dupa ERAD - Aldara

Am HPV cu risc crescut si acum aproximativ 4 luni am facut un ERAD urmat de o vaporizare laser. Doctorita mea, d-na Dinca mi-a recomandat sa incerc sa fac rost de medicamentul Aldara, o crema care se aplica local pe locul unde actioneaza virusul HPV. Rolul medicamentului este de a mari imunitatea locala, de a distruge virusul HPV si de epitelizare.
Trebuie sa incep aplicatiile de saptamana viitoare si ma intrebam daca a mai trecut ceva prin asa ceva si daca da, ce rezultate a avut, ce reactii secundare etc. In Romania nu se gaseste Aldara, asa ca informatiile sunt aproape inexistente, dar ma gandesc ca poate ma pot ajuta fetele care traiesc in strainatate.
Raspunsuri

tasia spune:
Am facut si eu acum un an jumate HPV si mi-a recomandat dr. sa iau Aldara.By the way este o pulbere nu crema, se face o pasta din pulberea respectiva si se aplica local. Mi la cumparat verisoara mea din Franta, ea este farmacista acolo. Dupa 1 luna am ramas insarcinata si bineinteles ca nu am facut nici-un tratament. Pe 7 martieam programare la dr., adica miercuri si il intreb daca mai am nevoie de acest tratament. Din spusele lui odata cu nasterea sar putea sa fi disparut acest virus pe care il aveam eu. Deci daca nu mai am nevoie de Aldara pot sa ti-o vand tie, am dat pe ea 60 sau 80 Euro nu mai stiu sigur, eventual o intreb pe verisoara mea. de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

antonia2006 spune:
Buna Tasia, iti multumesc pentru propunerea de a-mi da mie Aldara, daca stiam acum 3 luni ca sunt sanse sa o procur si din Romania economiseam o gramada de timp. Medicamentul il am, si mie tot din Franta mi-a fost trimis. Eu vroiam sa stiu daca exista cineva care sa-mi spuna cum a decurs tratamentul, daca a avut reactii secundare…lucruri de genul asta.
Iti tin pumnii sa fii bine si sa nu mai ai nevoie de tratament.

Clover spune:
Nu ai cum sa scapi de virus, poti scapa de simptome si din cauza asta sa nu mai ai nevoie de tratament.
Keep the promises you make to yourself.

rigoleta spune:
eu am descoperit ca am HPV din 2004 si am cam avut probleme pe col uterin..in urma testelor am descoperit ca e Low Risk. SE POATE SCAPA de hpv..dar e nevoie de o imunizare a organismului pentru ca acesta sa fie capabil a invinge virusul singur...daca intr-adevar cititi pe google veti vedea ca unele persoane in timp au scapat tocmai pt ca organismul s-a luptat..deci trebuie clar o hrana sanatoasa..eu am devenit si vegetariana..ma duc si la un medic fitoterapeut..si homeopatia am inteles ca este foarte buna. Daca nu voi avea resultate clar ma voi duce la un homeopat..insa in nici un caz nu ma las batuta..acest virus va disparea din corpul meu :).
pentru anunturi de vanzare/cumparare te rog apeleaza la mica publicitate.
Roxana

denisa81 spune:
Buna Tasia,
Se pare ca am si eu nevoie de acest medicament ALDARA, dar nu reusesc sa fac rost de el. De cateva saptamani incerc sa il procur prin intermediul cunostintelor pe care le am pe afara dar se pare ca nu accepta reteta mea din Romania. Asadar, daca mai e valabila "oferta" si mai ai acest medicament, m-ar interesa, sau eventual daca ma poti ajuta cu un sfat, cum as putea sa fac rost de el.
Multumesc anticipat,
Denisa

Gia spune:
Incercati in reteaua de farmacii 2NA, stiu ca aduceau medicamente la cerere. Am auzit o doctorita cand recomanda cuiva sa se duca la 2NA pentru Aldara.

ada83 spune:
Buna Antonia,
ai reusit sa afli intre timp mai multe informatii despre tratamentul cu Aldara?Sunt in aceeasi situatie am HPV HR 16, si mi s-a recomandat laser sau Aldara.Nu mi s-a explicat care sunt efectele pe termen scurt si lung si deocamdata nu m-am hotarat ce sa fac.Incerc sa ajung la alti medici,pentru a cere macar o a doua parere. Astept cu nerabdare raspunsul tau.

mary_61 spune:
Salut la toata lumea. sunt din Romania judetul Constanta. as avea si eu nevoie de aldara - unguent de 5%. cine ma poate ajuta si pe mine? va pot lasa id fiului meu. edy_2006. in constanta nu am putut gasi. va multumesc si astept mesajele voastre. :*

Diana1970 spune:
Am facut si eu in anul 2005 tratamentul cu Aldara intrucat am fost diagnosticata cu HPV tulpinile 31 si 39 si in prealabil am avut o interventie pe col (ERAD) plus vreo 2 vaporizari laser. Tratamentul cu crema Aldara (pentru ca eu am cumparat-o din Anglia sub aceasta forma) nu a avut rezultate imediate. Oricum Aldara nu distruge virusul HPV ci doar condiloamele care apar datorita lui. Ideea este ca trebuie sa folosesti diverse medicamente care au rolul de a creste imunitatea organismului. Eu am luat la inceput Spirulina 500 de la Walmark (3/zi), Coenzima Q10 in ulei de catina (1/zi) si Vitamina A si E forte (1/zi timp de 15 zile/luna, cam 3 luni). In paralel am folosit ovulele Cervugid (1/zi timp de 12 zile - in total 1 cutie - dupa care am facut pauza 7 zile si am continuat tratamentul pana am terminat 3 cutii). Am facut aceasta cura de cate 3 cutii de Cervugid de 3 ori cu pauza intre 2 cure de 2 luni. A durat aproape un an tot acest tratament. In final in loc de Spirulina am inceput sa iau un medicament numit Aloemannan (3/zi timp de 3 luni) cu pauze de cate 2 luni intre cure. Anul acesta am fost la control si la colposcopie D-na Dr. Dinca a constat ca imi disparusera toate problemele. Nu stiu exact care din medicamentele de mai sus a dat rezultat, dar ideea e ca am scapat. Trebuie sa ai rabdare si ca te tii de tratament, doar asa poti scapa de aceasta problema.