Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Aseara cand am intrat eu nu era nimeni la bufnitit si m-am luat cu altele...

Clau, tot asa ii si la noi, de fapt daca incalzirea e propiu-zis in pardoseala nu mai exista calorifere.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Va multumesc din suflet tuturor de urarile pentru zia de ieri!!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu serveste nimeni o plimbare pe mal? Eu am liber pana la 15 asa ca voi impinge la carut pe acolo.

Alinaaaa te-ai trezit? Nu vii? Sau mergi cu Adelina la medic? Hai ca nu indraznesc sa te sun asa dimineata.

Flavia, periculoasa? Eram ca lemnu. Abia m-a bagat al meu in pat ca am adormit pe fotoliu.

Chiar voi cum stati cu viata amoroasa? La mine e cam zero. Picam amandoi lati seara. Si dimineata incepe prea devreme ca sa avem chef de sport. Tot ma intreb aia cu multi copii cand naiba ii fac?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, asa scurta???
Mihaela asa rau te-a doborat berea aia?[:-}}}] Ar fi fain pe mal dar eu nu sunt motorizata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

hai ca te iau eu daca vrei trimit PM cu telefonul meu

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani ioana,din toata inima!tot ce-ti doresti sa se implineasca.imi cer scuze de intarziere dar ieri a venit fratele meu le mine si nu am intrat pe net.
vorbeati de gradinite,visul meu cel mare e sa-mi fac una,asa " din radacini",ca la carte....
dar pana atunci va anunt ca am avut prime noapte de nesomn de la cat s-a miscat fata mea.toata noaptea m-a tinut in suturi,mi-e somn de lesin....

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Clau, eu nu mai am mailul ca l-am sters dupa ce am descarcat pozele. Ti-a mai trecut somnul? Cand tu scriai primul mesaj azi dimineata eu dormeam de numa.

Noi mergem la orl cu Adelina la ora 14...azi mi se pare ca nu-i asa ragusita, probabil stie ca mergem la medic.

alina.a, tare miscatoare bebelina ta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mihaaaaaaaa, v-am vazut la stirile PROTV de la ora 17:30. Ce dormea Matia, iar tu ce relaxata erai .
Cu cine ai fost pana la urma, ca mai era cineva langa tine, da nu s-a vazut cine.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

I-am trims eu pozele la Ildi.
Ce cald a fost azi afara! prca a venit vara!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi merci pentru poze

Ildi

Mergi la inceput