Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 6
deea111 spune:
Buna seara!
Cornelia , scuze daca te-ai simtit singura dar in timpul saptamanii is varza rau de tot. De la 11 sunt la servici si acum ma chinui sa pun pe picioare un proiect al meu si muncesc la site,la promovare si alte chestii de genul
. Seara ajung acasa, ma bag la dush si in 10 minute am adormit, Dar, promit ca in week-end o sa fiu mult mai prezenta.
, asta ca sa iti treaca supararea.
Ieri am mancat numai fructe: o banana , 4 portocale , mandarine fara numar si cam atat
Azi am mancat dimineata 1/2 chifla cu cafea, cativa cartofi fierti cu marar si 1/2 piept de pui la pranz si in seara asta habar n-am.
Sunt super deshidrata si stiu ca nu o sa ma credeti dar cu nebuneala din jurul meu nu am timp sa beau apa.
Mamica dulce, eu as vrea dieta cu branza si aia cu fructe si iaurt.
Zuzilici, ce saptaman oribila ai avut! Multa sanatate si un
sa te mai lase durerea!
V-am lasat dar intru mai incolo!
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
ina C spune:
Zuzilici, multumesc mult de poza si scuza-ma ca "te-am botezat".
Sper sa ne sustinem reciproc zilele astea ca sa nu infulecam.
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
alma_n spune:
Buna seara!
Olo, lista arata minunat
.
Cam tarziu, dar poate imi treceti si mie cei 2 copii: Andreea(26 octombrie) si Paul(28 februarie). Sunt ei mari, dar tot copii raman
!
Azi am mancat destul de dezordonat, urmatoarele:
cafea, fulgi de ovaz cu o banana
2 portocale
o salata de andive
tofu si un ardei
inca o banana si 3 smochine
Multa apa
Aiurea rau de tot, dar nu am avut chef sa fac altceva. Noroc ca familionul meu este plecat!
Am gasit totusi timp pentru 3 reprize a cate 10 min pe stepper. In sfarsit nu mai este doar suport de haine!
doroty spune:
Maine este luna plina si tot ce mancam conteaza foarte mult, adica se pune mai mult pe noi decat de obicei.Asimilarile sunt maxime.Avantajul e ca si vitaminele si alte substante care le luam se asimileaza mai bine.
Ideal ar fi ca in zilele cu luna plina sa se tina post negru.
Cand luna este in scadere dietele se tin mai usor si chiar si exercitiile fizice se fac mai usor.
De luni ma apuc si eu de o noua dieta si de sport. Offff.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
Zuzilici spune:
Fetelor ca s-o ajutam pe sherifa sa vada doleantele noastre propun sa punem toate informatiile legate de lista bolded. Atunci sigur n-o sa mai treaca cu vederea.
Cornelia numai tu cred c-ai cerut de 3 ori sa ti se treaca si puiutii in listuta aniversarilor si nu s-a intamplat nimic. Ma mir ca esti asa de calma si insiti fara sa te lamentezi deloc. Esti ca picatura chinezeasca.
Pana la urma tot o sa se intample ceva. ![]()
Ina nici o problema.
Daca nu reusesti sa-ti adaugi singura pozele la semnatura, procedeaza la fel si cu poza de final de pe 5 Aprilie.
Delidana la cat de umflta sunt cred c-o sa bantui DC-ul tot weekendull asa ca am sa am grija sa nu cazi in pacat. Ce planuri ai pentru weekend?
Dorothy multumim de informatii. In concluzie maine doar apa ar trebui sa consumam?
Fetelor weekend placut! 
Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
doroty spune:
Ar fi ideal sa bem doar apa dar.... e foarte greu ca si pofta de mancare e foarte mare,mai e si weekend.
Weekend placut!
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
an-k spune:
scriu pe fuga, acum am ajuns acasa, am fost la expo de constructii... dieta merge struna, pup si intru maine sper sa recuperez.
Maronicile nu ma dati disparuta ca sunt cuminte numai cu gandul la voi si la concurs:)
Olo, super listuta, bravo!
Mamica dulce, maine ma apuc de selectat diete, vreau ceva fara carne ca scarsdale deja
, nu mai vreau carne... nici nu stiu ce dieta sa adopt, imi e pofta de spanac cu oua okiuri:P
fetele harnicute,
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
adrianafedorca spune:
n-am disparut nici eu numai ca pe la 9 sear aam ajuns acasa,
cu dieta merge bine, cu sportul am luat pauza de ieri, nu ma mai tin picioarele, dar imi revin , sper , de maine ma apuc iar
mamica dulce, super dietele, am citit doar asa pe verticala si-mi plac, sper sa se lipeasca una de mine
va
am fugit la nani , sunt rupta
aaaa am vazut ca am primit si eu un prkusor drept martisor, asa-mi trebuie daca n-am fost cuminte... ![]()
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Indra spune:
Poza mea de inceput este aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/indra_ro/detail?.dir=/acc6re2&.dnm=b87fre2.jpg&.src=ph
Deci rog serifa sa-mi treaca noua greutate 64.3kg cu un mare
alaturi ca-l merit cu prisosinta.
Zuzilici hai sa fiti sanatoase si tu si micuta! Eu am inceput superdieta, si pina acum chiar mie bine, nu fac foamea si nici nu poftesc!
HAI ROSIOAREEEEEE!
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
nastad spune:
Buna dimineatza!
Meniul de azi: piept de pui la gratar+salata verde
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris