Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Michelle,multumesc pt cuvintele tale calde,sper cu ajutorul vostru si al Celui de Sus sa las tigarile.
Eu sunt ok,nici o greata inca ,de azi sanii mi-i s-au umflat parca-s mingi de handbal :)) spre bucuria sotului.Am vrut sa merg azi la tuns si vopsit parul,m-am razgandit ca era asa vreme urata,poate merg maine.Voi stiti ceva de pericol daca se vopseste parul?Sper sa fie ok.Daca stau bine si ma gandesc si cu Bogda mi-l vopseam.Deci trebuie sa fie ok.
Flavia,ne suparam pe tine daca te mai apuci de dat la lopata.Eu in locul tau cautam un locsor ,o parcam si cand venea sotul se descurca el.Nu merita sa te obosesti,bebelicu e mai important.
Cristi si mie mi-e frica acum de sex,insa cu Bogda am facut cand aveam chef si n-am avut prb,insa daca medicul ti-a dat verde nu vad dc n-ai face:)
Laurica,vrem II II II II II II liniutee,m-ai auzit cat de tare am strigat da?Duminica dimineata ne dai vestea ce buna.
Pup toate fetele si mai vb,o seara frumoasa.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri referitor la "problema mea".
Mina, eu de cind sunt gravi ma vopsesc cu vopsea fara amoniac. Am folosit Revlon dar nu am fost prea multumita si acum m-am facut cu Loreal Casting, care mi se pare super. Eu nu cred ca e asa periculos sa te vospesti. Atitea femei o fac si au bebici sanatosi. Nici eu nu m-am vopsit in sarcina trecuta decit o data si eram tare deprimata cind ma vedeam in oglinda. Dar acum am descoperit vopseaua asta fara amoniac si o sa continui cu ea.

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara,am vb cu medicul si am ajuns la concluzia sa le iau bucal,la munca nu am cum sa intru prin toaleta si sa-mi introduc ovulul,sau daca rezolv asta nu-mi asigura nimeni un pat sa pot sta intinsa.
In schimb imi vine sa ma impusc ca nu stiu ce sa fac,sunt in ceata,parca as fii la prima sarcina,sunt batuta in cap,dar totul e nou,in primul rand doctora de familie mi-a dat sa iau VITAMINA E scade tensiunea,dar farmacista mi-a zis ca nu e indicata in sarcina,am citit pe net si sunt pareri pro si contra,nu am luat pana la urma.Si in al doilea rand mi-a dat elevit ,a zis ca prenatalele sunt bune si ele in cazul meu,dar nu stiu ce sa fac sa mai iau acid folic separat?
Laura iti urez multa bafta sa fie doua liniute ,iti tinem pumnii.
Va pup pe toate,mai citim pe net cu vitamina asta........

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jojo, mie mi-a dat sa iau si Elevit si acid folic. De vitamina E nu stiu ce sa-ti zic.

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

L5845, pai poate esti gravi, si eu fac vise ciudate in ultimul timp!si nu-ti asculta sotul ca sa stai pina-ti creste burta, ca aia se intimpla tirziu......cu Dominic aveam cam 5 luni, acuma mai repede, dar oricum nu in primele 12s! pai cind trebuie sa-ti vina?

Din pacate, eu nu am mai avut CM de anul trecut din 20 mai, cand mi-a venit dupa ultima tura de AC.
Deci, am facut tratament la Timisoara pana in luna iunie 2003, cand am intrerupt din pacate din motive financiare . Perioada cat am facut tratament, am avut CM, dupa ce am intrerupt,nu. Apoi, din senin (minune de la DD), mi-a venit pe data de 01.01.2006, moment in care m-am gandit ca daca tot a venit, sa iau AC, astfel incat sa am CM timp de 6 luni macar. Dupa ultima folie, mi-a venit in 20.05.2006 (dupa cum am mai spus) si m-am gandit eu " ia sa iau un Pregnyl de 5000 U.I., cine stie...poate iese ceva".Din pacate , nu s-a intamplat minunea asa ca....am asteptat sa ne mutam in Bucuresti, ca sa ne "apucam " de treaba : analize, investigatii, stimulari complete si tot ce trebuie. Intre timp, am reusit sa-i fac sotului spermograma care a iesit cu un nr. de 136 milioane,inca activi 70% dupa 5 ore.
Momentan, inca suntem in expectativa, asteptam sa ne iasa niste "pasiente" ca sa avem stabilitatea financiara necesara pentru a trece la "atac".Tot stand pe forum, m-am gandit sa incep tratamentul cu Maca si BU, macar sa fie ceva acolo, cand ajungem la medic si in rest, nu ma mai gandesc la nimic, nu astept nimic, ce o fi o fi. Din cauza asta ma gandesc sa nu-mi joace subconstientul vreo festa si sa ma imbat iarasi cu apa rece, ca de atatea ori. Cam asta e povestea mea, cred ca am mai spus-o pe forum, dar mai demult. Probabil ca totusi o sa-mi iau un test, ca sa mai vad odata o liniuta singuratica, dar macar imi ies ideile din cap. Sure Check e bun? .
Ai grija de burtika si de Dominic si nu te mai stresa cu nimic din jurul tau.



Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Surecheck e super bun,asa mi-au zis si mie fetele si asa a fost ,mi-a iesit a 2-a liniuta in Z25 ,e adevarat pala dar a fost.Tinem pumnii.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Merci mult, o sa iau saptamana viitoare, cred ca mai am rabdare pana atunci si am vazut ca nu e nici scump, cum e Clear Blue.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, atit de mult ma bucur ca esti bine!daca sarcina nu are riscuri si medicul nu ti=a contraindicat nu e nici o problema sa faci sex daca vrei! eu m-am abtinut cind mi-au zis ca am probleme cu placenta, dar apoi nu m-am mai abtinut!nu se rup membranele asa usor, si nici u se deschide colul usor...cu Dominic am facut sex inainte cu 2 zile sa nasc , eram la 40 saptamini trecute si cica sperma accelereaza la sfirsit travaliulcel mai bine e sa-ti intrebi medicul, eu asa am facut!da, draga mea sa ma fi vazut cum aveam ditamai lopata de zapada in mina si ma si grabeam ca plingea dominic in masina....sotul s-a luat de mine, dar nu aveam unde pune masina, decit in mijlocul strazii si e o artera tare circulata, acuma-mi pare tare rau ca ma cam doare burta!of sa ma vezi pe mine cum bag la curatenie la apartament(2camere) si la casa(6camere), dar ma ajuta si sotul, si mai ales Dominic, si cum spui si tu mai bine dezordine decit sa ma obosesc!

mirelush, accept bataita, ca uite ma doare burta!

irlandeza, , ce mi-a fost mie in cap.....dar eram prinsa in trafic, ma clazonau ca nu plec....si efectiv nu aveam unde sa pun masina!of

michelle, merci mult iubito, merit citeva la fund, ce sa faci asa sint oamenii, era araboaica, astia asteapta tot timpul sa faca altul inainte si ei sa culeaga roadele!e super ca stau acasa, chiar ne pregatim sa plecam la casa!

mina, eu stiam ca nu-i bine sa te vopsesti pe perioada sarcinii, sau depinde de vopsea, sa nu fie cu amoniac!(cele permanente au sigur amoniac), iar din cauza aburilor din saloanele de coafura si a produselor chimice folosite acolo nici acolo nu e bine sa mergi!desi daca spui ca la Bogdan n-ai tinut cont.....poate n-o fi nimic, eu, iti zic ce-am citi, ca de vopsit nu ma vopsesc, si de tuns ma tund singura! ai dreptate cu masina, dar nici un ac nu incapea atita zapada era pe marginea soselei, ca as fi lasat-o eu acolo, dar eram in plina circulatie, am sa fac poate o poza si o sa intelegeti!of....

laura, si eu te astept cu vestea cea buna duminica!mai sint fete la care tre sa facem galerie?

jojo,da la servici e mai naspa cu ovule....cu vit E si eu am citi ca nu e buna dar in exces, acuma poate depinde de doza!cu Dominic am luat cam pina in 10 saptamini numa acid folic, apoi medicul mi-a spus sa iau prenatale, care aveau aceeasi conc de ac folic, aici se da 1mg/zi. uite aici citez unde am citi eu ca nu e buna vit E in sarcina, Vitamina E si sarcina
Studii recent realizate au descoperit ca vitamina E poate avea un efect negativ in timpul sarcinii asupra dumneavoastra. O doza prea mare de vitamina E duce la imbatranirea rapida a celulelor umane. Rezultatul acestui lucru sunt bolile de inima si cancerul. Cercetatorii spun ca putem asimila suficienta vitamina E din mancarea pe care o consumam zilnic. Daca luam pastile vom asimila mult mai multa decat are corpul nostru nevoie.inchei citatul, inca un citat AFECTIUNILE CARDIOVASCULARE
Desi cercetarile privind examinarea efectelor vitaminei E asupra circulatiei au dus la concluzii neclare si chiar contradictorii, lucrarile au scos la iveala rezultate uimitoare. Aceste lucrari, specialistii (inclusiv eu) au constatat ca vitamina E a imbunatatit cu adevarat fluxul sanguin catre extremitati. Unii practicieni au raportat rezultate pozitive in tratamentul problemelor circulatorii precum angina, arterioscleroza si tromboflebita. Altii au relatat ca suplimentele ajuta in imbunatatirea slabiciunii intermi­tente localizate la nivelul picioarelor si alinarea durerilor cauzate de slaba circulatie. Aceasta manifestare este adeseori intalnita in randul persoa­nelor varstnice si, pentru a permite un flux normal sanguin, este de obicei tratata printr-un regim medicamentos de subtiere a sangelui si largire a vaselor sanguine. Vitamina E este considerata ca ameliorator in simptomele unor mecanisme asemanatoare, de reducere a inflamatiilor ce pot dauna arterelor, fara insa a fi insotite de efecte secundare. Interesant este faptul ca, intr-un studiu aparut in anul 2002, s-a constatat ca barbatii al caror nivel de vitamina E (si beta-caroten) in sange a fost redus au fost expusi de 2,5 ori mai mult la riscul de producere a unor ingustari arteriale semnificative (stenoze).
Unele date indica faptul ca vitamina E are capacitatea de a creste nivelul lipoproteinelor cu densitate inalta (HDL, colesterolul „bun") in randul barbatilor si al femeilor cu un nivel initial scazut al acestei sub­stante. HDL este o substanta descoperita recent ca avand puternice calitati de protectie in cazul afectiunilor cardiovasculare. Unele lucrari stiintifice au aratat, de asemenea, ca vitamina E reduce nivelul colesterolului din sange. In cateva studii, s-a sugerat chiar ca vitamina E joaca un rol im­portant in metabolismul grasimilor la nivelul peretelui arterial. Primele studii care fac o legatura intre vitamina E si prevenirea posibilelor afectiuni cardiovasculare au fost adeseori neconcludente si con­tradictorii, in anul 1993, doua studii de la Harvard efectuate pe scara larga au socat comunitatea stiintifica. Studiul asupra Sanatatii Surorilor Medicale a monitorizat 87 000 de surori medicale, vreme de opt ani, timp in care subiectii au completat chestionare privind stilul lor de viata si dieta. Dupa prelucrarea datelor prin ajustari datorate varstei si utilizarea altor vitamine antioxidante, cercetatorii au constatat ca femeile care au avut cea mai ridicata doza de vitamina E - o mare parte datorata suplimentelor - au inregistrat un risc de producere a afectiunilor coronariene majore cu 36% mai scazut fata de subiectii ale caror doze au fost sarace. Numai femeile carora li s-au administrat suplimente cel putin doi ani au evidentiat efectul benefic.
In mod similar, Studiul efectuat asupra Sanatatii Medicilor a monitorizat 22 000 de medici-barbati timp de patru ani. Cercetatorii au constatat ca barbatii care au consumat cel putin 100 u.i. de vitamina E timp de cel putin doi ani s-au bucurat de o reducere a riscului de producere a afectiunilor cardiovasculare cu 40%. Aceste efecte benefice se dovedesc valabile chiar si in cazul in care nivelul colesterolului in sange nu s-a schimbat. Este interesant de remarcat ca efectele de protectie cele mai mari s-au constatat in randul persoanelor care au consumat intre 100 si 249 u.i. de vitamina E zilnic, o cantitate imposibil de acumulat doar din alimente.
Intr-un alt studiu de referinta, efectuat de Centrul de Nutritie Umana de la University of Texas Southwestern Medical Center, au fost administrate subiectilor 60, 200, 400, 800 sau 1 200 u.i. de vitamina E zilnic, de-a lungul a opt saptamani. Cercetatorii au constatat ca numai grupul subiectilor care au primit 400 u.i. de vitamina E zilnic au inregistrat o reducere in cazul expunerii colesterolului LDL la oxidarea provocata de catre radicalii liberi. Un nivel redus de oxidare, o sansa scazuta de afectiuni arteriale.
Aceste lucrari au intarit convingerea medicilor care cred ca exista dovezi clare in favoarea sustinerii administrarii suplimentelor de vitamina E in prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Totusi, multi medici evita inca sa recomande suplimente in randul publicului larg, chiar daca un numar tot mai mare de specialisti isi suplimenteaza propria dieta cu vitamina E. Au existat numeroase editoriale medicale cu privire la aceasta dihotomie.
Un alt studiu referitor la afectiunile coronariene a reliefat de asemenea beneficiile suplimentelor de vitamina E. In aceasta lucrare aparuta in anul 1987, suplimentul de vitamina E a fost considerat ca minimalizand tendinta de agregare a trombocitelor sanguine in cazul femeilor care iau anticonceptionale orale. Aceasta observatie este extrem de importanta deoarece efectul agregarii trombocitelor reprezinta fata nevazuta a pilulelor anticonceptionale.Daca aveti hipertensiune arteriala si doriti sa va mariti doza de vitamina E, incepeti cu 400 u.i. si cresteti-o apoi treptat monitorizandu-va totodata tensiunea arteriala. Dupa timpul de reactie in organism, vitamina E va determina scaderea tensiunii.Alaturi de vitamina C, vitamina E este cel mai popular supliment de vitamine din America. Si popularitatea sa pare sa fie bine justificata; asa cum sugereaza studii recente, puterea antioxidanta a acestei substante nutritive joaca un rol vital in prevenirea afectiunilor degenerative ale senectutii, precum si in afectiunile canceroase si cele cardiovasculare. Dar, asa dupa cum puteti vedea, vitamina E joaca si alte roluri importante in mentinerea unei sanatati optime, care nu sunt legate de capacitatea sa de antioxidant. Acesta este motivul pentru care unele persoane estimeaza ca, daca luam suplimente de vitamina E, putem reduce costurile ingriji­rilor medicale cu 8 miliarde de dolari americani.inchei citatul, citeste cit mai mult, cere multe pareri medicale, si ale farmacistului!ai mare grija de tine!

va pup pe toate!

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mina eu am intrebat medicul la prima sarcina si mi-a zis ca pe toata perioada te poti vopsi de 2,3 ori,evitand primul trimestru.
Daca gasesti fara amoniac si iti place si nuanta este si mai bine!

Jojo ti-am zis ca si eu le-am luat oral si imi dadeau o ameteala...bine ca m-au avertizat fetele inainte ca altfel ma speriam,dar dupa o saptamana nu mai avea aceleasi reactii.
Mie in primele 3 luni mi-a dat doar acid folic iar pe urma Materna
De vit E nu stiu nimic,dar in orice caz incearca sa nu te lasi influentata de parerea farmecistelor,eu in seara in care mi-au gasit tensiunea mare l-am sunat pe dr sa-i spun si a zis sa iau o pastila de Dopegyt si dimineata sa merg la el.Am mers la farmacie si cand am cerut i-am zis ca sunt gravida,farmacista a zis ca nu se da asa ceva la gravide.M-am speriat si nu am mai luat pastiluta si rau am facut.Acum este prea tarziu! Din pacate de multe oroi in loc sa ne ajute mai rau ne incurca!

Lau-Meli nu am stiut povestea ta,imi pare rau ca ai astfel de probleme.Nu-ti pierde speranta si intr-o zi Dumnezeu iti va da cu siguranta mult doritul bebe!
Testul SureCheck este bun,iti tin pumnii sa iti iasa II liniute!

Va pe toate!Noapte buna!



Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Multumesc mult de incurajare blueeyes , si da, nu o sa-mi pierd speranta, ca doar asta am in momentul de fata.
"Speranta moare ultima" spunea cineva, nu mai stiu cine, spre rusinea mea .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput