Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
daniela76 spune:
LA MULTI ANI , MAMICILOR SI DIN PARTEA NOASTRA, DANA SI BB-UL.
Va doresc sa aveti o primavara calduroasa si plina de flori si sa va bucurati de o sarcina frumoasa dusa cu bine pana la capat, acolo unde ne asteapta un cadou minunat....
Va pupam dulce ...
Daniela
+9
danielal
irinabobe spune:
la multi ani fetelor si bebei sanatosi!
eco pt masurarea pliului este eco 2D sau 3 D. am facut programare la centrul de morfologie fetala si mi-a zis ca costa 350.000 lei. nu inteleg de ce asa putin. nu or fi priceput ce vreau?
12+
http://bd.lilypie.com/DHjip2.png
devylla spune:
Sabina un articol superb.Cred ca e minunat sentimentul de mama,eu deocamdata il traiesc pe cel de graviduta.
M-am regasit in radurile scrise de tine,si eu tot 22 de ani am,si inca toata lumea nu-mi da mai mult de 15 ani.Si pe deasupra ma cred mare si matura...ce mai,voi fi mamica.Cred ca iti suna foarte cunoscut.
Scri frumos,m-a impresionat articolul!
Felicitari mamico
Sabina Y.
12+
japonia prin ochii unui amator
Katrin spune:
LA MULTI ANI SUPER MAMICI...SI O INTREAGA LUNA MARTIE CAT MAI FRUMOASA SI MAI PLINA DE CULOARE SI VESTI BUNE!!!
Sa fim cat mai sanatoase, vesele...si cat mai super mamici...cu bebei foarte sanatosi si putin pretentiosi...
Va doresc o zi cat mai frumoasa...plina de caldura si dragoste..
Maine sa-mi tineti pumnii..merg sa-l vad pe bebe al meu...avem 10 sapatamni!!!Sper sa fim cat mai bine...
Va pup dragelor...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katrin
9+
Katrin 9+
Luna1 spune:
La multi ani mamicilor ,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii din burtica!
Nana multumesc de urare, si tu sa ai o zi superba , referitor la cadouri al meu sot nu stie de 8 Martie, mai exact aici ziua nu are o asa amploare aici. Asa ca desi sunt putin trista azi ma voi duce dupa serviciu si imi voi cumpara multe flori de primavara. Te pup!
Luna
17 sapt+ Cosmin
Sabina spune:
hehe, dar eu am nascut la 23 si o luna:), tu ii implinesti in principiu dupa nastere, nu?
:)))
va pup, mai vin diseara.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Marunzika spune:
LA MULTI ANI si un buchet de
pt fiecare! Sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici!
12+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
devylla spune:
quote:Acu' depinde cand vrea sa vina bebelu'.Pe 10 septembrie fac 23.Poate mai asteapta putin,sa faca si mama lui 23 de ani:)Dnp-ul il am pe 15.
Originally posted by Sabina
hehe, dar eu am nascut la 23 si o luna:), tu ii implinesti in principiu dupa nastere, nu?
:)))
va pup, mai vin diseara.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina Y.
12+japonia prin ochii unui amator
nature spune:
Buna mamici, La multi ani!
LIlirusu, multa putere si optimism sa o luati de la capat!
Eu acum vin de la eco, am fost la CMU Arcul de Triumf, unde e 3D. BB e bine, are 8 cm si iar ne-a aratat putzulica
( si e mare, nu gluma
)
Ref la triplu test, mie imi spusese dr. ginecolog ca nu e obligatoriu sa se faca eco in aceeasi zi cu recoltarea, dar dr ecograf a insista ca e mai bine sa se faca recoltarea si eco in aceeasi zi, si a fost f amabila si, desi nu erau locuri libere, m-a chemat in ziua de TT cu juma' de ora inaintea primei paciente si mi-a spus ca ea totusi imi va face eco atunci. Ma bucur f mult, pt ca asa sunt si eu mai linistita ( eu am marele avantaj de a avea asigurare medicala data de firma la care lucrez, deci nu platesc nici o eco, nici o analiza sau consultatie).
Berarpiri spune:
LA MULTI ANI,TUTUROR MAMICILOR!SA AVETI UN 8 MARTIE MINUNAT,PLIN DE TOT CE VA DORITI!Va doresc sa aveti toata sanatatea din lume si voi si
-ii vostri!
ROXALI eu am facut deja primele analize care sunt trecute in libret.Normal trebuia sa le fac inte saptamana 10 si saptamana 13,dar eu aveam programare la ginecolog mai repede ,si daca nu le faceam acum trebuia sa mai stau inca o luna sa merg cu rezultatele la medic(merg doar o data pe luna la medic).Asa ca le-am facut cand aveam 7 saptamani(dupa calculele mele).Le-am facut si cele de sange,si cele de urina.Mi-a zis doctorita ca au iesit bine.Mi-a dat sa iau vitamine(care contin si acid folic).Prima eco o voi face pe 26 martie(cei de la USL imi fac doar 3 eco in timpul sarcinii),si eu ar trebui sa am atunci 11 saptamani.
berarpiri
8+
berarpiri