Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steffycoraz spune:

buna sunt corina
razvan ioan
d.p.n. 17 04 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetelor...ce se mai naste pe aici in fiecare zi cate un bebe mai apre pe lume ca sa ii faca fericiti pe parintii...FELICITARI FLOPICI SA ITI TRAIASCA FETITZA SI SA FIE SANATOASA!!!

Noi am avut o seara tare proasta...m-a durut burtik,contractii,m-a durut si stomacu si ceva crampe si spatele k nici nu mai stiam ce ma mai doare...mi-a fost asa frica sa nu ajung iar la spital si sa nu pateasca bebe ceva...dar a trecut si noaptea asta...in care apropo bebe al meu s-a trezit tarziu in noapte (cred k era 2) si avea o activitate de mama mama credeam k o sa iasa prin piele,dar s-a linistit...azi vreau sa stau numai in patut ca nu mai tine...trebuie sa ne protejam cat mai mult!!!

Va pup si aveti grija de voi!
Punem si fetele la treaba pentru urmatoarele mamici...

Mady 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna fetelor,

FLOPICI - FELICITARI...SA VA CREASCA BEBELINA MARE SI FRUMOASA SI SA VA BUCURATI DE EA LA TOT PASUL.

Eu raportez o noapte destuld e linistita....m-am trezit doar d e2 ori asta noapte la Nicolas Mihai....ma simt obosita ...dar e o oboseala placuta......micutul e un scump....dar deja incepe sa fie smecher....cum nu i s emai mdace pe plac maraie putin....cum il luam in brate ii trec toate durerile....

Este un sentiment unic care nu prea poate fi descris in cuvinte....sper ca zilele acestea s aam putin timp sa va pove ....nasterea lui juni.....

Va pup pe toate....si revenim mai tarziu..

Suzy78, mamica lui Nicolas MIhai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici si mamici

ElenaGiulia sa dea domnul sa fie totul bine, multa sanatate tie si bebelului

pt fetele care ne fac surprize astazi

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Bravo Flopici!!! Si tinem pumnii pentru cele care mai urmeaza!!!

Asa...si-acu raportul: Am fost ieri la eco si pana la un punct totul e bine. Bb e fetita, cel putin asa a vrut sa arate, sta cu capul in jos cuminte acolo, batai cardiace normale, col inchis, cordonul nu e in jurul gatului cum mai aveam eu paranoia... ea sta pe stanga asa cum o simteam si eu...
Ok, si-acu ce m-a speriat putin: mi-a zis ca e mai mica cu 2 saptamani, dar asa a fost de la inceput, si cand am facut eco la 20 sapt ea parea de 18..o fi problema grava? cu toate ca in familie toti suntem mai mici, n-are de unde sa fie ea mare. Sper sa fie sanatoase in rest, ca o avea ea timp sa creasca... Voi ce ziceti? v-a mai spus si voua din astea?
si nr. 2: a spus "placenta inserata fundic, cu aspect bilobat, un lob anterior mai subtire si un lob posterior structura normala". Ce mai inseamna si asta? e de rau?

Ah, si ca sa fie tacamul complet, doctora cu care trebuia sa nasc eu este in spital la Bucuresti, trebuie sa suporte o operatie, asa ca trebuie sa schimb si doctorul...

Elena 32+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna dimineata dute, ,si

Flopici sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!Iar tie refacere usoara si rapida, sa te intorci sa ne spui povestea si asteptam cu Martha Ioana!!!

RaisaFuduluintepaturile si eu le simt dar am intrebat doctorita si mi-a zis sa nu-mi fac griji ca e normal si sa iau no spa.Exact cum ti-au spus si celelalte fete se pregateste colul apasa greutatea burticii si incet incet el se pregateste sa se deschida.

Sori1980 sigur ca ne intereseaza ce va spune la curs. Suntem multe mamici la primul bebe si nu ne strica sa stim.Multumim!

Roxanici subscriu la si "Floricele si bondari de martie aprilie 2007"

Si acum sa va spun despre mine.
Aseara am fost la doctor
Totul e bine.Colul e inchis.Mi-a dat abia acum niste ovule timp de 5 zile (intre 5-9 martie) si apoi sa ma duc sa fac analize din secretie vaginala.Asta in sapt 12-16 martie.Intre 19-23 sa mai fac coagulograma, hemoleucograma, sumar de urina, iar pe 23 martie dimineata o ultima ecografie. Pe 23 dupa amiaza sa ma duc la consultatie.Atunci o sa vada in functie de greutatea lui bebe (care mi-o spune la eco) de bazinul meu, tensiunea arteriala si altele.... daca totul e in regula si putem merge pe nastere normala. In principiu eu i-am zis ca nu vreau cezariana si a zis ca si ea merge pe nastere normala si ca nu este de acord cu cezariana decat daca e ceva in neregula.A zis ca dupa cum au mers lucrurile pana acum e multumita si ca nu vede nici un motiv pt care nu as naste natural si ca intre 23 martie si 7 aprilie imi da liber la nascut

Am uitat de incurajari pentru fetele care se pregatesc sa se intalneasca cu bebeii Nasteri usoare si bebei sanatosi!

Azi avem 36 fix
Luiza si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitolul urmator

Mergi la inceput