Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, ma inscriu si eu sa am grija de tine in week.
Sa stai departe de floricele si alte tentatii!

Sa nu mai zic ca azi mergem in vizita si nu voi gusta nimic, maine vin niste amici, vom comanda pizza, iar eu voi spune PAS!
In concluzie: sa nu te prind ca nu esti cuminte! OK?

Nastad, week. frumos si linistit!

revin.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Sa mai dau o data raportul?
Asta ar fi a treia oara ...deci incep concursul cu 64kg!!!!

Bafta si nu calcati pe-alaturi in weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Khristin, ce nu ti-a placut la subiectul nostru de l-ai evaluat doar cu 4 stelutze?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Delia, ma inscriu si eu sa am grija de tine in week.
Sa stai departe de floricele si alte tentatii!

Sa nu mai zic ca azi mergem in vizita si nu voi gusta nimic, maine vin niste amici, vom comanda pizza, iar eu voi spune PAS!
In concluzie: sa nu te prind ca nu esti cuminte! OK?

Nastad, week. frumos si linistit!

revin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Multumesc mult...prevad un we frumos!
Ai grija, stai departe de tentatii!
motaneii!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

ne-am trezit si noi, de fapt cezarica ne-a trezit eu as fi dormit pana joi la raport , acum beau cafeluta si dupa plecam lamama in vizita, asa ca o sa lipsesc si azi

si ne auzim diseara

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici si Carmen, va multumesc. Stiam eu ca ma pot baza pe voi sa ma trageti de mineca.

Aseara m-am porcit. Gata, am zis-o si astept pedeapsa de rigoare. Se pare ca n-am avut atita vointa sa rezist in fata a 2 felii de pizza. Si eu cica mai vreau sa slabesc....
M-am uitat la citeva episoade SF din serialul "Battlestar Galactica". De fapt cind ma uit la filme am cele mai mari sanse sa cad in ispita pentru ca imi place sa rontai in timp ce le vizionez.

Azi am fost la cumparaturi si am trecut suspinind pe linga rafturile cu dulciuri. N-am luat nimic dar tot n-am scapat de ispite pentru ca si-a luat sotul...sticksuri. I-am zis sa nu ma lase sa ma ating de ele si sint sigura ca asa va face.

Fetelor, din cite am inteles Olo nu va fi pe aici in weekend asa ca va trebui sa mai asteptati cu modificarile pina luni.

Voi fi si eu plecata de luni pina joi seara asa ca voi raporta vineri.

Mai vin.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

si eu in zona, la cafea. Plec repede la sala ca ieri nu am fost.Aici ploua si e destul de urat, deci cred ca stau prin casa azi.

Delia, si eu sunt cu ochii pe tine, deci what it girl.

Carmen, te .Weekend fain...lasa ca o sa vina vremea sa papi si tu 1 felie de pizza fara sa te mustre constiinta .

Doina, tu papi cam putin.Dimineata nimic? O cana de lapte, 1 banana ceva .

Portocalele, sunteti cuminti, da?

Va pup, revin mai incolo.

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata tuturor,

Sa nu credeti ca am renuntat, dar ieri am avut o zi grea la "scarbici", mai ales ca m-a pocnit o durere in gat, de am ajuns acasa d-abia puteam sa vorbesc. M-am doftoricit: ceaiuri cu lamaie si miere, faringosepte, fervexuri.Iar aseara nu stiu ce s-a intamplat dar netul imi mergea, insa nu am putut intra pe forum.

Azi ma simt mai bine. Dar voi continua sa ma doftoricesc.

Meniul meu de ieri: Ora 11.00 un kiwi, ora 14.00 4 sarmalute cu orez cu un colt de paine cu seminte, iar pe la 18.00 iar un kiwi. Atat.

Cristina_C sanatate multa.
Doroty bine ai venit si spor la slabit.
Fetelor poate imi treceti si mie prenumele in listutza:

Azi nu stiu ce voi manca, sper sa pot sa ma abtin de la dulciuri, fiind week-end si tentatia mare.

Sloganul echipei este super, cum am mai spus, si am sa-l adopt, dar nu prea stiu cum. Am incercat sa scriu boldit, cu culori dar nu reusesc. Please ajutati-ma si pe mine!

Pierderea de kilogramela negrutele mortaleda usurinta in miscare

Pupici tuturor si spor la slabit.
Ne vedem diseara, sa va spun ce am mancat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc fetelor care mi-au urat sanatate. Si celor care mi-au admirat feciorul.
Nici azi n-am pofta de mancare din cauza gatului. Raceala asta a venit la timp, ma tine departe de tentatii . Glumesc, sigur ca mi-as fi dorit sa n-am nimic! Dar o sa-mi treaca.
Raportam in fiecare joi pana pe 5 aprilie? Si dupa aceea vine Pastele. Ce ne facem atunci, trebuie sa ne mentinem macar!

Acum dimineata o sa beau shodoul - nu l-am baut inca si in rest nu stiu. Mai vad eu.
Week-end placut tuturor, noi mai stam un pic si plecam prin magazine!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Mama, ce ritm aveti la scris! Nici nu mai stiu ce am citit, desi n-am scapat nimic.
Urez in grup sanatate tuturor bolnaviorilor!
Mamicadulce, sarut-mana pentru diete! Vad ca favorite sunt cea cu fructe si iaurt si cea cu branza. Si mie tot astea imi fac cu ochiul. Asteptam continuarea!
Olo, foarte frumoasa listuta! Mie mi se pare scris cam mare concursul, dar daca nu vrei nu ma lua in seama.
Am admirat operele de arta. Sunt facute de fetite?

Eu am racit putin. Mey, io nu stiu cum nu aveti voi pofta de mancare la raceala, ca pe mine ma roade stomacul. Din cauza racelii mi-a crescut aciditatea in stomac. Sper sa rezist fara abateri.
Partea proasta e ca a racit si copilul. Bietul de el abia poate respira. Aseara la juma de ora dupa ce adormise s-a trezit urland. Si a urlat o gramada, de nu mai stiam cum sa-l linistim. Era ud de transpiratie si cand l-am intrebat unde il doare mi-a aratat la cap. Deja faceam scenarii sinistre cum ca ar avea copilul meningita. Abia dimineata am realizat ca el arata la cap daca nu-l doare in alta parte, ca mi-a aratat si un colt de mobila unde se lovise mai demult. Off!

Meniul de azi:
MD: o felie de paine dieta, jumatate de grapefruit si cafea
P: 2 oua, branza de vaci, rosii, o felie de paine dieta
C: pui la gratar si spanac

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput