Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

In ro se zice sindromul Eduards si nu lui Edward, am tradus gresit (scuze)
mai multe poze cu copii cu trisomie 18
http://trisomy18support.org/modules/xoopsgallery/albums.php?&set_albumListPage=8

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

22+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

rodinu cred ca este bine sa te doara burta . si eu am fost rechiuretata pt resturi dar nu m-a durut burta dupa aceea . mergi la un eco vaginal sa vezi care ii problema. nu lasa lucrurile asa mai ales daca vrei sa ai copii.
iar pt voi toate fetele care vreti un bebe o sa va scriu un canon de la parintele Arsenie Boca(care este mort si iarna la -30 de grade ii cresc flori pe mormant, a fost sa vada o colega a mea de faculta), canon care il tin si eu acum:timp de 40 de zile se citeste Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana, iar in timpul acestor 40 de zile se mai citeste astfel, luni Acatistul SF Ioan Botezatorul, marti si joi Ac Sf Spiridon, miercuri si vineri Ac sf Acoperamat al Maicii Domnului , iar sambata si duminica Ac Sf pantelimon.sper sa credeti cu putere si sa-l tineti sunt sigura ca o sa avem un copil sau mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

baby_r asteptam cu nerabdare sa ne spui ca vei esti graviduta, si il vei avea pe mult doritul bebe in 2007.
Va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

22+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, sun bine, ocupata cu servici si scoala, seara sunt f. obosita cand ajung acasa, si inca mai am ameteli, dar in rest sunt bine. De Paste mergem acasa, sotul se opereaza de varicocel, si eu sper sa ajung la un control mai amanuntit.
Oricum, va citesc ori de cate ori am timp.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aveti aici un subiect nou, va astept cu vesti bune pe toate, si sa nu mai creasca lista!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96800

Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput