*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ralucami, nu e cine stie ce la noi la mare!
Insa pt o iesire asa la plimbare....a fost super!
Si oricum, daca nu-ti permiti sa mergi prin alte parti(tari tot timpul), atunci mergi si la noi!
Si noi avem si apartam in Constanta, asa ca.....mergem destul de des!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ne-am trezit si noi...ne-am cantarit...am tot 6 kg+ nu am pus nimic de saptamana trecuta, desi trebuie sa recunosc ca am mancat cam multisor , inclusiv tortulete, fripturele...dar am si baut 4 litri de apa pe zi...ce sa fac daca mi sete.

alyna24 ce bine ca ai intrat pe la noi.mi-ai lipsit draguto.ce frumos ii la mare...ii super bine ca te-ai dus, aer curat , relaxare.

elteka super ideea cu poze care sa e vedem numai noi.

apropo de arsuri, ieri am atins punctul culminant..mi-a fost asa de rau.am papat grapefruit si lamaie si m-am mai linistit.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Mi-am pus muzica in timp ce ma imbracam si am inceput sa dansez. La un moment dat mi-am vazut imaginea in usa sifonierului si m-a bufnit rasul - o ditamai de abia miscandu-se Cred ca mai am putin si incep sa ma rostogolesc

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ca tot mi-au murit laudatorii: am facut un ghiveci de legume BESTIAL. E fierbinte, dar nu ma pot abtine sa nu mananc ca muream de pofta inca de cand era "in pregatire".

Apropo de kilograme. V-am spus ca o sa ma cantaresc dimineata. Inainte sa plec de acasa m-am cantarit si vad ca pana acum am luat 5,5kg. Sper ca pana in sapt 30 sa nu iau mai mult de 3 kf, si pana la final inca vreo 2. (dar stiti voi cum e cu planul de-acasa si cu ce-i in targ!)

Stati ca nu fac fata: vreau sa si manac, vreau sa si tastez, vreau sa si vb la telefon. Mi-ar mai trebui un cap si vreo 2 maini.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Raluca, ce-mi faci?

Pauly, !Eu am luat aproape 12 asa ca.......mai bine nu mai spuneti nimik voi cele cu cateva kg!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Eu sunt gata: m-am imbracat, machiat, parfumat si plec sa ma tund, ca nu ma mai suport cu parul asta. Nu mai are nici o forma.

Va pup pe toate. Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si cu bebici miscareti!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Vali, ai fost tare de tot!

Pauly,Elteca, Raluca,Vali intrati pe mailul comun la photos si pune poze!Noi de azi-dimineata tot punem poze acolo!Face fiecare albumul lui!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Vali, sa ne arati cum te-ai tuns!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Pauly, uitasem!Esti o draguta!

Fetelor, de 1 ora zic ca ma duc sa intind rufele pe sarma dar.......nu ma lasati deloc!
Doamne......asta e dependenta clar!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

ralucami, merci mult de informatia legata de carte. eu mi-o iau pentru ca am tot citit ca are multe sfaturi foarte pertinente. citind pe la mamicile de ianuarie-februarie, am vazut ca fiecare carte are alta parere, cand e vorba de aceleasi probleme, asa ca fiecare face cum crede ca e mai bine, pana la urma. ca sa vedeti cat de tare sunt dusa cu capul, iata: imi iau cartea dr spock, mama imi aduce la vara cartea lui capraru, si mai am eu una luata de aici, ca sa nu mai spun ca didialex mi-a recomandat una care cica e mai buna decat a lui spock, pliindu-se pe sistemul nemtesc. asta ca sa nu zic ca nu ma pun la punct la capitolul teorie!!! si parca vad ca tot ca mine fac, sau cum ziceti voi.

in rest nimic nou. azi ma simt mai bine, am reusit s ma cantaresc si sper surpriza mea nu aveam decat 71 de kilograme. zic numai, pentru ca acum vreo luna aveam 70, si intre timp mi-a mai crescut burta, si nici nu pot spune ca m-am abtinut de la mancare. sau dulciuri. sau mai stiu eu ce .

elteka, stiu ca nu e sanatos, dar eu mai bag cate o gura-doua-trei de cola din cand in cand. culmea e ca eu nu beau bauturi acidulate de ani de zile...dar acum imi mai vine cate o pofta...si nu ma abtin.

liviana, esti si tu fan culinar???? eu atat m-am mai uitat pe acolo si tot ma intreaba berbantul daca o sa ii fac si eu masinute si alte castele lui fii-meu cand o fi sa fie. pentru ca mie tare imi place sa experimentez prin bucatarie, si de cand am descoperit site-ul ala...sa te tii....

o zi buna sa aveti, si sa ne vedem cu bine.

PS: ieri m-am apucat sa ma joc si acum ma duc sa continui. mi-am luat un puzzle de 1500 de piese si acum ca incepe sa prinda contur, nu ma mai pot dezlipi de el . ca sa vedeti ce ocupatii serioase am eu.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput