Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by nature

Eu acum vin de la eco, am fost la CMU Arcul de Triumf, unde e 3D. BB e bine, are 8 cm si iar ne-a aratat putzulica ( si e mare, nu gluma )

Nature, felicitari pentru vesti! Frumos cadoul tau de 8 martie!

9+

Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Azi vad ca e atmosfera de sarbatoare, numai vesti bune la eco si atitudini optimiste. Si mama mama ce mamici tinere sunt pe aici, nu inteleg de ce v-ati innebuni voi cu TT ala.

Eu am fost la gradi, cam obositor, copiii erau prea fericiti ca sunt mamicile acolo si nu se mai intelegea nimeni cu ei. Pitica mea a fost in greva de orice fel si nu ma intrebati cu ce chin am plecat, si inca pe ascuns.

In rest ma pregatesc pentru diseara, cica ies cu sotul meu si cu finii. Baietii au vrut sa ne faca o surpriza insa nu au facut rezervare din timp si acum am avut ceva emotii ca nu se gaseau locuri. Sunt bine dispusa, desi dimineata eram cam morcovita si obosita. Ma duc sa ma si coafez. Tara arde si mami se coafeaza.

Va pupic, astept vesti bune si de la fetele cu eco azi.

Rox 14+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Roxana_G, nu-i asa ca nimic nu ridica moralul mai bine decat o vizita la coafor? Si eu ma duc la "ridicat de moral" he he he

9+

Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA ZIUA FETELOR SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!
HOP SI EU AICI DE LA ASPIRANTE....bebe a facut astazi 7 saptamani de ziua lui mami.....am fost la eco si am vazut o minune mica cat o nuca de 1,9 cm..saptamana viitoare merg la eco transvaginal..va pup pe toate....26 octombrie DPN 2007, data nasterii 23.11.1982
va pup si succes..sarcini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani doamnelor si sa fiti iubite !

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia27 spune:

LA MULTI ANI la toate femeile din lume sa fim sanatoase si bbi nostri! SABINA de mult nu am mai citit ceva frumos imi place foarte mult ce si cum ai scris si binenteles ca multe alte mamici am fost si eu programata la dr astazi am vazut bb dumnezeule e frumos am asteptat foarte multi anii sunt fffff fericita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

BUNA ZIUA FETELOR SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!
HOP SI EU AICI DE LA ASPIRANTE....bebe a facut astazi 7 saptamani de ziua lui mami.....am fost la eco si am vazut o minune mica cat o nuca de 1,9 cm..saptamana viitoare merg la eco transvaginal..va pup pe toate....26 octombrie DPN 2007, data nasterii 23.11.1982
va pup si succes..sarcini usoare si bebei sanatosi

Bun venit!

9+

Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Subscriu la faza cu coafatu', te remonteaza Eu m-am vopsit aseara si m-am aranjat, diseara iesim la un restaurant cu nasii si cu prietena mea cea mai buna, de-abia astept sa imi mai spal si eu creierii un pic.Pe Ilinca o las cu mama, asa ca nici nu o sa ne stresam ca trebuie sa ajungem repede acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Doamne ce de vesti bune de la eco!...
Si ce de mamici de bebe baieti printre noi...

Nana asteptam vesti si de la tine...

Am mari emotii mai am 3 ore pina la eco...

Astazi este o zi superba pentru ca e 8 Martie, pentru ca merg la eco,
pentru ca voi afla ce e bebelu meu
si pentru ca e ssssssssssssoare.....

mirella
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Buna fetelor si la multi ani! Mai primiti o graviduta? M-am gandit sa-mi fac un cadou de ziua mamei si ma inscriu si eu la voi, ocazie cu care o salut pe Sabina, cu care nu m-as fi gandit sa fiu colega de odisee, dar ma bucur cu atat mai mult!
UM 28.12, DPN 4.10, data nasterii mele 01.03.1977
Eu mai am un baietel de 2 anisori, pe nume Tudor, dar vad pe aici multe mamici pentru a doua oara.
Si uite asa v-ati mai ales cu o "laptareasa" convinsa , care va va bate la cap intr-ale alaptatului...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
10s fix

Mergi la inceput