaboratoare. Pentru 8 Martie
. M-am si speriat cand l-am vazut pe birou, ma gandeam de la cine naiba o fi 
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
eimotto spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Andrada, stiu ca esti pe la oglinda, ma intreb de ce sunt 2 albume: unul Andrada si mai e unul "Noi" unde apar pozele tale+ale lu' Pauly? Noi nu cred sa vina de la inseamna "voi" ca e pe engleza, dar poate le-ai pus de 2 ori?
Cine stie cate poze accepta yahoo?
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Etelka - Noi este in snsul de poze noi...daca ai rabdare sa se incarce o sa vezi ca apar toate pozele postate astazi...cel putin asa cred eu
We offer free, unlimited storage! So upload as many photos as you want.
Keep in mind – we did build a couple of procedural limits into the uploading process.
First, we limit each album to 300 photos. So if you’re uploading into an album and you reach 300, Yahoo! Photos will stop uploading. If this happens, re-start uploading from where you left off. You can direct photos into All My Photos, or a different album, or into a new album you create.
We also limit uploads per day to protect ourselves from abuse. This will probably never be an issue for you, but if you’re uploading several hundred large photos (2-5 Mb) we encourage you to do this over a few sessions. We apologize for this limit, but ultimately it’s for the good of all our users that we manage this type of abuse.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze