FIV 107

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor sunteti niste adevarate PRIETENE,si chiar reusiti sa-mi alinati sufletul.

Oana,cuvintele tale m-au uns la suflet,m-au facut sa plang si sa ma descarc,multumesc mult

andicu, ai dreptate il am alaturi pe sotul meu care ma iubeste enorm si ma sustine si ma incurajaza mereu.Impreuna am realizat multe cam tot ce ne-am dorit cu exceptia copilului dar pana la urma trebuie sa putem sa o facem si pe asta.
Iyoana,MadalinaM

Anto, asa e un sut in fund de la viata un pas inainte.

venera_h,imi pare rau sper sa nu-ti transmit starea mea acum cand tu trebuie sa fi optimista.Iti doresc din suflet sa reusesti si ma rog pt. tine

Fetelor , va rog frumos sa ma iertati, Sper din tot sufletul ca nu am dezamagit sau descurajat pe nimeni.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mama Dolores sambata am trecut prin cea mai recenta criza serioasa a mea, desi si luni a mai scos capul una, da' s-a stins repede intr-un comic de situatie.
Sambata am inceput sa jelesc pentru toti iubitii care m-au tradat, pentru toate examenele pe care le-am picat, pentru toate seringile pe care mi le-am injectat, pentru toate greselile sotiorului din cei 14 ani de viata de cuplu, pentru toti norii din viata mea..... Si cu cat scoteam o jale pe gurita, cu atat se mai prezentau vreo 10, ca vor si ele sa iasa, sa zica ce au de spus, vorba importanta.........
Duminica (cand mai era si ziua sotiorului) s-a schimbat viziunea asupra vietii cu 180 de grade, ca pare-mi-se m-am sculat cu fata spre cer si nu invers, ca-n ziua anterioara.. Vedeam numai soarele din viata mea, faptele de gingasie ale jumatatii mele, scopul nobil al injectarilor, zilele frumoase ale marilor iubiri ale copilariei.....
Unghiuri asupra vietii sunt cu duiumul, dupa toanele noastre schimbatoare.......
Si pentru ca tot ma misc prin atatea unghiuri, le pun pe versuri, ca macar sa fac ceva bun din toate suferintele pe care le experimentez.
Stai sa vezi ce poezie scot eu la suferinta ce ma asteapta.........
Cris daca pe tine nu te-ai dezamagit si descurajat prea tare stai linistita, mergi mai departe, ca viata merita traita, indiferent de zilele furtunoase pe care ni le mai ofera. Eu una m-am cam dezamagit pe mine profund in ultima vreme, dar la vremuri grele, norii sunt ceva normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, imi pare nespus de rau , nu am cuvinte. Capul sus, viata merge inainte, esti tanara si nu e timpul pierdut pentru nimic din ceea ce iti doresti sa realizezi. Citeste incurajarile noastre si sfaturile pline de inteleptiune postate de fete, nu uita ca suntem alaturi de tine si te iubim.

MOana, da bine zici. Mi-a mers la inima. Cand ai punctia?
Bebi f, Iyoana, Cristal 1995, bine ati venit printre noi , sa dea DD sa stati si sa stam cat mai putin pe-aici.
Bebi F, eu am citit mai demult pe forum de Dr.Miciner si comentariile erau destul de negative. Ar fi bine sa cauti in urma sau sa astepti si alte reactii ale fetelor.
Tuturor celor care sunteti in inhibari, stimulari, pregnyloase, punctii ET sau in cosmarul de 12 zile de asteptare, va doresc mult, mult noroc si rezultate cu II.

Pup toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ziua punctiei o aflu maine, pe 8 martie. Eu banuiesc ca va fi undeva pe sambata.
Va las cu bine, ma duc sa ma arunc in lume, sa vad ce bine mai pot face......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana azi ai picat in butoiul cu melancolie....astea sa fie efectele menogoanelor,gonalului si a faptului ca in curand vei fi mamica?E tare frumos si adevarat ce scrii, vreau sa ii urez LA MULTI ANI sotiorului tau,sa fie mereu alaturi de sotia lui frumoasa,desteapta ,sensibila si ( devreme acasa ) viitoarea mamica a copilasilor lui!Sa ai o zi senina in sufletel si zambeste anul acesta va fi primul dintre cei mai frumosi de pana acum, crede-ma, ti-am spus-o si cand a fost ziua ta si ti-o spun si acum!
Iyoana ti-am trimis lista cu analize in PM!Aici printre FIV-oase te vei simti minunat, ca intr-o mare familie,vei fi ajutata, sfatuita, incurajata si sustinuta la fiecare pas...sunt fete minunate alaturi de care vei trai zi de zi emotii pana la lacrimi,cum te vei trezi vei alerga sa deschizi computerul pt a afla noi vesti si cand sa adormi ultimul gand iti va fi tot la ele,fetele care sunt in tratament, in asteptare,pregatite de un nou inceput dupa un dureros esec sau deja gravidute fericite!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Venera, si eu am avut ceva dureri (mai mult dupa punctie decat inainte), tot din cauza chisturilor si a lichidului iritativ care s-a format. M-au tinut cam 2-3 zile, dupa aceea s-au mai atenuat. Tu cat ai de la ET ?

Mirela, estradiolul si in general analizele hormonale nu au nici o legatura cu apa, cafeaua etc. Deci poti consuma linistita si inainte de recoltare. Iar in legatura cu durerea, e sigur o nevralgie, deci trataze-o ca atare. Sa ne spui si noua cat ti-a iesit in z.6 de stimulare. Si eu am facut estradiolul dupa inhibare si in zilele 6 si 8 de stimulare.

Chris, ce inseamna asta ??!! Meriti bataita daca mai spui asa ceva, oricat de suparata ai fi. Multe fete au ratat poate si 3-4 FIV-uri si continua sa fie optimiste. Daca speri in sansa ta, nu se poate sa nu reusesti !

Sheri, e clar, e la dublu valoarea ta !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

multumesc tuturor pt primire
Aldolina eu nu am gasit nimic clar in urma despre dr.M, astept sa vad daca apare cineva care a avut rezultate la FIV cu echipa de la SABYC.
am auzit ca pentru fertilizare se colaboreaza cu o echipa de doctori din Israel.
o cunostinta, pacienta a dr.M a ramas insarcinata prin IA de la prima incercare, desi avea 38 ani si nicio sarcina pana atunci.
astept si sper

Mergi la inceput

bebi f bine ai venit printre noi!Poti sa ne spui cate ceva despre tine ca dana_p sa te treaca pe listuta cu link-ul aferent?Tu vrei sa faci FIV la Sabyc cu echipa de doctori israelieni?Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salu bambine mari si mici, tnem pumnii si facem galerie in continuare pt fetele in focuri!
Rami, ne pregatim, ne pregatim?
Venera, si eu am avut aceleasi dureri la ovarul care a produs cel mai mult, da-i cu cretisoara sau no-spa si trece.
Liano, ce mai faci mama? Dar puiutii, ii duci la gradi deja ?
Pussic , deci incepi stimularea, facem la greu!

Eu abia astept ziua de luni, of ca greu mai trec zilisoarele!

Shery 5+

Mergi la inceput

Sheritro luni chefuiesti cu sampanie pt copii ( fara alcool) si ceai de cretisoara?Lista de nume ai facut-o?Carucior la dublu,patut la dublu ,hainute la fel la cate te poti gandi acum!!!!Pupicei multi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput