Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 29
tomasa spune:
Aaaa! Si inca ceva ce am vazut ca trebuie tot pentru listuta. Eu voi naste cu Dr. Radoi de la Spitalul Universitar, cu care am nascut si primul copil.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
10s fix
Roxana_G spune:
Carpatina, sunt "remontata".
Chiar ca! Oricum inainte de sarcina ma remontam mai des, apoi de la rau nu imi mai ardea de nimic. Insa acum imi revin incet incet.
Nature, o seara minunata. Si noi iesim cu finii.
Si o lasam pe Alex cu mama pana la urma, initial am zis ca o luam si pe ea.
Mirella, tinem pumnii.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
cristina85ss spune:
LA MULTI ANI MAMICUTELOR
SI BURTICUTELOR
terrapin data conceptiei o poti calcula folosindu-te de probabila data a ovulatiei,de ex. la un ciclu regulat de 28 zile,data ovulatiei este in ziua 14..etc Pana la urma nu e nimic sigur si nimeni nu stie cu precizie cand a ramas gravida.Sper ca ti-am fost de ajutor
lilirusu nu as stii ce sa-ti spun decat ca-mi pare rau ptr tine,refacere rapida si curaj la chiuretaj
Beraripi tie cine ti-a dat libreto,medicul de familie sau ginecologul? Si cand ti l-a dat,dupa ce ai facut analizele sau inainte? In ceea ce priveste USL sunt groaznici!
Mie ecografie mi-a programat-o in iunie,iti vine sa crezi? Suntem abia in Martie,binainteles ca voi merge la un cabinet cu plata 
Cristina
12+
crishtina spune:
Scuze ca raspund eu Cristina. Libretul mie mi l'a dat USL'ul la sportel chiar. Ca si pe mine prima data m'au ametit...ca imi trebuie o richiesta de la doctorul de familie sa mi'l dea si pana la urma acolo il au ei si trebuie sa ti'l dea. Cu ecografia daca te'a programat asa tarziu nu iti convine sa o faci aia de la 20-22 saptamani cu USL'ul si acuma sa mergi la un cabinet privat?e doar o idee...pe mine m'a programat din ianuarie pt maine. Abia astept sa merg:)
12+
Katrin spune:
Tomasa bun venit in randul nostru..se pare ca suntem amandoua in 10 sapt fix..eu am UM tot 28.12, insa DPN este 05.10...oricum, suntem exact pe acolo amandoua...eu maine merg sa-l vad pe bb...abia astept..am sa-ti povestesc tot..
Te pup si ai grija de tine si bb!!!
Katrin
10
cristina85ss spune:
Da Crishtina asa m-am gandit si eu si cred ca asa o sa fac
,dar oricum e groaznic ce se intampla la USL cum sa faci doar 3 ecografii toata sarcina? Pai si daca bebele estebolnav,nu se dezvolta normal..etc cum are sa afle ginecologul fara ecografie,o sa ghiceasca? sau o sa astepte pana nasti? Tot mai bine e in romania..Acum sunt putin ingrijorata ca nu stiu cat o sa ma coste eco la privat si nici nu stiu unde sa ma duc sa o fac.Oare se poate face si acolo unde se fac analizele de sange ca mi se pare ca am vazut un anunt pe acolo ..sau neaparat imi fac o programare la un ginecolog? offf..
Cristina
12+
adrianaolimpia spune:
LA MULTI ANI!
Va doresc multa fericire si sa ajungem mai repede sa auzim in zorii zilelor de 8 Martie "La multi ani mami" de la mazarichile pe care le purtam acum in burtici. Distractie placuta.
Astept cu nerabdare rezultatele la ecografiile voastre. SUCCES.
2 probelme:
1. Va rog sa-mi spuneti unde mai face Iosup eco 3 sau 4D si eventual un nr de telefon ca la CMU vine doar 1 zi pe luna si nu am prins programare. Am citit la voi ceva de fortis. Astept lamuriri si poate si un nr de tel. TKS
2. Ati inceput sa va dati cu crema pe sani si pe burtica impotriva vergeturilor? Pe mine ma cam mananca pielea semn ca se intinde. Ce creme si uleiuri vom folosi? La prima sarcina, ptr ca mi se parea rece crema, am folosit ulei ptr bb- dar ptr ca ma ungeam obsesiv de 3-4-5 ori pe zi am facut o iritatie pe burta de mai toata frumusetea. Era ca shmirghelul burta mea, doar burta. Dar a trecut imediat dupa nastere.
O zi minunata tuturor.
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
La multi ani mamicilor!!!
ia bagati un nas aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96103
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina felicitari si toata admiratia mea! Esti compozitoare si in cuvinte, si in imagini!!!
Multa fericire copilei Sabina
si copiilor eiPiciulika
10+
Roxali spune:
Cristina85ss mie mi-a dat libretu obstretica, binenteles cand a vazut o foaie de la doctorul de familie.Cu primul bbe am facut tot 3 eco la Usl si una la o Clinica privata care a fost facuta mai in amanunt si cu casetuta.De data asta am hotarat ca daca nu sunt probleme la anaize si la eco, la privat nu ma mai duc...oricum eu am de facut si amnio , ca depasesc 35.Apropo, de programari ptr eco, ei totusi trebuie sa se incadreze ptr gravidute sa le faciliteze in termen...ma mir.Obstretica de la Usl mi-a dat numarul de la cabinetul respectiv si mi-a spus ca in functie de cum termin analizele sau am probleme sa ma programez la d-na doctor. Mi-a dat o gramada de carticele, chiar ma anuntat ca se fac cursuri in piscina,gimnastica de relaxare si intalniri-dezbateri cu pshiatra
...sa no luam razna dupa nastere, ca de va fi cat se poate de naturel.In legatura cu plata eco la privat , variaza, vezi ce medici ai in zona, ar fi bine unu care lucreza si la spital, innainte sa te programezi intrebi la telefon pretul.Oricum te taxeaza control+eco, aici 40+50...la clinici e scump si 200.
Ali