Catalin Botezatu
Raspunsuri - Pagina 2
olive spune:
pe siteul lui,dat de cristi22na sunt datele de contact din toata tara:
Bucuresti - Atelier Catalin Botezatu
Strada Londra 42
021/231.62.24
Bucuresti - Showroom Argos
Bd. N. Titulescu 51-59
021/212.93.07
Bacau - Galeriile Adal
Bd. Nicolae Balcescu 10
Cluj - Fiala Center
Piata Unirii 21
Constanta - Galeriile Soho
Bd. Tomis 99
Bafta !
mamycutza spune:
mamycutza,asta se keama atac la persoana si asta se sanctioneaza.citeste regulamentul!
mada101 spune:
Si mie imi plac unele chestii de la Catalin B, daca ajungeti as fi curioasa sa stiu si cam ce preturi practica...
Cred ca s-ar putea sa fie mai scumpe ca la Agnes Toma.
Astept vesti
Mada
mamycutza spune:
credeam ca e o discutie libera dar vad ca nu e asa..am vazut ca nu ai voie spui in fatza cum se zice ,aici este un sait de lauda si de vise inseamna..asa ca va parasasesc si va las in snobismul vostru ,am vrut sa vad cum sare in sus fiecare si sa ma amuz putin de snobismul vostru..oricum eu nu am timp sa stau ca sa ma laud pe net,fac pariu ca ssunteti intretinute acasa si habar nu aveti sa face-ti o afacere sau o munca ceva..asa ca vise placute fetelor
mamycutza spune:
apropo scrie in regulament sa nu le fac SNOABE...ara-ta-mi unde scrie asa ceva...sau te simti si tu un snob sau o snoaba..
Lia spune:
mamycutza,tu imi testezi rabdarea?![]()
sau tu n-ai reusit sa-ntelegi ce e ala atac la persoana...
aici combatem idei,nu persoane,mamycutza.despre asta era vorba.
multumesc pentru intelegere.
ralu_tudor spune:
In primul rand se scrie 'arata-mi' (asta daca tot vorbesti de snobi sau snoabe) , in al doilea rand asta e un forum pentru sfaturi bune,incurajari si gesturi frumoase! Tu la care din lucrurile de mai sus crezi ca te incadrezi?
Raluca
coraly spune:
La nici unul se pare. Fata e frustrata si a vrut sa mai enerveze cateva persoane ca sa se simta bine si sa se relaxeze in putinul timp liber in care nu e ocupata sa faca afaceri de succes si bani la greu, spre deosebire de noi, intretinutele![]()
Gradina este intr-adevar infinita....
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze