Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, nu se vede poza.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

fetele sa fitzi cumintzi in WE!

Eu nu prea voi fi prin zona sambata-duminica, da' de luni sunt cu okii pe voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor nu cred ca am apucat sa scriu ce am mancat ieri, sau am uitat
apa,
2 mere,
resturi fructe bebe,
masline,
o salata cu ardei gras, ceapa, sos de rosii, ulei masline si porumb, o ciorba de loboda,
un mar
si foarte ciudat exact cum spunea si ioana nu mi-a fost foame si nici acum nu imi este
maine dimineata va scriu ce am papt azi
eu vad ca voi aveti mult mai mare gija si mancati destul de putin, va rog sa ma sustineti chiar daca mananc mai mult ca voi
eu fac tot posibilul sa slabesc sa nu trag echipa in jos si sa fiu si eu frumusica

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, nu se vede poza.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

No, gata, am rezolvat-o.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, am ramas ca la dentist cind am vazut lista. Parca sintem soldatei, asa de bine ne-ai aliniat. Ai facut o treaba buna.

Ina, am citit meniul tau si m-a apucat si pe mine foamea. Cam saracacios, nici nu e de mirare ca nu te saturi doar cu atita. Ar trebui sa maninci mai solid. Tii post cumva?

Zuzilici, stiu cit de cumplite pot fi durerile de dinti/masele. sa treaca repede. Ma bucur ca Isabela si-a revenit.

Fetelor, la mine abia acum urmeaza piatra de incercare. De obicei calc pe alaturi in weekend asa ca voi avea nevoie de ajutorul vostru zilele astea sa-mi tin in friu poftele.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor ce reprezinta cele 4stelute aurii si vourile trecute langa subiect pe prima pagina??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Reprezinta evaluarea subiectului nostru de catre cititori. Oricine poate vota.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by adelapop

fetelor ce reprezinta cele 4stelute aurii si vourile trecute langa subiect pe prima pagina??

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

Poti vota un subiect cu 1-5 puncte si mai nou se si vede cine voteaza (inainte era secret). Daca vrei sa votezi te duci pe prima pagina a subiecului, chiar deasupra lui la "Evalueaza subiect" si dai cu click-ul.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Aveti dreptate fetelor, ca nu conteaza din ce echipa facem parte, important e sa ne sustinem si sa ne incurajam una pe alta.
Eu nu stiu ce am patit azi, dar dupa aproape 2 sapt de regim m-a pocnit foamea. Am mancat ce am scris in meniu + 2 castraveciori murati + un sfert de banana ramasa de la bebe +juma de portocala ....si tot mie foameeeee. Vai ce as manca ceva dulce....Ce ma fac??? Crom nu am ajuns azi sa-mi iau dar maine neaparat. Cred ca merit bataie doar ca nu-mi dau seama ce m-a lovit tocmai acum ......

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

olo, te rog frumos, sa-i treci si pe piticii mei in lista cu datele de nastere: Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006). Multumesc.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput