aragaz
Vreau sa schimb aragazul(sa fie cu gaz nu electric)si nu stiu ce firma sa aleg si ce criterii sa urmaresc. Am tot auzit ca sunt multe necalitative si se topesc/strica repede, cele din inox se pateaza si se curata greu... Orice sfat/recomandare este binevenit(a).
Multumesc!
Raspunsuri
zuppy spune:
Atat pot sa iti spun, nu iti lua din inox. Se intretine destul de greu. Pana si petele de apa sunt evidente si nu cred ca vrei sa stai toata ziua langa aragaz sa mai stergi cate un strop. Oricum, asta e parerea mea. Am avut hota din inox si imi pare bine ca am scapat de ea.
Stefi289 spune:
eu am din inox si sunt f. multumita,cei de la Franche au niste aragazuri super iar in comert sunt solutii speciale pt. inox
carla2005 spune:
Sa nu iei artic..mie mi s-au topit butoanele si s-a facut ca naiba cuptorul! Am luat arctic fiindca mi-a placut cum arata ca avea capacul din sticla si imi conveneau dimensiunile pentru bucataria mea imi trebuia ceva 50/50cm insa e cel mai prost aragaz..cand am pus rotisorul in functiune mi s-au topit toate butanele!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
codruta_grg spune:
Eu am Indesit si coace foarte bine si prajiturile si puiul la rotisor . Din cauza asta nu l-am schimbat cand am reamenajat apartamentul.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
florentza spune:
Despre aragazele Arctic si eu am auzit ca sunt proaste....unul dintre cele bune se zice ca ar fi cel de la Zanussi - coace bine..Cat priveste celelalte nelamuriri ale tale,astept sa vina sotul si sa-l intreb (ca se mai pricepe) si iti mai scriu...
Florentza
florentza spune:
Sotul meu lucreaza la Distrigaz si poti suna la tel. 7.69.68.30 pt lucrarea in sine sau detalii (nelamuriri).
Florentza
codruta_grg spune:
Florentza, sotul tau are si usa de aragaz? Ca la mama i s-a spart usa de la aragaz (ambele) si nu gaseste de cumparat. E aragaz Samus (parca) din ala cu 5 ochiuri, cu unu mare de friptura pe mijloc.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
florentza spune:
Nu are usa de aragaz,dar incearca in targ...se mai gasesc pe acolo (...sau la fero-metal?) . Noi locuim in Buc...Imi pare rau..
Florentza