Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Mamicutza Daca-ti ia prea mult timp atunci lasa pe alta data. Atunci cand chiar nu ai ce face si vrei sa-ti mai exersezi cunostintele de traducatoare. Asa cum am mai zis eu sunt foarte interesata de dieta cu iaurt si fructe si ce-a cu branza dar nu tin mortis sa-i faci traducerea in detrimentul altor treburi pe care vrei sa le faci.
Astept si eu cu nerabdare o poza cu tine Movalie. Chiar daca nu se vede prea bine cred totusi ca daca faci poza cu blitz tot o sa distingem o unda de mov.

Delidana felicitari pentru alergat si merele rontaite in timpul filmului. Tocmai ma gandeam sa-ti zic sa rontai fructe si morcovei. Oricum ai alergat asa ca sigur ai ars toate caloriile extra.

Puskin felicitari si tie pentru alergat si perseverenta in general. E mare lucru sa spui NU dulciurilor si sa te mentii pe pozitie indiferent de ispite.

Khristin shopping placut si sa gasiti tot ceea ce va doriti.

Mephala vizita placuta si ambitie maxima si azi si maine c-ai sa ai nevoie.

Cami mi-e dor de tine. Esti bine? Sper ca da si ca te tii de dieta!

An_K abia astept sa ved cum o sa arate noul tau look. Chair nu ti-e frica deloc???

Andre_ea sanatate multa si vezi cum omori soricelul din burtic. Cu ceaiuri multe si citrice.

Violeta sanatate multa! Tot raul spre bine ca nu prea mai ai chef de mancare. Incearca sa bei cat mai multe ceaiuri si sa papi citrice.

Eu fetelor am fost foarte obraznica aseara. I-am facut sotului Nachos si mi-am bagat si eu nasul in ei. ba mai mult asa ni s-a facut o pofta de bere (ca deh erau un pic spicy) incat am baut si vreo 200ml de bere blonda. Asa ca azi stau departe de orice ispite culinare. Am baut apa (0.5l), cafea si-am macat iaurt 0% fat cu cereale trans fat free/fat free. Si niste ananas proaspat.
Sper ca pana diseara s-o tin tot asa daca am inceput ziua cu dreptul.
Weekend placut tuturor!

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Tocmai am venit de la cumparaturi. Mi-am luat un mixer, un bol de plastic de batut albuse spuma, un cutit de transat carne, hartie de copt (explic imediat, nu va impacientati ), betze pt frigarui, fasole verde, 2 dovlecei , niste branzica...

Saptamana viitoare imi fac un tort Monti, ca doar e ziua mea, nu? Da' e Monti, parol, am luat reteta de la fetele cu Monti. De fapt am 2 retete, nu stiu pe care sa o fac...ma mai gandesc. Cert este ca am gasit ciocolata Lindt cu 99% cacao si am reusit sa ma prind si care e fructoza ( astia pe cutie scriu Ovoce Cukr, adica zahar de fructe). Va anunt cum a iesit tortu' meu de ciocolata .

Delia, eu alerg intr-adevar 45 de min fara oprire( parcurg cam 6.5km) dar nu alerg in ritm foarte alert. Insa eu am inceput sa alerg serios cam acum 1 an, am avut cei drept pauze de maxim 1 luna, deci am ceva experienta. Plus ca in adolescenta am jucat handbal cativa ani buni, deci nu e ceva nou sa zic. Acum din pacate ma cam dor genunchii cateodata...dar imi place sa alerg, sper sa ma tina pana la batranate
Eu zic sa iti alegi un ritm in care sa poti alerga lejer 10-15 min si sa cresti apoi timpul cu 2-3 minute pe saptamana. Succes!

Mamica Dulce, eu nu ma las de Monti, deci pe mine nu ma prea intereseaza alte diete. Te .

Mi-am facut o cafelutza si ma odihnesc putin dupa care fac nitel curat. Maine vreau sa merg iar la sala .

Va pup,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Zuziliceo,

Acus il scot pe Mos Niculae sa te articulez, auzi tu...Nachos!!!

Ia de aici: .

Sa va spun eu de ce sunt asa de motivata, poate intelegeti mai bine.

1. Nu am voie sa imi cumpar nimic de incaltat (si-s obsedata de pantofi) pana nu ajung la 70 de kg.
2. Nu am voie sa imi cumpar de imbracat pana nu ajung la 65kg(inainte nu era saptamana sa nu cumpar eu 1 bluzitza ceva)
3. Sotul meu refuza sa mearga in vacanta unde vreau eu pana nu ajung la 65kg( adica un loc exotic, chiar ma gandeam ca anul asta sarbatorim 5 ani de casnicie si mi-ar place sa mergem undeva mai exotic )

Acum sa nu credeti ca sotul meu e vreun monstru, eu l-am rugat sa ma sustina in acest demers, si el asa ma motiveaza .

Acum intelegeti de ce nu pun botu' pe dulciuri? Ca vreau pantofi, am vazut unii meseriasi si ii dau bataie sa nu dispara pana slabesc io

Pupici la fete,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by puskin

Acum intelegeti de ce nu pun botu' pe dulciuri? Ca vreau pantofi, am vazut unii meseriasi si ii dau bataie sa nu dispara pana slabesc io

Pupici la fete,
Ruxandra

Puskin astea da motivatii. Si eu am una cat se poate de buna.
1. In Mai vrem sa mergem Cuba si daca nu dau jos macar 10 kg. nici n-am de gand sa mai merg.
Multumesc pentru bicele acordate cu atata dragoste.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uau Ruxi, la asa miza, merita sa-i dai bataie!

Fetelor, eu am o colega la job care s-a hotarat sa nu mai bea cafea, cica cafeaua face celulita. Eu am citit un milion de articole in care scria ca ccc cafeaua dimpotriva ajuta (e drept daca o bei cu masura) la eliminarea celulitei...no, ce sa mai cred?

Eu deocamdata am cam retinut apa, astept si eu in liniste sa via rusii, care au intarziat deja 2 zile...din motive subiective, necunoscute si nedeterminabile, cu sigurantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Puskin, eu te inteleg si te sustin.

Zuzilici, o berica nu-i bai, mai ales una lejera caci berea e diuretica. Am zis.

Eu am fost cuminte tare si deja cintarul o ia in jos. Sper sa nu o iau pe aratura.

Indra, Cami, pe unde sunteti ? aminititi-va : si in week-end tre' sa fim atente la ceea ce punem in farfurie si nimic pe linga farfurie !

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Bun,

deci acum e clar de ce am asa ambitie, da?

Mik, te .

Mei, am gustat ciocolata asta cu 99% cacao si e crima, nu se poate manca, e amara rau , numai buna de facut un tort din ea cu niste fructoza si oua .

Mi-e foame, asa ca o sa pap copanu' numarul 2 ramas de la pranz (eu ma dadeam viteaza ca le pap pe amandoua, dar nu a intrat decat unul) si imi fac fasole verde cu usturoi ca nu mai pot de pofta .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Puskin, hai may, nu vreau sa fiu eu de vina daca mananci putin dulce... dar o bombonica... si restul le dai sotului Felicitari pentru sport. Eu nu am ajuns deloc saptamana asta.

Delia, Zuzilici o sa pun poze, sincer nu imi e frica simt pana in maduva oaselor ca am nevoie de o schimbare, si poate parul e doar inceputul- sper. Asteptam aprobarea pentru casa, examenul pt carnet se apropie cu pasi repezi si eu dau din colt in colt- anul trecut ni s-a refuzat un proiect... sper sa ne ajute Dumnezeu si 2007 sa fie ceva mai bun decat anul trecut.

Mamica dulce m-am gandit si m-am razgandit, ma intorc la prima mea dragoste- Dieta South Beach (imbogatita cu ceva fructe), + sport- am ajuns si eu la concluzia ca dietele minune nu numai ca rar le duc la capat dar daca apuc sa le termin sunt asa scarbita de alimentele "sanatoase" ca dau iama in cele si mai "sanatoase". Sper sa reusesc de data asta. Imi doresc mult

Castigatoarele, astept adresa voastra pe mail, sau pm, inca nu am primit nimic
tuturor.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

An-k, cand ai putin timp zi-mi si mie cateva vorbe despre South Beach, te rog. Eu maine termin 2 saptamani de Scarsdale si pana luni trebuie sa ma hotarasc daca merg in continuare asa sau tin alta dieta. Multumesc.
Am incercat sa citesc despre regimul Monti dar mi se pare tare complicat, sau gresesc eu fetelor???

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am aparut si eu prin zona, maronicile n-am disparut,
ankcred ca de luni incep si eu cu south beach , dar tot asa o sa pap fructe ca nu ma pot abtine de la fructe, oricum rau nu cred ca fac
si noapte buna

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput