Sotul meu a vanat o rata si mi-a adus-o acasa. Ce fac cu ea, ca miroase rau a peste?!
Cum se gateste?
bebe?!
ioana, o bagi la frigider pana maine cu tot cu pene, (asa se face cu carnea de vanat), apoi o ciupelesti, speli, scoti matele din ea si o marinezi:apa cu foi de dafin, otet, boabe de piper, sare, usturoi si o tii asa 2-3 zile la rece.apoi o speli si o gatsti cum vrei.
daca ai carte de bucate, uita-te cum se prepara carnea de vanat.
sanatate, claudia
ca sa vezi ce saritoare sunt fetele din KA vin si eu cu completarea:
dupa ce ai prestat operatiunile descrise mai sus de catre claudia faci asa: iei rata si o tai in 4 sau in 2 (depinde de cat de monstruoasa e dihania) si o bagi la cuptor intr-o tava de preferinta tuci sau lut, o ungi cu untura si pui putina apa in tava. Din cand in cand intorci bucatile ca sa se rumeneasa bine pe toate partile. Daca ti se pare ca este inca tare o ami lasi la cuptor cu ceva zeama din marinata.
bucatile poti sa le cocoti pe-o varza calita :)
Multumesc pt sfaturi! Am facut-o si a fost delicioassa! Dar e numai pieptul de ea
bebe?!