Ajutor-HERPES
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Zoviraxul contine Aciclovir, insa ma gandesc ca daca ai aplicat doar o singura data, nu o fi asa grav. Nu stiu ce sa spun. Cert este ca nu trebuie sa mai folosesti.
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Luna1 spune:
Fetelor referitor la aciclovir cand mi-era teama ca am luat varicela am citit ca tratamentul daca faci boala (care cica se manifest super grav la femeile gravide, poti sa faci si pneumonie) este cu aciclovir, binenteles sub supravegherea medicului. Deci aciclovirul in sarcina e cam cum e si aspirina, nu ai voie sa iei insa in anumite conditii se da ca tratament.
Deci Ramo nu cred ca are cum sa afecteze putin Zovirax.
Eu din cauza gretzurilor la inceput am facut herpes de 2 ori una dupa alta dar asta e trece.
Luna
16 sapt +Cosmin
monalac spune:
si eu am facut in sarcina de vreo 3 ori herpes bucal si crisul meu,care are acum 2 ani si 2 luni,e sanatos.nici eu nu l am tratat cu nimic.
nikol31 spune:
fetelor, m-am racit cumplit zilele trecute si mi-a iesit un herpes de toata frumusetea pe buza de sus. atunci nu am dat nici un fel de importanta, mai tare m-am stresat cu raceala sa-mi treaca, am mancat la portocale cate n-am mancat in toata viata mea. dar acum am citit pe desprecopii la cauzele malformatiilor ca ar fi probleme. acolo nu scrie neaparat de herpesul genital ci de herpesul simplex din care face parte si acesta de la gura. m-am speriat foarte tare, mai ales ca l-am facut in saptamana 10 de sarcina, deci in primul trimestru. fetelor, oare ar putea sa fie probleme? multumesc
si apropo eu sunt noua pe acest forum si tare as vrea sa ma ajutati sa gasesc si eu bebelusii aceia cu numarul de saptamani in dreptul lor. habar n-am de unde ii luati!
danuta_t spune:
Herpesul simplex pe buze nu afecteaza copilul. Totul e sa nu folosesti medicamente sau unguente pentru tratarea lui. Eu am facut si la prima si la a doua sarcina, cred ca e inevitabil in 9 luni sa n-o patesti mai ales ca se declanseaza si-n conditiile scaderii imunitatii corpului, iar sarcina este un motiv serios.
Daca mama face herpes in sarcina (bucal), bebe din burtica nu-l va lua, virusul herpetic se transmite doar prin contact direct (gen pupici), sau folosind obiecte la comun (vesela, prosop). Odata luat virusul, va ramane pe viata in organism. Aveti grija pe viitor cand faceti, sa nu-l transmiteti copilasului nascut. Cel putin pe mine asta m-a stresat mai tare decat herpesul in sarcina.
Dana
35+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t