investitie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Eu am auzit de multe kiksuri in afacerea"ferma de melci".
Pana nu vad o ferma si nu sunt eu convinsa ca este profitabila.....
De vazut nu am vazut dar de auzit.....numai lucruri naspa.
Adica la modul ca produsele le vinzi numai printr-o bursa care iti impune pretul. Pentru a putea intra pe piata intrenationala trebuie sa apelezi la bursa cu pricina. Doi ani (sau ceva de genul asta) nu ai voie sa lucrezi cu nimeni altcineva.
Poate cresesc si sper sa nu supar pe nimeni cu ce am scris mai sus.

Investitie.......pe termen scurt nici terenurile nu ar fi ca.....dupa cum stiti si voi se platesc cei 16% din valoarea terenului daca il vinzi mai repede de 3 ani.

O zi buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

a trecut un an de atunci - concluzia?!
eu de ex,nu as chinui melci ci mi-as lansa o afacere "virtuala" - sigur ar merge ...
niste baieti din zona au deschis o ceainarie virtuala for fun si au primit atatea comenzi incat s-au pus serios pe treaba si au pus la "naftalina"diplome de ingineri,economisti...si s-au pus pe invatat -secretele ceaiurilor,combianrea aromelor si sunt pe faza la orice cerinta...cu lapte praf sau fara,zahar ori fructoza,zahar sau zaharina...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Hai ca m-ati facut sa rid cu lacrimi referitor la "melci".Era un film prin 94,95(cand mi-am cunoscut eu barbatu' si mai mergeam la cinematograf,un film rominesc pe care l-am vazut cu mare placere,daca stie cineva i-as ramine recunoscatoare pt. titlu,cu actori mari,facut pe tema asta).In alta ordine de idei si eu cunosc pe cineva care a dat chix cu melcii.Strict la subiect cred ca cu 10000 de eur(la 3,61) cit e acum nu faci chiar nimic.Va creste de paste(sa speram)cind vin rominii acasa.Altfel nu stiu ce se alege(Isarescu nu e prost,si jocurile's prea mari pt.noi).Ce ar merge daca creste euro?
Un import de materiale pt. o fabricuta de mobila.Sa nu imi furati ideea,o stim numai noi,nici noaptea in somn nu vb....,dar pe termen scurt nu merge.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micheline spune:

Filmul se numea "Senatorul melcilor". In cautare de afaceri acum vreo 4 ani imi tresaltase si mie ideea cu ferma de melci, dar, pentru a infiinta ferma iti trebuie terneul, nu-i asa?
Daca nu ai prejudecati ar fi bun si un sexshop on line. Cred ca s-ar face bani frumosi cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

La un moment ne-a picat complet neasteptat exact suma de 10.000 euro.
Atunci, de vre-o 4-5 ani mi s-a parut o suma foarte mare: vre-o 2 saptamani n-am facut nimic cu banii,n-am cheltuit nici macar un leu din ei, doar ne-am certat!

Acum as stii ce sa fac cu ei... da nu mai pica!

Cam ce am facut noi:
- am jucat la bursa, daca stiti cum evolueaza bursa, din decembrie am pierdut cam jumate din economii
- am luat un teren care a crescut cam 50% intr-un an, da ne place f tare si vrem sa ne facem noi casa, asa ca ce economie, sa-i zicem pe romaneste chetuiala ca la cat o sa ne coste casa....

Asa ca si cu investitiile astea, problema serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lum0880 spune:

10.000 chiar e o suma mica s-o poti investi in ceva pe termen scurt. Mai bine ii depui la banca si ai garantia ca nu-i pierzi.

Mergi la inceput