FIV 107

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dana, cu foliculii stai excelent. Bravo! Endometru am auzit ca mai creste si de la pregnyl. Eu in ziua 13 de stimulare aveam endo 8,5 si l-am intrebat pe dr. daca nu e mic si mi-a zis ca poate nu l-a masurat el atent ca eu intotdeauna aveam endo mare, si nu s-a concentrat asupra lui si bla, bla, bla, ca nici nu stiu exact cat era.
Inseamna ca mai ai vreo 2 zile de stimulare? Dr. ce a zis de endo? Bafta multa!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Cris nu plinge ca imi rupi inima. Ai sa vezi ca miine o sa ai rezultatul dorit. Iti tin pumnii.

Mihaela adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mi-a zis ca mai are timp sa creasca, dar eu mai ca nu incepusem sa p-acolo si cand a vazut ca nu scapa de mine mi-a zis ca daca e nevoie il facem sa creasca si sa fie bine. Dar eu tot pe ace stau, ca eu ma stiu cu probleme la endometru si stau si ma gandesc daca nu cumva sarcinile pe care le-am pierdut in trecut n-au fost si din cauza asta, ca era endometrul mic si nu au avut in ce sa se fixeze embrionii bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

CRIS imposibil sa fie adevarat!!!De ce nu te duci la Centrul Victor Babes acolo iti face testul oricand intre 7.30 si 20 si rezultatul il ai intr-o oara platesti o taxa de urgenta coata 75lei cu tot cu taxa de urgenta dar scapi de povara.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

Relya, aldolina, rami 73, Liana30, Antosit, va multumesc mult pentru urari si va astept si pe voi la odisee. Inceputul asta de primavara o sa fie norocos, se lasa cu multi copilasi. Aveti incredere in voi si fiti optimiste!

Cris, nu intra in panica si gandeste pozitiv. Iti tin pumnii sa fie bine.

Toate celelate fete care sunteti in focuri, va pupic dulce si ma gandesc la fiecare din voi sa va dea DD si voua minunea mult asteptata.

Carmen 12+

Mergi la inceput

Ups, pardon Liana30. Tu esti deja... scuze

Mergi la inceput

Doaaamne, ce-am facut! Mi-am pus semnul de gravidutza, aici la aspirante... scuze

Fetelor, puneti mana repede sa se ia si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Rami, tu ce mai faci? Eu am avansat, dar am niste stari...ma simt cam naspa si fizic (ma doare capul, mi-e cam greata) si psihic; am si probleme pe la serviciu, ca nu mai stiu: o fi serviciu, o fi tratamentul. Mai doare pe cineva menogonul sau eu sunt singura sensibiloasa?
Cris, ce emotii iti mai dau si laboratoarele astea. Las' ca pana maine nu mai e chiar asa mult.
Dana, nu fi suparata, ca stie Marinescu ce face. O sa-ti dea el ceva daca o sa considere ca e nevoie. Eu iti urez bafta.
Aldolina, Zouzounaki merci de pumnii stransi.
Sheri, da' burtica ta ce face?
Oana, tot pe nourasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carma am doisi stii de ce?pt ca am fost,sunt si voi ramane aceeasi super optimista/..danooooo auzisi????nu mai scapi de mine..
Onutzooo tu chiar nu ma mai bagi in zeama deloc????ai uitat cand ma sunai sa ma duci in Cismigiu?cu danutza pe care o pup..fatooo io nu te uit..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by cris86

Aldolina,eu nu am loat Maca in timpul stimulari,am luat din ultima zi a CM inainte de ET cu dec.,am luat cate 3/zi, si am baut cate 3 cani/zi de ceai de Cretisoara

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

CRIS,o pastila de maca de care ai luat cite mg are?eu am comandat-o din peru,si are 800 de mg...de aia intreb ca sa stiu cite mg sa iau pe zi

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput