Aradence minunate! (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Melania 14 spune:
Am uitat, Alina ziceai ca mergi fara Adelina ?! Diana cum a fost la Cristinuta ? Gabi gratarul e de la Selgros si e cu apa, asa cum ai spus.Mici au iesit suuuuuuper !
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
X-ray spune:
clau adresa mea e alina_andresz@yahoo.com
a eu m-a hotarat sa strng tare din craci sa iasa elisa leu ca mine.am DPN-ul pe 23-25 iulie trebuie sa o duc doar la termen....
si am vazut pozele din clasament ,super!daca se face concurs la anul veti avea concurenta serioasa,ca ma bag si eu
alina 19+ cu bb Elisa
DianaR spune:
Multumesc de felicitari, dar votarea s-a prelungit pana in 10 martie, si am o presismtire ca vom ajunge mai jos in clasament. Nici o problema, oricum e muuuult mai bine decat ma asteptam.
Carmen, la Crsitinutza a fost fain, ca de obicei cand mergem la Paul si Andreea. Restul lumii s-a carat repede, noi am ramas pe baricade pana aproape de 12...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
adablackcat spune:
Vreau si eu sa va votez puiutzi asa ca ma duc sa caut sa vad pe unde ca inca habar n-am!
iulia cu vladutz
Claudelu spune:
Ada uite aici link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=9
Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
adablackcat spune:
Am ajuns azi acasa si acum ma chinui cu ceva poze pe aici ca-mi marge tare greoi netu'.
iulia cu vladutz
adablackcat spune:
acum caut pozele Dianei si ale celorlalte fete...merge greu ca mi se incarca incet. Dar nu ma las. Ma mai uit si la "Shimb de mame" si gat eu pana la urma.
iulia cu vladutz
adablackcat spune:
Cred ca am reusit sa mai pun ceva poze. Inca nu le-am gasit pe cele ale fetelor de la concurs...mai caut.
si alte poze cu noi
adablackcat spune:
Diana ai tai sunt "Ingerasi de mai", nu? Mai ziceti-mi numele pozelor ca sa mai votez...ca m-am saturat sa tot caut! Plsssssssss
si alte poze cu noi