cum e la cresa?
Buna sunt mamica a unui baiat de 1,9 ani din iasi si sunt nevoita sa-l dau la cresa am cateva intrebari ,daca cineva poate sa-mi raspunda la ele va multumesc.
Cum vi se pare cresa nr 1 din PODU ROS (daca are cineva copil acolo)?
Copii se primesc in ce luna dormim sau e ca la gradi cand se formeza grupa?
Daca nu face la olita,inca,e vreo problema?
Raspunsuri
chuchi_bubu spune:
eu iti spun din propria experienta ca la inceput iti va fi foarte greu.
copilul va raci mai des decat de obicei, iar starea ta emotionala va fi la pamant. dar , cu timpul ai sa vezi ca iti vei da seama ca ai facut o alegere buna. copilul crescut in colectivitae este altfel!!!!1 iti urez succes si sa ma tii si pe mne la curent cu ce ai facut
elisor spune:
Ca orice inceput e greu, vor fi lacrimi de ambele parti, trebuie sa fii ferma pe pozitie si incet, incet se va acomoda si o data cu el si tu.
Va raci mai des, dar pana va incepe scooala se va imuniza. Eu iti spun din experienta mea cu Andreas. L-am dat la cresa la 2,3 ani si a fost greu, dar pe parcusr mi-am dat seama ca a fost cea mai buna alegere, cu timpul ajunsese sa-si doreasca sa treaca weekendul sa inceapa gradinita.
Cu a doua intrebare nu te pot ajuta ca nu sunt din iasi.
Bafta!
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
huacin spune:
Eu pot sa-ti spun de la baiatul cel mare; l-am dat la cresa la 1 an si 7 luni; cu cat mai devreme, cu atat mai bine; secretul este ca in primele 2 zile sa-l iei dupa masa de pranz, adica sa nu doarma acolo. Sa nu-l duci la saptamanal, se simte abandonat.Daca se poate, sa nu-l duci tu dimineata, ci altcineva. La mine il ducea soacra, niciodata nu a plans, la fel si la gradi. Nici nu a racit mai tare sau mai des, sa stii. Oricum, ideea este sa nu cedezi, se va obisnui si imunitatea oricum se va intari. Multa bafta!
Valentina(30ani),
Alexandru(5ani), bebe Andrei (8 luni) si taticu' Gaby (30ani)
huacin spune:
Faptul ca nu face la olita, nu e o problema; eu il duceam dimineata cu 1-2 pampersi; si foloseau, de obicei, doar unul. Celalalt era acolo seara; a doua zi, mergeam doar cu unul.
Valentina(30ani),
Alexandru(5ani), bebe Andrei (8 luni) si taticu' Gaby (30ani)
Letitia1 spune:
Scrie la "Prieteni dintotdeauna" ca acolo am vazut ca sint fetele din Iasi (Iasule mindra cetate). Si eu tot din Iasi sint, dar am plecat acu 10 ani si la vremea respectiva nu aveam copil. Mult succes.