conceptie bb in post
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Ar fi minunat daca fiecare ar oferi un sfat bine intentionat si atat. A comenta sfaturile celorlalti doar pentru ca nu se potrivesc la toata lumea, este cel putin de prost gust. Nemary isi va selecta oricum ceea ce i se potriveste, in functie de situatia ei personala.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
am votat-o pe fetita ta
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Marilena12 spune:
Multumesc mult, Mari, iti doresc sa-ti dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
simply spune:
stiu ca sunt off topic, insa nu ma pot abtine, am vazut pe la mai multe subiecte ca Marilena12 da raspunsuri intelepte, si vreau sa o felicit pentru asta. Nu o spun sa ii fie spre mandrie!!!
DARAEL spune:
Cand oamenii vor intelege ca Toate Zilele sunt ale Tatalui, nu o sa-si mai puna asemenea probleme – vor trai fiecare Zi ca fiind o Zi Sfanta.....
Eu va doresc ca acum sau cand va fi sa fie, sa fiti Binecuvantati cu un BB mic care sa va umple Viata ca rod al Iubirii voastre !
Pace tuturor !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by olim
Chiar aseara zicea sotul, ca daca il facem acum, am sa nasc aporape de Craciun, care cred ar fii o adevarata binecuvantare.
Are dreptate sotul, Olimp, uite, noi l-am conceput pe Robert pe la jumatatea lui martie (2002). Si s-a nascut pe 14 decembrie, cu 10 zile inainte de Craciun!
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
alessia105 spune:
Fetelor ...
Eu va doresc sa vi se implineasca dorintele sa aveti bb-ei sanatosi ,frumosi ,mancaciosi si sa fi-ti fericite alaturi de ei si de familiile voastre ...si eu cred ca un copil este un dar divin ..ca si dragostea ..ca si sentimentele pure dintre doi oameni ..daca D-zeu vroia sa postim nu ne dadea darul acesta al iubiri trupesti ..eu nu vad nimic murdar in dragostea trupeasca atata timp cat vine din iubire ( nici macar intre iubiti/concubini etc ) ...aa daca nu ar fi dragoste si doar sex de dragul sexului sau altor interese materiale in post ..as mai zice..dar cand vine din iubire ..de ce nu ???? D-zeu ne judeca si nu oameni ..Aa si mai e ceva ...daca voi simtiti ca nu e ok dpdv al postului atunci urmati-va inima ..daca vi se pare ok ...iar urmati-va inima ..parerea mea
Sa fi-ti iubite si fericite ..si sa aveti "intalniri" frumoase si fructoase ...
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
ardeiash spune:
scuze.. intrebarea ta este foarte interesanta... la fel si raspunsurile.. insa eu cred ca cel mai corect este sa mergi la preotul tau.. el te va indruma cel mai bine... si sunt sigura ca impreuna veti lua decizia corecta..
s-auzim numai de bine! si
Porumbita spune:
decizia de a concepe un copil trebuie luata intre viitorii parinti; nu intre mama si preotul ei...
nemary spune:
am fost vineri seara la biserica pt a ma spovedi. i-am spus preotului care este problema mea iar el a zis ca ma iarta si sa avem un copil sanatos.
nu pot spune ca am mers la el pt a lua o decizie impreuna dar faptul ca mi-a spus ca ma iarta m=a facut sa plec acasa cu zambetul pe buze si cu spertanta ca la anu vom merge sa ne boteze copilasul pe care il asteptam cu nerabdare.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
decizia de a concepe un copil trebuie luata intre viitorii parinti; nu intre mama si preotul ei...
mama se-ntreba daca face un pacat , pentru ca intr-adevar in postul pastelui nu se concep copii, nu se fac nunti etc... .... si e firesc ca numai preotul sa poate sa-i dea raspunsul corect si dezlegare... decizia e adevarat ca tre s-o ia cu sotul ei... insa daca intri pe-aici , pe la sufletul credintei.. ar fii trebuit sa stii deja asta, nu?
s-auzim numai de bine! si