Cand incepe scoala?
Sa nu radeti...nici nu a inceput bine semestrul II si eu ma gandesc nu cand se termina, ci cand incepe scoala la toamna! Am de programat o excursie si nu stiu daca ma pot intinde in septembrie. In Ev. Zilei de acum vreo doua zile scrie ca incepe in 17 Sept., dar eu stiu ca la inceputul lunii. Voi stiti ceva? Poate cei care lucreaza in domeniu?
Multumesc!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
Raspunsuri
corinadana spune:
Nici ei nu stiu Rufus...
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Lona spune:
quote:
Initial creeata de Rufus
Sa nu radeti...nici nu a inceput bine semestrul II si eu ma gandesc nu cand se termina, ci cand incepe scoala la toamna! Am de programat o excursie si nu stiu daca ma pot intinde in septembrie. In Ev. Zilei de acum vreo doua zile scrie ca incepe in 17 Sept., dar eu stiu ca la inceputul lunii. Voi stiti ceva? Poate cei care lucreaza
in domeniu?
Multumesc!
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Pe 17 septembrie, conform unui Ordin al ministrului din 22 februarie.
Ministerul Educatiei si Cercetarii a stabilit prin ordinul ministrului nr. 402/22 februarie 2007, structura anului scolar 2007-2008. Astfel, cursurile noului an scolar vor începe luni, 17 septembrie 2007 si se vor încheia vineri, 13 iunie 2008, însumand 35 de saptamani de scoala (175 de zile lucratoare).
Anul scolar 2007 - 2008 este organizat in doua semestre, dupa cum urmeaza: semestrul I (luni, 17 septembrie 2007 - vineri, 1 februarie 2008), intrerupt de vacanta de iarna (sambata, 22 decembrie 2007 - duminica, 6 ianuarie 2008) si semestrul II (luni, 11 februarie 2008 - vineri, 13 iunie 2008). In primul semestru, in perioada 29 octombrie - 4 noiembrie 2007, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta, iar in intervalul 2 - 10 februarie 2008 este programata vacanta intersemestriala.
Cursurile semestrului al II-lea vor incepe luni, 11 februarie 2007 si vor dura pana vineri, 13 iunie 2008. Din data de sambata, 26 aprilie si pana in data de duminica, 4 mai 2008, elevii vor fi in vacanta de primavara. Vacanta de vara va incepe sambata, 14 iunie si se va termina duminica, 14 septembrie 2008.
hristina spune:
Ce veste buna imi dati; eu reincep scoala dupa doi ani de CIC si ma gandeam cu groaza ca la 1 sept spun prezent! cu cat mai tarziu, cu ata mai bine pentru mine care trebuie sa-mi termin si teza de doctorat si sa ma si obisnuiesc cu despartirea de copil!
Kasi si Victoria
irina.c. spune:
quote:daca esti profesor trebuie sa te prezinti la post imediat ce termini CIC-ul,chiar daca e vacanta de vara,fiindca n-ai concediu de odihna ca cei care au lucrat.Iar de la 1 se intra in activitate,elevii incep pe 17.Irina si
Originally posted by hristina
Ce veste buna imi dati; eu reincep scoala dupa doi ani de CIC si ma gandeam cu groaza ca la 1 sept spun prezent! cu cat mai tarziu, cu ata mai bine pentru mine care trebuie sa-mi termin si teza de doctorat si sa ma si obisnuiesc cu despartirea de copil!Kasi si Victoria
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
hristina spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by hristina
Ce veste buna imi dati; eu reincep scoala dupa doi ani de CIC si ma gandeam cu groaza ca la 1 sept spun prezent! cu cat mai tarziu, cu ata mai bine pentru mine care trebuie sa-mi termin si teza de doctorat si sa ma si obisnuiesc cu despartirea de copil!
Kasi si Victoria
daca esti profesor trebuie sa te prezinti la post imediat ce termini CIC-ul,chiar daca e vacanta de vara,fiindca n-ai concediu de odihna ca cei care au lucrat.Iar de la 1 se intra in activitate,elevii incep pe 17.
Irina sibb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Stiam ca activitatea o incep pe 1 septembrie. ca doar nu acum incep scoala pentru prima data in viata!
Dar n-am ce cauta la scoala de pe 23 iulie cand termin CIC-ul, ca femei de serviciu au sa faca curatenie.
Am intrebat si mi-au spus sa stau frumos acasa ca e vara si e vacanta. Si ca sa mai beneficiez de bunatatea statului imi iau ceva din concediul de doctorat si sunt si platita!

Kasi si Victoria