***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 18
lilupep spune:
Madau ce parere ai de geanta argintie. Te intreb in ideea ca acum se poarta gentile supradimensionate si eu cam asa as vrea. M-am uitat la dimensiuni dar iti cer parerea.....
madau spune:
Lilupep mie una imi place cum arata. E bine lucrata, destul de maricica dar nu e incomoda. Mie-mi plac asa mari, plus ca am destul de multe de pus in ea cand plec cu Miruna (biberon, pampers, etc)
. Daca vrei sa-ti faci o idee cam cat e de mare iti pot face o poza, eventual tot langa o sticla de 2 l sa vezi cat e. Ca si material e ok, PVC subtirel, culoarea e frumoasa, sidefata.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
vlada spune:
Io de mai mult de 100....dar acu zic ca asta e ultima comanda pana la reducerile viitoare
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Merita si gentile roz, mie-mi plac.
Facand o medie cred ca am cam 100 euro/comanda.
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
aissa spune:
Vad ca nu merge site-ul acum, vroiam sa le arata colegelor.
Lavi nu o avea vesti?
Fetelor, la codurile alea cu genti, chestii (sunt trecute in lista de pe prima pagina?) se reduc si taxele sau nu?
aissa spune:
Iar de comandat eu am dat 3 comenzi in aceeasi luna (7, 15 si 24 parca) si aveau valoare de 59, 29 si 24. Deci peste 100 euro.
In lista aia pusa de voi ieri, eu nu apar.
madau spune:
Mai fetelor eu vreau sa comand o fusta, ea e cu pret redus 18 euro, cand o pun in cos insa mi-o arata neredusa. 
Ia incercati si voi va rog si spuneti-mi daca ati mai patit asa. http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6244181&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - masura 40
Madau si
vlada spune:
Am mai patit si io, in functie de codul pe care il aplici o reduce sau nu...
Andreea si Vlad
Iubirea mea