Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
RaisaFudulu spune:
Mai fetelor ce m-as fi facut eu fara voi...va multumesc la toate pentru raspunsuri
Karra sa stii ca majoretele le am pregatite...poti sa ma anunti la orice ora si eu mai departe pe forum

[majorea]
pentru noaptea asta
Fetelor eu gata la patut ca pana dimineata nu vreau sa mai am nici o intepatura la dansa ca de nu o iau si la bataie
Noapte buna si linistita
Diana
34+
cu RAISA-MARIA
Sori1980 spune:
Mai fetelor, umpleti paginile asa de repede, ca de abia reusesc sa tin pasul. Felicitari noilor mamici! Asa niste fete curajoase si bebelusi dulci, in fiecare zi ma uit in album, sa vad daca mai e vreo poza cu vreun bebe nou. Galerie pt cele care urmeaza!
RaisaFudulu, intepaturile astea de care zici tu le am si eu si am vorbit cu dr. despre ele. Mi-a facut eco. si la mine colul era inca lung si inchis, dar mi-a spus ca bebe fiind din ce in ce mai mare apasa pe col, intinde si pregateste zona acolo jos, si sa ma astept sa ma intepe din ce in ce mai rau si mai des… La fel se explica si cand simtim presiune si amorteala acolo jos.
Lili_B, ne-a invatat sambata la cursul prenatal ca prima faza a travaliului (early labour) poate incepe cu crampe ca la ciclu, alea sunt contractii. Deci, probabil ca nu mai ai mult. Pt. cine naste natural, cand aveti semne de travaliu, e bine sa faceti activitate usoara, sa va plimbati, sa dansati, sa va leganati lateral, ca sa se aseze bebe in pozitie buna de nascut si oasele bazinului in jurul lui.
Fetelor, am facut curs de lactatie vineri, daca va intereseaza, pot sa va spun ce ne-a invatat despre alaptare, tehnici, probleme, solutii.
Va pup,
Sori
33+ cu
Alexia Sara
absoluta spune:
Vreau sa felicit si eu mamicile care deja isi tin ingerasii in brate.
Eliana te declar mama eroina a grupului nostru.
[red]Andreea[/red te rog spune-mi si mie ce sa-mi pun in bagaj pentru Giulesti. Atat pentru mine cat si pentru fetita. Totodata as vrea sa mai stiu si costurile pe care le-ai suportat in spital , le-as vrea detaliate.
Astept si sfaturi.
Fetelor eu am ajuns la capatul puterilor si al rabdarilor. Am impresia ca sunt cat o balena, am impresia ca nu mai am echilibru, respir greu, obosesc greu, nu mai pot sa car greutatea astaaaa, nu mai supooooooooort, am devenit si foarte sensibila, am ochii tot timpul cu lacrimi in ei, m-am saturat. Nu mai am rabdare vreau sa-mi tin minunea in brate.
Vreau multe, dar nu mai zic nimic 
Va sustin pe fiecare in parte , chiar daca nu scriu , insa asa cum am zis sunt cu psihicul la pamant si am avut si treaba.
Vin cu propunerea ca atunci cand plecam din odisee grupul nostru sa se numeasca " Florile primaverii 2007"
Va pup
elpower spune:
Bravo Flopici! Sa-ti traiasca comoara si te asteptam cat mai rapid refacuta si cu pofta de impartasire a experientei nemaipomenite prin care ai trecut!
Diana si la mine intepaturile astea au inceput sa se faca simtite tot cam in perioada in care esti tu acum. I-am spus doctorei si mi-a controlat colul. Acum am reinceput sa le simt atunci cand stau pe scaun. Dar evit sa fac asta, mai ales cu colul meu moale si semideschis. La ultimul control nu a fost mai rau colul decat la cel dinainte, dar mi s-a spus sa stau cat mai mult in pat. Si cand trebuie sa stau la masa, am o minge mare pe care e tare comod sa stau. Mai fac si rotiri de bazin pe ea si asa tare usureaza presiunea acolo! O placere.
Sori abia asteptam sa auzim "despre alaptare, tehnici, probleme, solutii". Iti dai seama ca ne intereseaza, mai ales ca la noi nu se fac asemenea cursuri.
Mihaelaa cat ma bucur ca a iesit bine pana la urma ziua ta, chiar si fara sot alaturi! Inca odata
si
!!!
Acum va spun si eu noapte buna si trec la inspectat pereti, ca de somn nici vorba.
Ela
in 37s cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
Amma23 spune:
Karra, nu am fost la dr, dar vad ca au incetat sangerarile. Fina mea care a nascut acum 8 luni ( in ziua cind noi il proiectam pe al nostru
) zicea ca si ea a avut in ultima luna. Doctorul zicea mai demult ca am colul sensibil si in anumite momente s-ar putea sa sangereze, cind devine burta mai mare si apasa pe el. Cica daca nu e mai mult si nu se opreste atunci e mai grav ca ar putea fi de la placent.S-au oprit acum, sa vedem cum evolueaza
.
Absoluta subscriu la propunerea de a o face pe Elianna mama eroina.Haideti sa na gandim cum s-o premiem acum .
Flori da pentru care aveti fetitze, da' bondarii nostri unde-i bagam
?
Hai Diana, ca nu mai avem mult...zic io aia breaza
. Mi-e greu si mie si sa stau pe scaun si sa stau in picioare, si sa stau intinsa.Nu-mi mai gasesc nici o pozitie confortabila. Da' zic...nu mai e mult, trecem noi si peste asta
.
Noapte buna, burtici, mamici si copilici 
alionushca spune:
Buna seara fetelor
Felicitari mamicutelor si bebelusilor - sa va aduca doar bucurii, sa creasca sanatosi, mincaciosi si ascultatori
De azi revin in grup - a gasit computatorul meu moment sa se duca pe apa simbetei - taman cind mamicile de martie-aprilie au preluat estafeta 
Nu am citit nimic din urma - doar am ,,vazut,, cine a nascut. Cind am deschis prima pagina, sa vad cine dintre noi isi tin minunile in brate, linga mine erau fratele si sotul - nici nu mi-am dat seama ca ei tot urmaresc cine a nascut si aud un schimb de replici intre ei ,, vezi ca sunt fete care au nascut si la 36 de saptamini, uite si la 37 - noi avem 37 si 4 zile - inseamna ca e de azi pe miine si nastem,, (asta fratele - care e dornic sa-si vada nepotica si tot intreaba daca nu am de gind azi sa nasc)![]()
Eu o duc bine - uterul meu bicorn imi da mari batai de cap - bebelusa sta cum vreti numai nu cum trebuie - din aceasta cauza pot naste in orice moment - desi eu nici acum nu am bagajul gata (miine abia merg sa cumpar cele necesare
) - simbata merg sa discut cu medicul si atunci vedem daca ma paste sau nu cezariana - daca la inceput nici nu doream sa aud de nastere naturala - acum nu vreau cezariana.
Azi pe scurt - vreau sa citesc mesajele voastre din urma - sper voi da doar de vesti bune.
37+ bebe Ilincuta
roxanici spune:
Felicitari Flopici, sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Val, multumim de stiri.
Amma, ce m-am distrat cu bondarii nostri, unde sa ii punem, in floricelel noastre.
Io aveam alta idee de nume ptr capitol "Martisoare si iepurasi de martie aprilie 2007" ca tot avem Pastele in aprilie, da dupa ce am vazut ce a scris Amma, as vota ptr Floricele si bondari de.... e mult mai inspirata si ma face sa zambesc
& 
Aliona, bine ai revenit, tu mereu ne pui pe ganduri cu
disparitiile tale. Acu sunt sigura ca o sa dispari iar, de data asta ca nasti
Am citit printre randuri ca am cumparat carucior ptr bebe si in seara asta am avut ocupatie
, dar ma intorc la lectura imediat
roxana
37+ cu Rares Teodor
ralualexandrei spune:
V-ati dus toate in patucuri si numai eu stau si bantui pe aici.Ma dor toate cele si nu gasesc nici o pozitie satisfacatoare de somn.
Flopici sa-ti traiasca fata sa te bucuri de ea,sa ai mult laptuc si sa fie o mancacioasa!

Diana draga mea te intelegem si cand simti nevoia sa te descarci vino alaturi de noi ca nici noi nu suntem mai breze.
elpower noi am putea face echipa
,ca tot n-avem somn nici una nici alta,ba eu de atata zgait pe pereti am observat si noile picturi ale Mariei,cu toate ca s-a straduit sa coloreze peretii proaspat zugraviti in locuri mai putin vizibile
.
Va pup si va doresc noapte buna,si totusi ,preventiv:

,ca eu stiu ce ganduri va vin...
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor ma iertati ca nu am mai intrat de mult dar am avut o gramada de probleme si parca nu erea de ajuns ieri la doctor m-am mai suparat din nou bebica al meu nu a luat greutate suficienta de la ultimul control(acum doua saptamani)e foarte agitat e deja cu capul in jos si se poate sa vrea sa iasa in orice moment,desi nu are voie pana pe 28.Acum m-au programat pe 17 sa-mi faca o gramada de analize si teste la inima si nu siu ce naiba ca sant o gramada,offfff fetelor sant tare necajita am o stare asa proasta de stau numai in plans nu stiu ce sa mai fac sa ma calmez.
Urez si eu bine ati venit pe lume noilor beelusi sa va faceti parintii cat mai fericiti.
La multi ani si tot ce va doriti celor care v-ati sarbatorit ziua de nastere zilele astea!!!
VA
pe toate aveti grija de voi!!
34+
ARTHUR
Wolf Elena