Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, merg la Dana la cabinet si apoi ne intalnim. Te sun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Clau, am vazut pozele. Voi sunteti si mai aproape de Gemi decat noi.

Alina, asta e. Nici un sistem de votare nu e perfect. Acum si o stea ii buna, mai ales cu sistemul asta de contorizare a voturilor. Eu am considerat cand am votat ca trebuie sa fac cumva o departajare. La prieteni clar am dat 5 stelute, la celelalte, doar cele care chiar mi-au placut mult au primit 4-5 puncte.

Gabi,

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Hello!

Clau adresa mea : pityu_ildi@yahoo.com.
Am vazut pozele de la intalnire , eu m-am simtit bine exceptand faptul ca David sta agatat tot timpul de gatul meu (dar acelas lucru il face si acasa) ,vreau sa-ti spun ca-mi place tare mult cum a-ti (aranjat apartamentul ,n-am fost pana acum intr-un apartament de ANL ,dar cel si cel mai mult mi-a placut incalzirea din podea(gresie) ,pt asta chiar nu e mult 3 mil. cheltuieli. . Am vazut pozele cu Raul cel puternic ca spider man ,mi-a aratat el vineri ce muschi are in dotare ,merita acel costum de ziua lui ,ca e chiar puternic ,de frumos ce sa mai zic (am impresia ca seamana cu fiu-mio, doar ca e mai mare)

Ioana sper ca sunt mai bine piticii tai , si o pentru socrul tau si din partea mea .

LA MULTI ANI IOANA si tot binele din lume , fericita sigur esti cu asa doi baieti minunati , ( pardon 3)

Gabi felicitari pentru primul dintisor al Ioanei

Flavia nu stiu ce sa-ti raspund despre mancarea la borcanase ,eu am luat de cateva ori doar de la Nestle ,dar David nu a fost prea incantat , si nici nu prea sunt adepta borcanaselor.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, deosebirea la borcanele e ca cele de la Hipp nu au zahar , acid citric, vitamina C. Nu stiu ce sa zic, nu i-as da din cauza ca contin zahar.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ildi si eu vroiam sa-ti zic ca David seamana tare bine cu Raul, mai ales cand era mic...hai sa-ti arat o poza de cand avea Raul 1 anisor
1, 2 si 3
No deci repede raportu, pe unde ai umblat?

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau, nu pe unde o umblat Ildi, pe unde o umblat barbata-tu...
Aveti incalzire in pardoseala sau ca la noi tevile de caldura vin pe sub pardoseala spre calorifere?

Filmulete

Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana LA MULTI ANI ! fericiti si impliniti alturi de puiuti si Ovi .Cum mai e socrul tau ?

Ada scumpici tare puiutii tai , asteptam sa vina vara sa-l vedem si pe Vladut , live.
Flavia de ce vrei sa-i dai borcanele lui Bogdi pt ca acum incep sa apara legumele si fructele pe piata.Nu mai asa de schema ?
Diana ceva poze de la Cristinuta ?
Clau voi aveti abonament la Gemi ? in lata ordine de idei faine pozele.
[red]Alina cum mai e Ade cu raguseala ?

Mey ca sa pot sa o duc pe Mel la gradi in toamna , de cand tre' sa vorbesc cu directoarea ? sau cu cine tre' sa vorbesc ? Dragos stiu unde e la gradi dar Tudor ?Cristina fetele tale ?Inca ceva , nu vreau sa se omoare cu temele si activitatiile dar nici sa nu faca nimic nu vreau .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, Tudor e la PP17 in Vlaicu. E ok! Educatoarea e un pic militaroasa si nici nu are copii( are in jur de 50 de ani), dar i-am zis sa il ia un pic mai finut pe Tudor ca la el nu merge stilul asta. Ei, de cand a schimbat tactica fiul meu nu se mai balbaie deloc. Sunt curate si baile si bucataria mi-a zis cineva de la sanepid care a fost acolo ca e ok. Invata poezii (una pe saptamana), coloreaza , lipesc tot felul de chestii decupate, se joaca cu plastelina, numara prin asociere( au ajuns la 3). Ce sa iti mai zic? Cam asta e programa la grupa mica. In 8 matie au serbare , au fiecare cate o poezie , cantelele si dansuri populare in pereche.
Carmen tu unde vrei sa o dai pe Mela la gradi?

Poze

Mergi la inceput

La multi ani Ioana! Sa ne traiesti alaturi de strumfii tai dragi!

Carmen, ce-ti veni cu gradi? Avem poze de la Cristinuta dar nu sunt specifice unei zile de nastere. Par de la o vizita obisnuita.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu n-am reusit nici sa descarc pozele, si nic sa le vad pe cele puse de voi. Poate dupa ce parchez trupa. Acu am venit de la spectacolul de balet. A fost dragut dar cam subtire fata de pretul biletului.
Astazi am umblat pe jos o gramada. Am sta cu Matia afara de la 11 pana la 16 si 30.L-am alaptat in parcul reconcilierii .L-am dus pe Alex prima zi la judo, dar mi-a facut figura si n-a vrut sa faca nimic.Dar cica mai vrea sa mai mearga, oare tot asa, numai drumul pana acolo?

[red]Ioana multi ani fericiti alaturi de baietii tai. [/red]

Gabi felicitari pentru dintisor. Cred ca ne paste si pe noi cat de curand ca prea se enerveaza cand baga ceva in gura.

Flavia daca ai comandat papucii las ca-i iau. Astia de i-am cumparat is cam subtirei. A fost cam rece Matia la picioruse cand am ajuns acasa.

Ma duc sa mananc ceva ca-s lesinata. Si cred ca bag si o bere. Azi n-am mai reusit sa scot nici eu nimic cu pompa. Drept ii ca duapa atata plimbare eram si eu uscata ca paiu.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput