Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Mada_Ele07 spune:
aouuu, atunci sunt in saptamana 12....super...mai am putin de asteptat cu greturile...sper...merci mult aniast
ma trec si eu cum trebuie.....
Sabina spune:
Anca, daca esti dispusa sa te intepi de 2 ori, poti face asa:
ceri la medicul de familie TOATE analizele gratuite: biochimie, hemoleucograma, HIV, grupa de snage si RH, fibrinogen si coagulograma, VDRL(sifilis)si un sumar de Urina.
Apoi te duci la alt centru(eu am facut la ROMAR, sunt cam cei mai ieftini) hepatitele B si C (anti HBS, anti HCV), herpes(sunt 2, herpes simplex 1 si2 igG si IgM)), Cytomegalovirus(IgM,IgG), toxoplasmoza (IgM, IgG), lysteria, Chlamydia.. M-au costat astea in plus 3.2 milioane./.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Nu raspunde nimeni la nr. de Fortis, insa incerc sa ma programez azi pentru candva pe 16-17 aprilie. O sa va zic abia atunci cum este, dar cred ca ajung alte fete inaintea mea. Cand ma programez intreb eu si cat costa, inclusiv CD.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
danielle02 spune:
buna ziulici si de la mine burticutze!
aurelia,ancasilv bina ati venit!sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
ceva ptr. fetele cu gretzuri!
tips for morning sickness
-eat some dry toast BEFORE you get out of bed.this lifts the blood sugar level.
-on the other hand,you could try having a light snack before you go to bed.
-instead of eating three main meals,try eating more frequent,smaller meals which are high in carbohydrates.even simply eating a banana will help to maintain your blood sugar level.
-try cutting out fats from your diet while you are experiencing morning sickness.the amount of whole milk,cheeses and eggs may affect your nausea so try to cut back.
-avoid strong odours,stuffy rooms and smohy places.
-keep your stomach partially full all day by snacking on dry biscuits between meals.
-ginger/seasick acupressure bands may be helpful.
-your midwife or doctor may recommend vitamin B supplements which have been shown to be helpful with morning sickness.
sper sa va fie de ajutor.
danielle
10+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
betty78 spune:
Aniast, Teodoran fetelor, nu inteleg care este treaba cu sex-ul......
Mie mi-a spus ca este ok dupa saptamana a 8-a...si sa astept pana atunci a fost naspa.
....si imi plangeam de mila..
.dar sa stau pana in saptamana a 14-a?????? Asa ca de abia am asteptat marea zi
, care s-a dovedit a fi o dezamagire totala...eram super stresata in legatura cu bebe
betty
14+
bulinutza noastra
ancasilv spune:
merci de raspunsul f detaliat sabina.
noi cu sexul stam ....f prost. adica de cind fac tratament mi-a disparut orice forma de chef, am fost si f stresata ca nu stiam daca e bine bebe (eu am mai pierdut o sarcina inainte). sper ca acum dupa ce m-am linistit sa ne putem relua activitatile atit de placute inainte.
Poze nunta...
anca
+7
amar spune:
buna ziua la toate fetele intru si eu la raport
urez si un bun venit noilor gravidute aureliasi ancasilv,noi nu ne-am simtit bine luni si marti ,durere de cap infernala , voma toata ziua si greata cat cuprinde...
cat despre sex.....am prestat de doua ori prin luna a doua la inceput dupa care totul a devenit un fiasco..am renuntat..si au mai fost si starile de rau care numai chef de asta nu mi-au dat ..dar...imediat cum ma voi simti bine si medicul va zice ca e ok ,cu siguranta o sa va povestesc...cum stati cupregatirile pt ziua de maine?....sau nu are sens intrebarea?
va pup pe toate si va doresc o zi superba
carmen 12s
Sheritra spune:
Mey Aniast alerg dupa tine peste tot pe forum si cand te gasesc...tu cu sexul, ca sa zic asa!
Vreau si io
! N-am mai facut de doua luni cred. Si n-am voie in continuare cateva luni...of, a ajuns sa ma infierbinte si-un deget de picior iesit prin soseata (cartof pt conoscatori) de masculin sa fie! Imediat umbla
prin mine!
Shery
5+
cristina85ss spune:
Ciao fetelor si bun venit celor noi gravidute 
Eu am reusit in sfarsit sa ma inscriu la un medic de familie iar astazi m-am prezentat la prima vizita..si surpriza! Si doctorita era
cam prin luna 7.Mi-a dat o lista cu analizele ce trebuie sa le fac vineri,printre care si toxo-test, niste suplimente de fier si ceva picaturi ptr greata chiar daca consider ca nu am nevoie,+ o trimitere la un medic ginecolog. Am fost la USL sa programez ecografia iar acolo aflu ca se va putea face abia prin 30 Mai
Ma gandesc ca va imaginati ce fata am facut..Asa ca am hotarat sa caut un cabinet privat unde ma pot duce la eco,sa vedem ce gasesc.
Cat despre
si sotul meu este mai fricos,asa ca mereu fac eu primul pas.De cand a aflat de
el nu mai ia initiativa dar eu nu renunt la 
Cristina
12+
Roxana_G spune:
M-am programat la Fortis pentru 16 aprilie, dimineata. Sper sa fie ok, a ramas sa revin cu un telefon cu o saptamana inainte. Eco morfo si cd costa 250 RON, insa cica e bine s amai vii si cu cd de acasa ca poate nu au.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]