Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Marushka, eu cred ca mersul e super si e bine sa faci miscare. Acum de role nu stiu ce sa zic, ca e cam riscant sa nu cazi. In cursul saptamanii insa e limitata posibilitatea sa merg, asa e si la mine. In afara de scarile de acasa si mersul pana si de la masina, cam putin. Dar ma mai pune fie-mea sa baletam. Iar in weekend am mers destul, incerc sa o invat sa mearga pe bicicleta. Am dat si o tura la padure dupa flori. Dr. meu imi zice mereu: mers si inot.
Ah, sa nu uit, cum zici ca faci tu cu constipatia? Ca la mine nu merge nici cu lichide, nici cu fibre. Poate numai la cereale cu lapte ce imi mai revin, dar si asa cu greutate.
Rox
14+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
marushka spune:
Inainte cand puteam sa beau cafea, desi nu eram o bautoare inraita (1 cescuta/zi),asta avea cel mai bun efect anti-constipatie, mai ales dimineata, dar acum de cand sunt insarcinata nu mai pot sa beau cafea ca
instantaneu. Am observat ca si ciocolata neagra are cam aceleasi efecte si cola. Si eu ma cam constip, dar am descoperit ca atunci cand e momentul sa fac bine si sa tin cont de asta, ca apoi daca nu, tot constipata raman ![]()
M-am gandit si eu cu rolele ca ar fi pericol sa cad s-apoi... din aceleasi motive am renuntat sa merg cu patinele asta iarna, sa skiez
desi de felul meu sunt cam amatoare de sporturi de astea. Eh... da sa ne fie bebicii sanatosi si sa ii tinem in brate cand le-o veni randul ca apoi ii crestem un pic si mergem cu ei impreuna la sport! ![]()
Taniusha
11+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
carpatina spune:
Lilirusu, nu te lasa coplesita! Sunt convinsa ca doctorita ta - daca e asa meticuloasa cum zicea una dintre fete - o sa te indrume ce sa faci mai departe. Eu zic ca, pentru linistea ta, sa faci un test de diagnostic.. asa cum se sugereaza in articolul de mai jos:
"La fel ca toate testele screening, rezultatele acestui test pot fi inselatoare. La 5% din femeile care au fost supuse testului NTS, rezultatele au indicat un risc crescut de malformatii congenitale, cand de fapt fatul era perfect sanatos. Acestea sunt rezultatele fals pozitive. Pentru a fi sigura ca fetusul are o malformatie congenitala, NTS trebuie sa fie urmat de un test diagnostic (biopsia vilozitatilor coriale sau amniocenteza).www.romedic.ro/boli/Teste_medicale_prenatale_0294/Testarea_transluciditatii_nucale_0754.html" target="_blank">link
Stiu ca amnio e cam devreme acum pentru tine, incearca sa afli daca se face pe undeva biopsia vilozitatilor coriale. Si daca da, fa testul asta!
Iti tin pumnii, curaj! 
9+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
nature spune:
Cineva dintre noi zicea de curand ca isi va face biopsia vilozitatilor coriale.POate e pe faza si ne spune unde......
danielle02 spune:
buna ziulici si de la mine burtici!cam tarziu...dar am fost intr-o mini vacantza unde m-am odihnit ca la carte ![]()
polux,
imi pare sincer rau prin ce treci.Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci repede peste,si sa revii la odisee cat mai curand!
lilirusu,subscriu si eu la ce au zis fetele.cere cat mai multe pareri posibile si consulta mai multi medici.sper din inima sa fie bine 
crishtina,si mie mi-a zis moasa ca trebe sa beau 1 litru de apa inainte cu o ora de ecograf ca sa poata sa il vada bine pe bebe!
numai ca,nu o sa poata sa imi zica sexul
dar am eu asa o presimtire ca o sa fie fetitza 
mihailescu teodora,alina 
cam tarziu...
adrianaolimpia,felicitari ptr. baietzel.sa fie sanatos si frumos!
alefii tare si nu iti mai fa atatea griji ca nu face bine la bebe.o sa fie bine si placenta o sa se ridice.o sa vezi!
roxana,sa stii ca si eu o sa nasc cu epidulara.am auzit mai multe fete ca e super fain si nasti foarte usor.
fetelor,nu stiu cum sa zic,dar eu am mai slabit 4 kg.
deja se cunoaste pe la picioare si la fata,fiindca talia mea s-a rotunjit bine.
sub sani,mi s-a crapat pielea,asa ca niste vergeturi,am incercat sa ma dau cu creme,dar ma mananca,ma scarpin si nu imi mai trece.voi avetzi asa ceva?nu mai stiu cu ce creme si uleiuri sa ma dau ca sa imi treaca.e tare nasol!
ptr.constipatie,eu mananc foarte multe fructe,in special pepene rosu.e tare bun.
sa va povestesc ce am patit in vacantza.ne plimbam noi pe langa o piatza,si vad mai tata...o ceapa,mare mare,rosie.ma duc la vanzator si ii spun sa mio dea si sa o curetze.se uita la mine saracu ca la masini...
dupa ce mi-o da,incep sa rod la ea,parca mancam un mar,plangeam si mancam...se uitau toti la mine
dar eu,asa pasiva,ma stergeam la ochi de lacrimi,si mai o gura de ceapa.
am niste pofte iesite din comun.nu stiu de unde le scot...![]()
m-am intins cam mult...![]()
toate burticile
danielle
10+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
carpatina spune:
quote:
Originally posted by nature
Cineva dintre noi zicea de curand ca isi va face biopsia vilozitatilor coriale.POate e pe faza si ne spune unde......
eu sunt aia... dar nu sunt in Romania..
9+http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
Sabina spune:
Roxana, ai incercat Kiwi dimineata pe stomacul gol?
si lapte cu taratze? stiu ca nu e cel mai grozav gust, dar daca mai pui miere si nuci, merge.
Eu nu-s constipata, insa beau cafea dimineata.Am fost doar la inceput de tot, in ianuarie cand nici nu facusem testul de sarcina. Am avut si o perioada noncafea, vreo 2 sapt, dar tot nu eram constipata, de la mandarine cred.
Alta recomandare era juma de litru de apa tot asa dimineata, pe stomacul gol.
Alta traznaie ar fi un ceai de fructe sau digestiv de la Fares cat mai fierbinte, dupa fiecare masa.
Roxana, imi parerau s-aud c-ai suferit dupa nastere, dar acum daca stii problema sunt convinsa ca va fi ok.
Eu sunt asa trista ca n-am sa nasc natural niciodata :(
Ah,.Ale, azi am fost la TCM Iancului, unde n-au mare lucru, dar aveau pantaloni de gravida.nenorocirea e ca sunt marimea 44-46 nemtesc:))).Deci f f f f mari.Sunt de vara, culoare safari.Eu mi-am luat tptusi o pereche, ca erau 23 de RON.Adica pomana .Acum inot in ei, dar la vara cu burtica, ce daca vor fi largi, o sa fie f f comozi.
edit.
poate la alte TCM-uri au si marimi mai mici.
si ce inseamna analiza aia decare ziceati, biopsia etc etc.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Alé spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ah,.Ale, azi am fost la TCM Iancului, unde n-au mare lucru, dar aveau pantaloni de gravida.nenorocirea e ca sunt marimea 44-46 nemtesc:))).Deci f f f f mari.Sunt de vara, culoare safari.Eu mi-am luat tptusi o pereche, ca erau 23 de RON.Adica pomana .Acum inot in ei, dar la vara cu burtica, ce daca vor fi largi, o sa fie f f comozi.
Io cind ti-am zis ca-s de freulain nu m-ai crezut. Na!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
kriss79 spune:
Salutare burtici!
Eu va citesc in fiecare zi, dar cum nu mai am vesti deocamdata nu am mai scris..Pe 8 martie implinim 7 saptamani fix, frumos cadou de ziua noastra
si pe 12 mergem la eco sa ii auzim inimioara..
polux, imi pare rau! Sper sa poti trece peste acest necaz cat mai repede si sa revii printre noi!
alina, La Multi Ani! cu intarziere..
lilirusu, asa cum au zis si fetele, mai cere si alte pareri..Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la urma..
tuturor
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
6+
Happiness_4_us spune:
Danielle, tu cu ceapa rosie, dar eu maninc orice salata numai cu otzet acrita bine, pana si in ardeii copti cumparati gata preparati am mai pus eu otzet, ca de nene, nu erau acri deajuns.
Aseara bubul meu nu a mai primit cum se cuvine salata de rosii acrita tzapan asa ca, dupa ce am terminat de mancat, m-a luat o greatza cumplita. M-am chinuit asa vreo 2 ore. Am incercat sa ma abtin sa vomit in ideea ca poate maninca si bubul meu ceva. In cele din urma am varsat tot si m-am dus la somn. ![]()
Nana,
12+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!