Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
aylin_tarcan spune:
buna dimineata! eu nu scriu aici, dar ieri mi-am aruncat un ochi pe forumul vostru si am decis sa va urmaresc de acum incolo. eu sunt mamica de iulie-august, dpn 18.08.
schimbul de informatii niciodata nu strica. nu am timp sa va citesc din urma, ca sa va cunosc, dar in timp, se rezolva si asta.
mai vreau sa va urez un 8 Martie plin de voie buna si LA MULTI ANI!
Aylin,
16+ 
Happiness_4_us spune:
La multi ani, viitoare mamici!

Dani, Roxali, Devylla, multi pupici si multe imbratisari calde, azi de ziua mamicilor si multumesc din suflet ca va ganditi la mine. Mai am 2 ore.
Devylla, junghiul de care spui tu, il am si eu, asa ca stai linistita. Eu cum simt ceva imediat imi zic: creste bubu, de-aia ma doare.
Azi noapte chiar nu am putu dormi deloc pe-o parte, din cauza junghiului si ca niciodata imi dadea si stare de greatza. Vom vedea azi ce face nazdravanul din burtica de la mami.![]()
Multi pupici tuturor si sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii, sa primiti cadouri si floricele multe!
Nana,
12+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
La Multi Ani viitoarelor mamici!!!
Un buchet mare de flori pentru voi toate! 

Nana
bafta la eco!
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Nanabafta la eco!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Merci din suflet, Mirelush!Nana,
12+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mirella76 spune:
Nana esti o fericita!..
Simt ca innebunesc eu mai am inac 6 ore, care vor fi tareeeee lungiiii...
Nana si iti tin pumnii sa fie bebe bine...

si pe toate celelalte fetite...
mirella
14+
amar spune:
LA MULTI ANI!!!de 8 martie la toate mamicile si la toate burticile mai mari sau mai mici, cu greturi sau fara...fie ca cele mai frumoase flori sa ne in conjure in aceasta zi, sa fim fericite si sanatoase si sa aducem pe lume cei mai frumosi bebelusi
carmen 12s
Sabina spune:
La multi ani mamicilor!!!
ia bagati un nas aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96103
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mandarinutza spune:

la multi ani gravidutzelor, sa fim sanatoase, fericite si sa ne bucuram de sarcini si de bebici!!!!!
Terrapin, eu imi amintesc o metoda referitor la calcularea ovulatiei in cazul ciclurilor neregulate. Daca ti-ai notat datele in care au venit ultimele 6 menstruatii, se iau in considerare limitele. Daca cea mai scurta menstruatie a fost de 22 zile si cea mai mare de 34 zile, se considera ca ovulatia poate fi oricand in perioada 11-17. Sper ca e ok metoda.
Lilirusu,
imi pare tare rau, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta durere si sa fie bine. 
mandarinutza
14+

Vestea noastra!