*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 10
cristinamaria spune:
Motannel citisem.... felicitari si voua 
Piticasigogosica sanatate multa sotului!!
Mary_lou o sa fie bine!! 
Andradap n-am uitat de poza! Incerc s-o scanez dimineata la birou! Daca nu reusesc, o aduc maine la intalnire!!![]()
cristina
31+
Arthurana spune:
Dragele mele,
Sa-mi tineti si mie pumnii maine ca ma duc sa-mi fac testul de 3 ore pentru diabetul gestational. Sapt. trecuta mi-a iesit prost, deci trebuie sa-l repet.
Va pup
dianalaura spune:
Motannel,multmesc de compliment! Normal ca nu se vad kg, ca sunt puse pe solduri, pe coapse, pe interiorul coapselor
, iar acum daca sunt in doliu si port negru, ma slabeste putin si negru, dar altfel.... Si sotul meu zice ca nu se vede asa pe mine ca m-am ingrasat, in afara de burta...dar eu le simt! Si ce e mai nasol cand trebuie sa ma dau jos din masina...e si comica faza de fiecare data...el de la volan ma impinge de fund sa pot iesi mai usor din masina ![]()
Vali5, mary_lou, si mie mi-a spus dr. de familie ca tre sa fac acest vaccin antitetanos! Cica e o masura de siguranta...pt ca in medicina spune ea este o singura regula: "nu exista nici o regula". Si atunci de ce sa risc? Si m-am gandit daca tot zice sa mi-l faca, sa il fac. Uite, de exemplu mama mea s-a zgariat la picior cu o sarma ruginita ratacita pe un drum de tara...si a durut-o tare, si nu dadea semne de vindecare rapida. Si pt linistea ei si-a facut acest vaccin. Eu din cate stiu nu l-am facut nicioadata!
Monytza, ce nu stii? cum sa iti apara doar "poze" in loc de tot carnatul ala cu linkul? daca da, da un pm si iti explic eu!
Sadicutza, eu tocmai am papat niste sarmalute...mai am si o punga de pufuleti si una de fulgi de porumb, in caz ca ne trebuie ceva de rontait (mie si sotului)!
Piticasigogosica, ii tinem pumnii sotului pentru operatie! Si dupa aceea insanatosire grabnica!
P.S. Andrada, vizionare placuta la film! Am facut asa cum m-ai sfatuit cu notepad-ul!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
arthurana, bineinteles ca iti tinem pumnii! Bafta multa!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
Arthurana spune:
Cristinamaria,
Tu cat continui cu injectiile?
Mie mi-au spus sa ma opresc la 36 si sa trec pe heparina, pentru ca in caz in care tre' sa nasc sa poata sa-mi dea epidual.
Arthurana spune:
Vai cat mi-as dori sa pot veni si eu la intalnirea de la Romana...pizza hut...mmmm, mai ales cea cu blatul subtire si crocant...
Distractie placuta!
dianalaura spune:
Vad ca toata lumea s-a culcat...asa ca ma retrag si eu....se pare ca in orele urmatoare se va mai naste un bebe la mamicile de martie aprilie, tocmai am citit de kim78 ca e la spital cu dilatatie 8! Sa le traiasca puiutii! Pe ai nostri in mai asteptam un pic!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
DidiAlex spune:
Am revenit!
am multe de scris...dar pe maine..
Alexandra 28 saptamani fix, fix
Edit: nr de saptamani ca m-am ramolit ![]()