FIV 107

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Uau Oana, super productie! Felicitari.

Shery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lachiutzo cum in creierul meu de ceva vreme nu prea mai incape nimic (e inhibat la maxim si ameteste numai daca e privit putin mai altfel), am impresia ca in suflet s-au cuibarit aceste valori, ca acolo e spatiu mai mult.
Prin partile inferioare ale corpului mai mult cu poezia fac fata.......
Ti-am zis ca nici nu intra ecograful de la endometrul meu plin de metafore si epitete.....
Sper s-o tina tot asa, ca eu asa mi l-am crescut........
Kora incap menogoanele, deoarece la 3 fiole de menogon pui un solvent de 1 ml sau 2 solventi, cum poflesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana multumesc!E interesant faptul ca Matei mi-a spus ca pot face diphe si menogoanele seara la diferenta de vreo jumatate de ora....voi parca ati facut diphe dimineata si seara menogoanele, nu?Sunt curioasa ce imi va zice T, luni ma duc sa ii fac o vizita...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Monseniorul recomanda si diphe dimineata si stimularea seara, dar si ambele seara sau dimineata. Azi chiar m-a intrebat cum le-am facut pentru a sti in ce zi sa ma cheme la urmatoarea eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Mai fetelor da pana la urma sa zicem ca aia de la laborator au dreptate si ca valoare e 3 pana la urma poate sa fie sau nu sarcina incipienta?ca m-am uitat pe tabelul BHCG si am vazut o valoare 3-426

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Cris ce teste de sarcina ai facut? Ce marci?
Cat timp valoarea nu este 0 si testele de sarcina sunt pozitive sanse sunt.......

Aaa, sa va mai dau o veste buna, care mi-a luminat mie ziua de azi, pentru cele care au firme si vor sa treaca banii de FIV pe firma. La Giulesti se pot incheia contracte de sponsorizare, astfel incat cei 1400 euro (4800 RON) sa poata beneficia de toate avantajele sponsorizarii. Conform legii sponsorizarii orice suma scoasa dintr-o firma cu acest scop nu poate depasi suma de 5000 RON, deci se incadreaza la fix. Si nici nu apare nicaieri cuvantul FIV, ci doar faptul ca sponsorul poate beneficia de gratuitate si intaietate la serviciile spitalului Panait Sarbu. Contractul e suuuuuper bine facut si acopera fiscal la fix. La surpriza asta din partea Profului chiar nu m-am asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana m-ai linistit daca si Monseniorul recomanda...mie mi se pare mai simplu sa le fac pe toate seara,am sa mai vad ce si cum

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

M Oana, am facut teste de la Ozone 10,de la aaa......ala la care face reclama acum nu mai stiu am 12, deci in total 22 de teste

cristina

Mergi la inceput

Kora, sa fie cu noroc si iti tin pumnii stransi
Dana,stai foarte bine cu foliculii,si endometru o sa mai creasca pana la ET

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Moniland - doamne ce fericire .sa ai o sarcina cat mai linistita.
Cris - mai repeta testul de sange , acela e important , nu testele de urina
fetelor - eu nu prea intru ca nu am ce sa scriu o sa va citesc doar cand am timp.
Va pup pe toate si va urez mult norok la toate cele care sunt in focuri

galuscuta

Mergi la inceput